- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pushite li nargile
Точно днес пуших.Черешка.
![]()
Addicted
Nargileto si e super qko i az obicham da pusha ot wreme na wreme..
пробвала съм няколко пъти и ми хареса ама не съм редовен потребител
vchera pushih nargile s vkus na malini shtoto mi beshe mn gadno i super mnogo mi haresa a i mi opravi nastroenieto.mn iskam da pusha pak no ne navsqkade davat.
Nqkoi moje li da mi kaje kak da si napravq vkushti?
da redovno pu6a nargile i stra6no mnogo mi haresva tova e golqm kef obi4am nai mnogo qgodkai qbulka
Ежедневие с аромат на ориент...
Историята на наргилето води своето начало от Пакистан, където местните за първи път използвали кокосовите орехи и бамбуковата пръчка, за да постигнат принципа на така наречената "водна лула". В превод "наргил" означава кокосов орех. В историята се среща още като "шиша" в арабския свят и като "каляан" в Индия. Според "пристрастени" пушенето на наргиле носи истинско удоволствие само, когато е разпалвано в компанията на много приятели или при разговор с близък до сърцето ви човек.
V4era se izrusih 120 kinta za nargile ama takuv vkus nqma![]()
Preporu4vam na si4ki smesenite tutunikato carski, spomeni i use6tane
Tva za men sa nai qkite tutiuni ae pr pu6ene![]()
Обужавам наргиле ..Има приятен вкус , а и не е толкова вредно .. Абе супер :>
Любовта няма граници .. :>
и аз страаааааашно много обичаааам![]()
ама много..
пуша си по 5-6 пъти седмично хаха най-готино е в парка с приятели
а btw по-малко дупки = повече дим
и освен тва ако вместо вода сложите мляко димът става бая по-плътен.. абе готино е спор няма, имам си вкъщи 2 ии едно джобен размер хаха даже ей сега мисля да запаляяяяяя
![]()
Do it for yourself
НАРГИЛЕ RULLZZ 4 EVER VERY HARD точка.![]()
Абе хора може ли да ми кажете колко пари струва едно наргиле от каде мога да си взема от пловдив и от каде могас да си зема тютюн.
![]()
еми едно наргиле в софия на женския струва от 6 лева нагоре.. обаче в други градове, където съм виждала не знам да има за по-малко от 30.. търси по магазини от сорта на "дар за горене", където има някви ароматни клечки, тарамбуки и други подобни. където има наргиле - там и тютюн и въглени и сичко, питай в някой бар където има наргилета :PПървоначално написано от helllo
Do it for yourself
Аз да не съм турчин.....
КУР ЗА ТУРЦИ , МАНГАЛИ , ЕВРЕИ И СЕКВИ ДРУГИ !!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ГРАБИТЕЛИТЕ ВЪН!!!
EUROPE AWAKE !!!
Яко е, на мен ми харесва наргилето.Почти всяка вечер пушим наргиле с компанията![]()
Everything happens for a reason..
Аз имам наргиле в нас от много време и доста често си го палваме с приятели. Много е яко, вкуса му е адскияя.. а и като сложиш вместо вода - водка или къвто и да е алкохол става супер.. аа.. ся се сетих и с мляко също става много добре, някой по горе също го беше споменал
Иначе за вредата - цигарите са много по вредни. Мен си ми е много айляк, така че, няма значка кой к'во ми говори за т'ва колко е вредно и колко не.
Иначе според мен най-готино е с ябълка.
![]()
![]()
~!1912!~
Пуша... даже в класа купихме като подарък на една мацка за РД, за да моем по купоните да го разнасямеИначе в София с повод, без повод, посещаваме с компанията Буда Бар, Паша и Зенобия. Много е хубаво... С вкус на черешка или праскова... и може и мента!!!
Муцка... Харесва ми и не намирам нищо лошо... Едно замайващо удоволствие... особено когато е пълно с водка, не с вода... и се опитваш да си направиш "подводница" в банята
![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Пушила съм и е много яко,особено когато сте готина компания.Даже имаме едно любимо кафе,с много задушевна атмосфера и наргилета и е страшно.И е много важно какъв е тютюнът,има най-различни видове.Когато бях в Турция си взех и са невероятни.Любимият ми е грозде.
А иначе 2-3-ма от компанията си имат и си ги взимаме по купони.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
пробвала съм и може да и се стори странно ,ама пробвах в компанията на нашите и беше мн забавно :P
Пуша бес фрра ми има и редофно като сме ф тях пушиме обожафам с ягода и черна вишна![]()
Обичам и кокос ма е мн силен
OUT...СтРаХ мЕ Е оТ пРаЗнОтАтА В СъРцЕтО оБиЧах вСе БеЗ оСтАтЪк,нЕ мИ оСтАнА нИщО иСтИнСкО,нЕ вЯрВаМ В НиКоГо и нИщО,нЕ сМеЯ вЕчЕ дА оБиЧаМ ~!~
пуша да , много е яко най вече зелена ябълка и грозде - само ментата не ми хареса
moji li da mi kajite kak da si napraq nargele (bong) iam merak da proam trevica+ nartgele![]()
pu6ila sam qko e kato se saberem pu6im ponqkoga daje sno6ti pu6ih praskovka
Ами пуша, много е готинко, у нас имам около 6 наргиленца, но си пуша само от едно от тях ,Мн е готино и безвредно , трябва се опита от всеки
мм и аз имам наргиленце унас...беше ми подарък за РД и адски много се изкефихся си го ползвам доста често ...голяма газариика
![]()