.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Ideq za f0rumi

Guest

Ideq za f0rumi

Zna4i, kakv0 bi vi haresal0 da ima kat0 f0rumi i temi v edin f0rum ?

Edit: pr0menih malk0 sudurjaniet0 i mahnah 'reklamata' :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Освен Елито и още 2-3 "Лапенца" дето са флуудърите на форума незнам други дали ще харесат темата ти

Фен
    Град
    Sofia
    mi az 6te kaja 4e tva sladko Elince deto vse pi6e temi e dostatu4no az i se kefq na temite !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Освен Елито и още 2-3 "Лапенца" дето са флуудърите на форума незнам други дали ще харесат темата ти
    Абе не става дума за теми бе х0ра, става дума за ф0руми, раздели, какт0 искате г0 разбираите, какт0 тук, Любов, Секс, Всичк0 тийн накуп и така ...

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    mi tova koeto go ima tuk e dostat1chno ... kratko tochno i qsno sichki forumcheta sa dobre uformeni , no smqtam che trqbva da ima i edin forum "flood's" ili neshto takova za fluud1rkite i te da se puskat samo tam da si se floodqt edin drug navolq daje sega shte pusna anketa :P
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Guest
    Цитирай Първоначално написано от unnormal-girl
    mi tova koeto go ima tuk e dostat1chno ... kratko tochno i qsno sichki forumcheta sa dobre uformeni , no smqtam che trqbva da ima i edin forum "flood's" ili neshto takova za fluud1rkite i te da se puskat samo tam da si se floodqt edin drug navolq daje sega shte pusna anketa :P
    Уфф аз не питах за т0я ф0рум, а п0 принцип за един ф0рум, да давате идеи и т.н ... какт0 и да е, явн0 ник0й не разбра за какв0 става дума ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си