- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato ne mojete...ZzzZz
Kakvo pravite kogato ne mojete da zaspit ve4er...? :P
mi zavisi
ako ne mi puka dali 6e zaspq - mislq si za razni ne6ta
ako trqbva da zaspq - opitvam se da stoq mirno i da ne mislq za ni6to
ako e beznadejden slu4ai(1-2 puti v godinata) po4vam da 4eta ne6to i sled 10 min sum otkurtila![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
mnogo 4esto mi se slu4va...Ami vurtq se v legloto i si mislq za kakvo li ne...Ako imam kredit budq i nqkoi drug i si pi6em smsiprimerno)
Ако не мога да заспя се въртя в леглото,мисля си,а понякога се обаждам късно вечер на най-добрата ми приятелка и си говорим по телефона.
Ще ти издам обаче един трик за лесно заспиване - преди да си легнеш си напръскай леко възглавничката с парфюма си.100% ще има ефект!![]()
Fuck me,i am famous!
ако не мога да заспя
което се случва мн рядко
отвисвам още пред компа
но аз попринцип си лягам към 2-3
така че нямам проблеми със заспиването![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Pfu vartq se cheta nqkoe spisanie dokato ne zaspa sus spisanieto v ruce![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Ako ne moga da zaspq...i ako e nqkoq topla lqtna ve4er... vzemam si vazglavni4kata i telefon4eto i otivam na terasata, sqdam na stola, mqtam si krakata nqkade, gledma zvezdite, mislq si za ne6to hubavo(priqtelq) ili po4vam da pi6a sms i da se obajdam na kogo mi padne.Mnogo obi4am da sedq na terasata prez no6ta, ponqkoga kogato ne spi lubimoto, si pi6em i si govorim cqla no6t, strahotno e osobeno kogato si na moreto 4aka6 izgreva...
I CAN'T GET NO SLEEP
masturbiram :P
добър отговорПървоначално написано от fka
слушам някфа успокояваща музика или излизам на балкона да подишам чист (софийски
) въздух
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
най-вече стоя пред компютъра или пък се въртя в леглото....при мене няма такава романтика като да стоя на терасата ....или имам навик да говоря с гаджето си ама не щото не мога да заспя ами просто ей така късно вечер...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
влизам във форуми...гледам филм...ако няма никой в нас - чикий![]()
Или циклЪ на компа или гледам филм..![]()
мисля си замоя бебо
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Когато не мога да заспя...обикновено си мечтая за нещо приятно (и което да ме приспи по възможност)![]()
Vyrtq se i si me4taq..![]()
mqtam se v legloto kato riba na suxo i shta ne shta zaspivam!e MECHTAQ siiii za da zaspq po-lesno!![]()
sedq pred pc, ili gledam tv, ponqkoga si 4eta ili knijka ili spisanie![]()
![]()
ами чета списанийце или гледам тв
Пия преди лягане чаша топло мляко. Много помага![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
lqtoto po4ti nikoga ne moga da spq mn mi e jega i ne znam samata atmosfera taka mi deistva ina4e i az si me4taq!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Започвам да си мисля за нещо мнооооого хубаво и изведнъж съм заспала, за да не ми е кеф![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ам...аз чета Шифъра на Леонардо...
къпя се..иии си си мисля мои нещица![]()