.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Ginekolog

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^

Ginekolog

zna4i razbrah 4e imam infekciq TAM i 6te trqbva da hoda na ginekolog Kajete mi nepriqtno li e pri ginekolog Pri vas kak e
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Мега фен
    Зависи от това дали си девствена или не.

Повече от фен
    oooooooooooooo az orevah cqlata kushta.... otidoh de... no poveche ne iskam DD mn e gadno! taq mi vika " razkrachi se hubavoo i azz UUUU!?!?! ne e ot nai priqteniq pregled

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    detstvena sum Mama kaza 4e na neq i e gadno kato i burkat ujasss Vie ima li li ste infekciq i kvo vi e pravila

Супер фен
    az mislq 4e kato si devstvena mai ne ti barkat ama ne sam hodila i ne moga da kaja sas sigurnost
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Бъркането с пръсти изобщо не е гадно. Мен след като ме чекнаха половин час с металното, бъркането на гинеколога с пръсти беше много приятно даже. Но ти си девствена и най-вероятно няма да те разчекват, само ще вземат секрет от вагината.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    zna4i nqma da boli ili da mi e nepriqtno

abe kvo da ti kaja...to samata ideq che nqkoi se vzira v onova deto samo ti si go znaesh ne e priqtna.no kato useshtane nqma da e koi znae kvo.az ti preporychvam da idesh pri jena,nz zashto obache te te predrazpolagat.napravih greshkata da ida pri myj i sled tva dva dni imah chuvstvoto che nqkoi me e iznasilil.ne se pritesnqvai de.nqma da ti rovqt na teb.

Мега фен
    Аз ще трябва да ходя пак скоро...и ме е страх...пак ще ми казват: "Отпусни си задните части"...как да ги отпусна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си