- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato ne mojete...ZzzZz
Често се въртя около час в леглото и немога да заспя. В такива ситуации пускам телевизора, отивам да ям, или просто ставам и се чудя к'во да прая вкъщи
въртя се докато не заспя
пия вода :P
до преди година и половина някъде много често не можех да заспитам но особено в последно време като си легна не оставам макс. 20 мин будна :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Pochvam da gledaM LUNATA i kogato mi pisne lqgam da spq otnovo,ako pak ne stane se chuda i az...A ako nqma luna i zvezdi-knijka
започвам да мечтая, да си представям нещата, които искам да ми се случат и не усещам как заспивам![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Ми аз попринцип трудно заспивам. Ако не съм смъртно
уморена, ми трябват около 45 мин до час. А понякога и по 3 часа не мога. Ми нищо не правя, не мога да си мисля за хубави неща, разсейват ме. Обръщам се обикновено по гръб и почвам да гледам тавана. Ако не помага почвам да смятам некви дебилски сметки, щото от математиката ми се доспива. Ако и тва не помогне продължавам да гледам тавана докато не осъмна. В повечето случаи ми се спи, но просто не мога, за тва не висна пред компа или тв-то. Веднага щом го включа ми се доспива, легна ли си ми се отспива![]()
Give me your best shot motherfucker!
Ами пускам си тв-то или пия чаша студено прясно мляко...а понякога ставам да ям и след това ми се приспива...
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Obiknovenno si se vyrtq v legloto ili gledam TV-to 4e bez nego ne moje da se zaspiSly4va mi se da si ty4kam iz gsm-a,da stana da hapna i piina ne6to i t.n. ...
ili si puskam PC-to,vlizam v IRC i v foruma da si gubq vremeto,ili nai 4esto prosto si leja,mislq si za ne6to,t.e me4taq si iiii dokato si me4taq
postepenno se unasqm i ...zaspivam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми като не мога да спя ставам и започвам да рисувам.Това винаги ме успокоява.![]()
![]()
![]()
mi stavam i sqdam na kompa s nadejdata 4e 6te ima nqkoi fried v icqto za da si polafim pak ako ne pak lqgam i si mislq nqkakvi gluposti...![]()
гледам TV
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
gledam televiziq...sedq si v legloto i misla za ne6to ili prosto gledam v 1 to4ka....a naposledyk risuvam...![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
мечтаяяя...после на другата вечер се чудя докъде съм стигнала с мечтата и продължавам да си мечтаяяя...това никога няма да мо омръзне...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Удрям се с чука по главата и заспивам.Сега сериозно като немога да заспя гледам филми и не се опитвам да заспя.
emi ako ne mi e nalojitelno da zaspq si mislq za si4ko .... ako mi e nalojitelno spiram da mislq prosto i sled 15-20 min sum zaspal ....a v pove4eto slu4ai taka stava 4e se pribiram sled rabota kat parcal lqgam i zaspivam kat umrql dulboko ...![]()
Аз си чета книга.Докато заспя хем ми е интересно,хем по някое време почват да ти се затварят очите :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Тв + комп + музика .![]()
Е, понякога и мисля за някакви работи. :P
За мен няма такава опасност. След толкова трудоемки задачи през деня легна ли - заспивам кат' заклан за 5 мин /а и без това, това става след 2 часа, така че хептен няма начин да остана буден/.
Обикновенно кисна пред компа или пък седя на терасата и гледам звездите или пък се въртя в леглото докато не се изморя и заспя :P