.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110

Тема: pushite li nargile

Голям фен
    Град
    София
    probvala sam,no ne mi haresva
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi az si nqmaam nargile vku6ti ama po kupon4eta si pafkam i e nekvo mn qko ne e kato cigaren dim ami nekav sladuk dim,a ako si go pafka6 s koz4e e super silno...
    Za6to ne si naprai6 nargile?

Guest
    dosta 4esto pusha nargile, Bqh v Kipur i tam se nau4ih predi tova nqh pu6ila smao vednuj....
    mislq 4e nargileto e nevredimo, nqmam kak da se pristrasti6 kummnego...ima nqkoi koito sa dosta nekompetentni i glupavi i mislqt 4e ima i heroin... da be gluposti na tarkaletA... HEROINA E hilqda puti po-skup....az li4no smqtam 4e e nevredimo.... i 6te stane dosta modno v bg...

Супер фен
    ммм да се напушиш на наргиле е напрао убийствено.. мн омазва хахаха ххаха супееер яко

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

До колкото знам не е особено вредно.Още не съм пробвала,но знам,че е яко и много искам
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

kidnextdoor
    Guest
    aaa ne ne nqma tolkova gotino neshto kato nargiletooo) vkyshti si imam 3, ama e nai-gotino v parka s priqteli.. osobeno v tiq jegi s edno tiutiun4e menta da si pravish oblaci da ti pazqt sqnka mmmm..mmmmm nqma takyv kef sa... 4e izobshto ne e vredno nikoi ne moje da me ubedi, no sys siurnost e minimalen damage-a

Цитирай Първоначално написано от ni6to_novo
    До колкото знам не е особено вредно.Още не съм пробвала,но знам,че е яко и много искам
    I az taka...

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

nargileto ne e vredno kato cigarite tova sa su6eni plodove i nqma kak prosto da vreddqt

Ами якО е.Ама ако пуша прекалено много и започва да ми става лошо от самата миризма.Последния път тей стана

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Бръъъм, страшно е, пуша като отидем у някой дето има наргиле... *отлитааам*
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

da
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

da
    Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!

http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif

Guest
    da, pu6il sam nargile- zelena qbalka - mnogo mi haresa (be6e na edno kupon4e)

Град
    Габрово
    ооо .. наргиленцее по купончета често пушим с приятели .. ии е супер яко .. а и не е много вредно

МНОГО Е ГОТИНО на рождения ми ден ми подариха и от тогава до сега съм пушила общо аюоколо 5 - 6 пъти но не с трева не уважавам тревата и не мисля да пробвам абе ЕВАЛА НА ОТКРИВАТЕЛЯ

Град
    sofiq
    samo vednyj sym probval i mi haresa mn..
    Яко Жега..!!!

Град
    mAinA cItY...
    Mmm baq puti sam pu6ila nargile...qko e naistina...glezotiika si e ! =D>
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

ами да,досега сме изпушили с моите приятели поне 50-60

Аз съп пушил и е ноо яко и не е вредно пушил съм и тютюн за наргиле в бонг пак е ноо яко само че в бонга беше вода. Ноо са яки тия плодовите тютюнчета

Град
    Пловдив
    един френд беше на наргиле около година.. заедно с него взимаше бонбонки. сега не може да ги спре, станал е 100 пъти по-тъп и не знае кво приказва! в главата му е пълна каша... иска да спре но не може. не си мислете че тая дрога е безвредна. мозъкът супер мн се прецаква и всичко отива по дяволите. и приятелите ти, и животът ти! ....
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    s joint

Град
    Sofiq :P
    Пуша нагиленеце,когато имам възможност.Малее супер много му се кефя...с вкус на пъпеш и ябълка е много яко,ама с друго не съм пробвала. \/
    Love Life,Respect Death...!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Probvah i iztreznqh
    No pak be6e qko

Emi az dosta 4esto pu6a nargile i ne smqtam 4e ot nargileto moje da ti stane ne6to a i opredeleno e po-hubavo ot cigarite pone tiutiuna ima nqkuv vkus
    NAI KRASIVI SA PARITE S TQH SA ZBUDNATI ME4TITE APUK PA4KA LI SA TE NIKOI NQMA DA TE SPRE!!!

Guest
    Hubavite nargileta zapo4vat ot 100 kinta na gore... tiq pod 100 q sa im rajdqsali trabite, q ne sa oplatneni kato horata... !
    Iskam samo da popitam po zapoznatite hora, dali znaqt s kakvo pylnqt nargiletata primerno v club Alcohol ili Oskar... az mn se symnqvam che e voda, predpolagam 4e e nqkakva druga te4nost ama nz kakva... mn qko gi pravqt i dima im ne ti drazni drobovete sled dylgo pu6ene... ako nqkoi znae kak gi pravqt shte sym mu mn blagodaren ako spodeli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си