.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: pushite li nargile

nargileto
    Guest

pushite li nargile

kakvo mislite za pusheneto na nargile? spored vas vredno li e? da si pushish sam spored men e ne interesno, no s priateli kato se sloji rozova vodichka i grozdence vutre stava ubijstveno ;] ne pusha chesto, no kogato padne pafkam yako.
    bez treva i vsekvi takiva ekzotiki de, samo tova deto se prodava legalno v magazina - yabylki, praskove, banani, grozde.. ponyakoga vmesto voda slagame neshto alkoholche, no dosta ryadko

vie kakvo mislite?

Супер фен
    Град
    sofia
    vednuj sum probvala i mi haresa,ina4e ima ve4e takava tema

Guest
    emi az si nqmaam nargile vku6ti ama po kupon4eta si pafkam i e nekvo mn qko ne e kato cigaren dim ami nekav sladuk dim,a ako si go pafka6 s koz4e e super silno...

tyi gore bqh azzzz
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ne sam pu6ila, ma sq na 1na priqtelka 6te i podarqvame za rd-to nargile i 6te opitam (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Фен
    Град
    Sofia
    az redovno pu6a s na6te! ba6ta mi e livanec i tam e obi4aino! mn e qko i ne e tolkova vredno!

Sry ako vi se stori typ vaprosa no kakvo e nargile?

Цитирай Първоначално написано от TaStEy
    Sry ako vi se stori typ vaprosa no kakvo e nargile?
    споко нарича се още бонг. А това което ще ти дам е класическо наргеле.

emi az ne sam probvala oba4e sigurno e super
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

Фен
    Град
    sofiA
    Qko e, pushila sam dosta pati - zaribqvka si e, puk i ne e vredno
    Obichai tozi, koito te obicha, a ne tozi koito te privlicha!

Фен
    Град
    ch.city
    не.... не съм пушил...е искам да видя какво е
    и се надявам скоро да разбера... щом не е опасно кво ме е*е
    MoDeRaTeD By blackboy

emi i az mai 6e probvam
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

Град
    Boulevard of broken derams
    Аз имам наргиле в нас от година и малко и доста често го припалвам с приятели (или вечер като си седя пред компютъра).
    Вредно е 10 пъти по-малко от цигарите защото никотина му е 0,5 а катраните 0. Пише го на кутииките с тютюна ;]
    Според мен най-готин е пъпеша. Прасковата също е много добра защото има много свеж вкус.

И накрая само един съвет: като пълните наргилето с вода гледайте да е колкото се може по-студена, даже ако имате възможност слагайте по няколко бучки лед, защото така вкуса е най-добър. И не си купувайте от тия скапаните въглени от 0,50 лв кръглите 'щото са с барут и преебават цялата работа. Има едни в кутия с дръжки за 1,50 лв, те вече са без барут и разни такива, но се палят малко по-трудно.

Guest
    не бих пробвал

Град
    Boulevard of broken derams
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не бих пробвал
    Брато, в наргилето не се слага хероин а се слагат сушени плодове смесени с някви клечки и много малко тютюн (Molases се нарича).

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Много е яко!
    Щях да си купувам ама съм забравила!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Да много е готино наргилето, но ако искате наистина добро ходете в Buddha bar и си земете едно - там са страшни. Поне с мойте приятели не го докарваме като там каквото е.

Da...Ama az si slagam drugi bilki Po hubawo e haha
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Град
    u gouemoto selo...
    Abe gotina rabota e tva nargileto.Az mnogo se kefia
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Да много е готино наргилето, но ако искате наистина добро ходете в Buddha bar и си земете едно - там са страшни. Поне с мойте приятели не го докарваме като там каквото е.
    и в Буги става
    ноу яко:Р

Супер фен
    Град
    I live in dream....
    наргилето е много яко нещо...ако вместо вода се сложи водка примерно също става яко...не мисля че е вредно...но е яко...
    Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
    Винаги ще те помним,мила Ани!

Хахаха аз си имам едно наригле :P и най се кефа че не е купено от България щото тука са некфи арабски боклуци и повечето са супер накичени с някфи безполезни джунджуриики....аз мойто си го взех когато бях в Израел (ех пуста младост) и е някфо супер упростен дизайн :P та го прекарвах през летища глупости мани мани...само да ви кажа че въглените дето ги продават тука са супер зле...аз си бях зел от израел жалко че свършиха, само да ги близнеш с огъня и се палят и някфо супер удобно и бързо..а тея тука арабските 30 минути си играеш на златната питка докато ги запалиш..и докато се мъчиш да ги запалиш от едната страна от другата дето уж вече си я запалил изгаря ...абе ужас...другото което е си има един тарикатлък горе в чашката със станиол и тряя го набараш че да излиза повече дим..цаката е да уплатниш всичко много добре че като вдишваш да не влиза въздух от вън..веднъж така яко го запалих, като издишвах главата ми потъваше в един голям наситен гъст обляк пушек супер яко е чувствах се като оная голяма гасеница от Алиса в страната на чудесата

П.С. Блабук блабук балбук балбук

Off
    Guest

Tiutiun

koito moje da mi prodade tiutun ili vagleni za nargele da mi pi6e na devastateor@abv.bg

оо аз ся на едно купонче опитах...много ме кефи много по яко е от сякви цигари и простутии и не е толкос вредно мисля и като издишаш нямаш някакъв гаден вкус в устата а по сладък такъв.много е яко

Фен
    Град
    nowhere
    mnogo e qko.jalko,4e nqmam vka6ti :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си