- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pushite li nargile
probvala sam,no ne mi haresva
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Za6to ne si naprai6 nargile?Първоначално написано от Анонимко
dosta 4esto pusha nargile, Bqh v Kipur i tam se nau4ih predi tova nqh pu6ila smao vednuj....
mislq 4e nargileto e nevredimo, nqmam kak da se pristrasti6 kummnego...ima nqkoi koito sa dosta nekompetentni i glupavi i mislqt 4e ima i heroin... da be gluposti na tarkaletA... HEROINA E hilqda puti po-skup....az li4no smqtam 4e e nevredimo.... i 6te stane dosta modno v bg...
ммм да се напушиш на наргиле е напрао убийствено.. мн омазва хахаха ххаха супееер яко![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
До колкото знам не е особено вредно.Още не съм пробвала,но знам,че е яко и много искам![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
aaa ne ne nqma tolkova gotino neshto kato nargiletooo) vkyshti si imam 3, ama e nai-gotino v parka s priqteli.. osobeno v tiq jegi s edno tiutiun4e menta da si pravish oblaci da ti pazqt sqnka mmmm..mmmmm nqma takyv kef
sa... 4e izobshto ne e vredno nikoi ne moje da me ubedi, no sys siurnost e minimalen damage-a
![]()
I az taka...Първоначално написано от ni6to_novo
![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
nargileto ne e vredno kato cigarite tova sa su6eni plodove i nqma kak prosto da vreddqt![]()
Ами якО е.Ама ако пуша прекалено много и започва да ми става лошо от самата миризма.Последния път тей стана![]()
Бръъъм, страшно е, пуша като отидем у някой дето има наргиле... *отлитааам*
da
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
da
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
da, pu6il sam nargile- zelena qbalka - mnogo mi haresa (be6e na edno kupon4e)
МНОГО Е ГОТИНОна рождения ми ден ми подариха и от тогава до сега съм пушила общо аюоколо 5 - 6 пъти но не с трева не уважавам тревата и не мисля да пробвам абе ЕВАЛА НА ОТКРИВАТЕЛЯ
![]()
![]()
![]()
samo vednyj sym probval i mi haresa mn..![]()
Яко Жега..!!!
Mmm baq puti sam pu6ila nargile...qko e naistina...glezotiika si e ! =D>
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ами да,досега сме изпушили с моите приятели поне 50-60![]()
![]()
Аз съп пушил и е ноо яко и не е вредно пушил съм и тютюн за наргиле в бонг пак е ноо яко само че в бонга беше вода. Ноо са яки тия плодовите тютюнчета![]()
един френд беше на наргиле около година.. заедно с него взимаше бонбонки. сега не може да ги спре, станал е 100 пъти по-тъп и не знае кво приказва! в главата му е пълна каша... иска да спре но не може. не си мислете че тая дрога е безвредна. мозъкът супер мн се прецаква и всичко отива по дяволите. и приятелите ти, и животът ти! ....
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
s joint![]()
Emi az dosta 4esto pu6a nargile i ne smqtam 4e ot nargileto moje da ti stane ne6to a i opredeleno e po-hubavo ot cigarite pone tiutiuna ima nqkuv vkus
NAI KRASIVI SA PARITE S TQH SA ZBUDNATI ME4TITE APUK PA4KA LI SA TE NIKOI NQMA DA TE SPRE!!!
Hubavite nargileta zapo4vat ot 100 kinta na gore... tiq pod 100 q sa im rajdqsali trabite, q ne sa oplatneni kato horata... !
Iskam samo da popitam po zapoznatite hora, dali znaqt s kakvo pylnqt nargiletata primerno v club Alcohol ili Oskar... az mn se symnqvam che e voda, predpolagam 4e e nqkakva druga te4nost ama nz kakva... mn qko gi pravqt i dima im ne ti drazni drobovete sled dylgo pu6ene... ako nqkoi znae kak gi pravqt shte sym mu mn blagodaren ako spodeli![]()