.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Тема: pushite li nargile

Точно днес пуших. Черешка.
    Addicted

mini.rulo
    Guest
    Nargileto si e super qko i az obicham da pusha ot wreme na wreme..

Пушим, пушим...

Град
    Over the hills and far away
    пробвала съм няколко пъти и ми хареса ама не съм редовен потребител

Guest
    vchera pushih nargile s vkus na malini shtoto mi beshe mn gadno i super mnogo mi haresa a i mi opravi nastroenieto.mn iskam da pusha pak no ne navsqkade davat.
    Nqkoi moje li da mi kaje kak da si napravq vkushti?

sani4ka
    Guest

mn qky

da redovno pu6a nargile i stra6no mnogo mi haresva tova e golqm kef obi4am nai mnogo qgodkai qbulka

Guest

Re: mn qky

Ежедневие с аромат на ориент...

Историята на наргилето води своето начало от Пакистан, където местните за първи път използвали кокосовите орехи и бамбуковата пръчка, за да постигнат принципа на така наречената "водна лула". В превод "наргил" означава кокосов орех. В историята се среща още като "шиша" в арабския свят и като "каляан" в Индия. Според "пристрастени" пушенето на наргиле носи истинско удоволствие само, когато е разпалвано в компанията на много приятели или при разговор с близък до сърцето ви човек.

V4era se izrusih 120 kinta za nargile ama takuv vkus nqma

Preporu4vam na si4ki smesenite tutuni kato carski, spomeni i use6tane
    Tva za men sa nai qkite tutiuni ae pr pu6ene

Град
    Far Away .. :>
    Обужавам наргиле .. Има приятен вкус , а и не е толкова вредно .. Абе супер :>

Любовта няма граници .. :>

и аз страаааааашно много обичаааам ама много.. пуша си по 5-6 пъти седмично хаха най-готино е в парка с приятели а btw по-малко дупки = повече дим и освен тва ако вместо вода сложите мляко димът става бая по-плътен.. абе готино е спор няма, имам си вкъщи 2 ии едно джобен размер хаха даже ей сега мисля да запаляяяяяя
    Do it for yourself

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    НАРГИЛЕ RULLZZ 4 EVER VERY HARD точка.

Абе хора може ли да ми кажете колко пари струва едно наргиле от каде мога да си взема от пловдив и от каде могас да си зема тютюн.

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Пушим, пушим...
    taka si e

Цитирай Първоначално написано от helllo
    Абе хора може ли да ми кажете колко пари струва едно наргиле от каде мога да си взема от пловдив и от каде могас да си зема тютюн.
    еми едно наргиле в софия на женския струва от 6 лева нагоре.. обаче в други градове, където съм виждала не знам да има за по-малко от 30.. търси по магазини от сорта на "дар за горене", където има някви ароматни клечки, тарамбуки и други подобни. където има наргиле - там и тютюн и въглени и сичко, питай в някой бар където има наргилета :P
    Do it for yourself

Град
    София
    Аз да не съм турчин.....
    КУР ЗА ТУРЦИ , МАНГАЛИ , ЕВРЕИ И СЕКВИ ДРУГИ !!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ГРАБИТЕЛИТЕ ВЪН!!!
    EUROPE AWAKE !!!

Голям фен Аватара на Ice
    Яко е, на мен ми харесва наргилето.Почти всяка вечер пушим наргиле с компанията
    Everything happens for a reason..

Re: pushite li nargile

Аз имам наргиле в нас от много време и доста често си го палваме с приятели. Много е яко, вкуса му е адскияя.. а и като сложиш вместо вода - водка или къвто и да е алкохол става супер.. аа.. ся се сетих и с мляко също става много добре, някой по горе също го беше споменал Иначе за вредата - цигарите са много по вредни. Мен си ми е много айляк, така че, няма значка кой к'во ми говори за т'ва колко е вредно и колко не. Иначе според мен най-готино е с ябълка.
    ~!1912!~

Град
    Sinners Fall
    Пуша... даже в класа купихме като подарък на една мацка за РД, за да моем по купоните да го разнасяме Иначе в София с повод, без повод, посещаваме с компанията Буда Бар, Паша и Зенобия. Много е хубаво... С вкус на черешка или праскова... и може и мента!!! Муцка... Харесва ми и не намирам нищо лошо... Едно замайващо удоволствие... особено когато е пълно с водка, не с вода... и се опитваш да си направиш "подводница" в банята
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

Пушила съм и е много яко,особено когато сте готина компания. Даже имаме едно любимо кафе,с много задушевна атмосфера и наргилета и е страшно.И е много важно какъв е тютюнът,има най-различни видове.Когато бях в Турция си взех и са невероятни.Любимият ми е грозде. А иначе 2-3-ма от компанията си имат и си ги взимаме по купони.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    пробвала съм и може да и се стори странно ,ама пробвах в компанията на нашите и беше мн забавно :P

Град
    sofia
    Пуша бес фрра ми има и редофно като сме ф тях пушиме обожафам с ягода и черна вишна Обичам и кокос ма е мн силен
    OUT...СтРаХ мЕ Е оТ пРаЗнОтАтА В СъРцЕтО оБиЧах вСе БеЗ оСтАтЪк,нЕ мИ оСтАнА нИщО иСтИнСкО,нЕ вЯрВаМ В НиКоГо и нИщО,нЕ сМеЯ вЕчЕ дА оБиЧаМ ~!~

пуша да , много е яко най вече зелена ябълка и грозде - само ментата не ми хареса

Guest
    moji li da mi kajite kak da si napraq nargele (bong) iam merak da proam trevica+ nartgele

pu6ila sam qko e kato se saberem pu6im ponqkoga daje sno6ti pu6ih praskovka

c0bra
    Guest

mda

Ами пуша, много е готинко, у нас имам около 6 наргиленца, но си пуша само от едно от тях ,Мн е готино и безвредно , трябва се опита от всеки

Guest
    мм и аз имам наргиленце унас...беше ми подарък за РД и адски много се изкефих ся си го ползвам доста често ...голяма газариика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си