- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pushite li nargile
kakvo mislite za pusheneto na nargile? spored vas vredno li e? da si pushish sam spored men e ne interesno, no s priateli kato se sloji rozova vodichka i grozdence vutre stava ubijstveno ;] ne pusha chesto, no kogato padne pafkam yako.
bez treva i vsekvi takiva ekzotiki de, samo tova deto se prodava legalno v magazina - yabylki, praskove, banani, grozde.. ponyakoga vmesto voda slagame neshto alkoholche, no dosta ryadko
vie kakvo mislite?
vednuj sum probvala i mi haresa,ina4e ima ve4e takava tema![]()
emi az si nqmaam nargile vku6tiama po kupon4eta si pafkam i e nekvo mn qko ne e kato cigaren dim ami nekav sladuk dim,a ako si go pafka6 s koz4e e super silno...
![]()
tyi gore bqh azzzz
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ne sam pu6ila, ma sq na 1na priqtelka 6te i podarqvame za rd-to nargile i 6te opitam (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
az redovno pu6a s na6te! ba6ta mi e livanec i tam e obi4aino! mn e qko i ne e tolkova vredno!
Sry ako vi se stori typ vaprosano kakvo e nargile?
споко нарича се още бонг. А това което ще ти дам е класическо наргеле.Първоначално написано от TaStEy
![]()
emi az ne sam probvala oba4e sigurno e super
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
Qko e, pushila sam dosta pati - zaribqvka si e, puk i ne e vredno![]()
Obichai tozi, koito te obicha, a ne tozi koito te privlicha!
не.... не съм пушил...е искам да видя какво е
и се надявам скоро да разбера...щом не е опасно кво ме е*е
MoDeRaTeD By blackboy![]()
emi i az mai 6e probvam![]()
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
Аз имам наргиле в нас от година и малко и доста често го припалвам с приятели (или вечер като си седя пред компютъра).
Вредно е 10 пъти по-малко от цигарите защото никотина му е 0,5 а катраните 0. Пише го на кутииките с тютюна ;]
Според мен най-готин е пъпеша. Прасковата също е много добра защото има много свеж вкус.
И накрая само един съвет: като пълните наргилето с вода гледайте да е колкото се може по-студена, даже ако имате възможност слагайте по няколко бучки лед, защото така вкуса е най-добър. И не си купувайте от тия скапаните въглени от 0,50 лв кръглите 'щото са с барут и преебават цялата работа. Има едни в кутия с дръжки за 1,50 лв, те вече са без барут и разни такива, но се палят малко по-трудно.
не бих пробвал
Брато, в наргилето не се слага хероин а се слагат сушени плодове смесени с някви клечки и много малко тютюн (Molases се нарича).Първоначално написано от Анонимко
Много е яко!![]()
Щях да си купувам ама съм забравила!![]()
Да много е готино наргилето, но ако искате наистина добро ходете в Buddha bar и си земете едно - там са страшни. Поне с мойте приятели не го докарваме като там каквото е.
Da...Ama az si slagam drugi bilkiPo hubawo e haha
![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
Abe gotina rabota e tva nargileto.Az mnogo se kefia![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
наргилето е много яко нещо...ако вместо вода се сложи водка примерно също става яко...не мисля че е вредно...но е яко...![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
Хахаха аз си имам едно наригле :P и най се кефа че не е купено от България щото тука са некфи арабски боклуци и повечето са супер накичени с някфи безполезни джунджуриики....аз мойто си го взех когато бях в Израел (ех пуста младост) и е някфо супер упростен дизайн :P та го прекарвах през летища глупости мани мани...само да ви кажа че въглените дето ги продават тука са супер зле...аз си бях зел от израел жалко че свършиха, само да ги близнеш с огъня и се палят и някфо супер удобно и бързо..а тея тука арабските 30 минути си играеш на златната питка докато ги запалиш..и докато се мъчиш да ги запалиш от едната страна от другата дето уж вече си я запалил изгаря...абе ужас...другото което е си има един тарикатлък горе в чашката със станиол и тряя го набараш че да излиза повече дим..цаката е да уплатниш всичко много добре че като вдишваш да не влиза въздух от вън..веднъж така яко го запалих, като издишвах главата ми потъваше в един голям наситен гъст обляк пушек супер яко е чувствах се като оная голяма гасеница от Алиса в страната на чудесата
![]()
П.С. Блабук блабук балбук балбук![]()
![]()
![]()
koito moje da mi prodade tiutun ili vagleni za nargele da mi pi6e na devastateor@abv.bg