- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спадане от презерватив
Hmm vypr0syt e kym vsi4ki
Slu4val0 li vi se e na vas ili na gadjet0 vi da mu stava, k0gat0 sl0ji prezervativa da spadne, kat0 mahne prezervativa pak da mu stane, t.e 0t prezervativa da mu pada?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
ne e mn interestno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izvinqvai nqmam predstava!
10 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
da no ne vinagineznam zashto taka se polu4va...mom4eta zashto
![]()
За пръв път чувам подобно нещоТова е супер гадно
Затова е по-добре с противозачатъчни
![]()
Emi sp0red men e zaradi t0va, 4e p0 tesnite prezervativi namalqwat kryv0snabdqwanet0 d0 penisa i se p0lu4ava t0q falПървоначално написано от sini4kata
Az sum BYLGAR4E: napyln0 sym suglasen, makar 4e taka ne e mn0g0 na 0ferta za m0mi4et0, tui kat0 za p0 malkite na 13-14 g0dini ne e mn0g0 'p0lezn0'![]()
samo p1rvite 2-3 p1ti go imashe toq problem priqtelq mi :P
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Много кофти когато стане така!
ne se e polu4avalo taka pri nas.Moje naistina da e ot po tesnite prezervativi....deaznam![]()
![]()
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
Не г0в0рим да не м0же, да не четете през ред? Питах нещ0, а т0 па на друг0 0тг0варяте 0баче. Не става дума да не му стане, а к0гат0 сл0жи презерватива да му спадне, кат0 махне презерватива да му стане, кат0 сл0жи презерватива пак да спадне и кат0 г0 махне пак да стане ...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
mda e vazmojno e ako prezervativa ne e po mqrka osven. trqq da si nameri drug prezervativ s po-golqm razmer mom4eto s toq problem respektivno ti de nz.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ако мацката му сложи презерватива с уста, гарантирам че няма да му спадне![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Тва е хубава идея, н0 ... малк0 м0мичета г0 м0гатПървоначално написано от SixSense
I'm using this!
Идеята е готска жалко, че ми става лошо от гумаПървоначално написано от SixSense
Иначе не ми се е случвало такова нещо и му звучи малко странно.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
За щастие не ни се е случвало такова нещо...ама тва за намаляването на кръвообръщението ми звучи доста правдоподобно
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
една моя приятелка ми е разправяла че на нейния приятел му спада като си сложи презерватив ..кофти наистина ..![]()
Smeni razmera na condomite.
Eating isn't cheating - Arnold
nemi se e sly4valoПървоначално написано от Анонимко
Да случвало му се е.
да, случва се, за това без презерватив![]()
na men su6to mi se e slu4valo nqkolko pitu![]()
+1Първоначално написано от x3eme
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!