.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Tatoo

Tatoo

Greshno li 6te e ako si napravq tatuirovka o6te na 16 godini .. i boli li mnogo

Фен
    Град
    големото село софия
    абе грешно.. грешно е, разбира се, и ти ще си грешник до края на живота си
    много ще е яко да си имаш някакво татусче, че като станеш дърт дедка ще си имах някакъв спомен от хубавите младежки години. а до болката.. имам един приятел, който не спирам да го хапя, да го бода с пергел например.. ама тоя е някъф мазохист.. никога от нищо не го боли. и отиде да си прави татус .. каза, че едва не е умрял от болка. изводите оставям за теб
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми нз дали боли но като цяло мисля 4е е тъпо на тая възраст из4акай малко

Град
    Тук на Земята
    По-добре си направи някоя временна и като ти омръзне тя ще се махне! Пък ако още ти е мерак направи си друга временнана друго място и така! И за теб добре, че има разнообразие и за кожата ти добре! А и представи си как ще изглеждаш след 60 години...баба с татос
    Освен това ако си направиш някъде около коремчето и като забременееш кожата ти ще се разшири и ще стане на манджа заради тоя татос![/b]

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Naughty
    По-добре си направи някоя временна и като ти омръзне тя ще се махне! Пък ако още ти е мерак направи си друга временнана друго място и така! И за теб добре, че има разнообразие и за кожата ти добре! А и представи си как ще изглеждаш след 60 години...баба с татос
    Освен това ако си направиш някъде около коремчето и като забременееш кожата ти ще се разшири и ще стане на манджа заради тоя татос![/b]
    да добавя, че цялото тяло ще се увеличи двойно.. и татуса ще стане като сдъфкана и изплюта дъвка.
    за момче обаче е яко
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Guest
    o6te si malka ne si pravi 6te se precaka ne si pravi vremenna tq e himia 4akai o6te malko

ами ето какво може да стане след много години за мен е плашещо така че непрепоръчвам надебеляване

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 4 и 5 от правилника!
    Благодаря!

stasi_girll
    Guest
    az sum na 15godini i ve4e imam dva tatosa i moga da ti kaja 4e e super qko pone az ne sajeliavam i nqma da go napravia vse pak edin put se jivee !!! momi4e sum i si gi napravih na 15god. kolkoto do bolkata pf...tva da ti e problema kato iskash 6te turpish !!! ako nemojesh da turpish slagash edin lepesht se tatos!! ti si reshavash ama az sled kato imam znam kvo e i e super qko !!!

Голям фен
    Град
    sf
    razbirase,4e ne e gre6no!az sum na 14 i suvsem skoro 6te si pravq!

Che ne e greshno ne e ..no vnivamay i si izberi neshto koeto ti haresva zashtoto tova vse pak e za cql jivot..da ne ti pisne burzo..edno fr si napravi edna mn gotina i na tretiq mesec veche iskashe neshto drugo..
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    razbirase,4e ne e gre6no!az sum na 14 i suvsem skoro 6te si pravq!
    I za kakvo sega nai - malkoto kato she porasnesh na visochin ai she ti se raztegli ... na nishto nqma da prilicha ... i az shte si pravq no shte izchakam do 18 kogato se smqta che raztejyt spira e ne napylno no pochti. A i do togava 123562 pyti shte si smenish mnenieto za tatosa

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    derzai! pravi si ima6 palnata mi podkrepa
    az sam na 17 i az 6i si praq e nz pone moito tqlo si e razvito ve4e ot nqkolko godini nasam ne sam mradnala pak i moita det sam si re6ila tq 6te e na ple6kata pak tam ne e sa6toto kakto na korema ili ne6to takova. az daje sam si izbrala ve4e kakva samo da se varne tatuirov4ika i otiam i si praq. pak za bolkata - kvo ti puka udrq6 100-200 vodka i 6te ti stnae po-dobre kazvali sa mi 4e samo 1vite 10tina 20tina minutki boli posle svikva6
    HardC0re and BDSM forever

abe az sam male ! haha q kajete ne6to za vremennite tatuirovki .. kak da si napravq vremenna i t.n. plz 10x

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    той целия ни живот е грешен , пък ся за една татуировка...
    може утре да те блъсне някой автобус , затова живей сега!

aide kajete za vremennite tatuirovki .. kak da si napravq vremenna

не е гре6но и не болят изоб6то.само усе6та6 драскане с игла. временните са на съ6тия принцип само дето се изтриват след определен период от време.

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от МаRi
    не е гре6но и не болят изоб6то.само усе6та6 драскане с игла. временните са на съ6тия принцип само дето се изтриват след определен период от време.
    що за глупост?! не боляли изобщо.... ти имаш ли татус, че да знаеш кво е усещането ?кат не знаете, що пишете ве деца..

a tatuirovkite s kana lesno li se turkat

Cur{S}ed
    Guest
    Az sam na 14 i sam f,imam tatus na krusta.Kogato hodih da mi praviat 1-vo ne beh sama,i edin pr si pravi s men;2-ro piinah malko,za smelost;3-to znaeh 4e 6e se kefa,i 6te imam spomen,za ne6to ludo))

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Cur{S}ed
    Az sam na 14 i sam f,imam tatus na krusta.Kogato hodih da mi praviat 1-vo ne beh sama,i edin pr si pravi s men;2-ro piinah malko,za smelost;3-to znaeh 4e 6e se kefa,i 6te imam spomen,za ne6to ludo))
    на 14 с татус?!?! БОЖКЕЕ ДОКАЪДЕ СТИГНА СВЕТА

Guest
    а някои може ли да ме ориентира към някакви цени ...?

Guest
    Аз си направих преди 1 месец
    Болката зависи от мястото където си го направил
    Аз реших да го направя на място, където малко хора имат .. и си направих от страни на корема..
    Болката - силна но се търпи ..
    А аз наистина съм много чувствителна на болки
    На гърба ще те боли много..
    На кръста ще те боли, но не много, освен там където ти е гръбнака
    Отпред на пъпа - много болка

Guest
    Ох забравих да кажа, че усещането е все едно те дерат с игла
    Моя татус има и сенки.. а сенките много болят, още повече ако имат и цветове ..

Мега фен
    Не знам с точност, но на голяма площ или с повече цветове стига до няколостотин лева. Ако изчакаш до тату феста в края на годината, там ще можеш да си направиш, като плащаш само материалите.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    щях да си правя ама дорбе че не го направих. то бях с един несериозен приятел и ту аз имам пари ту той има, но никога двамата в един и същ момент и така не си направихме татуси. ама от друга страна на 16 си слагаш някаква картинка дето просто ти е хаесала, а не това което ти е на душата ако ме разбиш
    по дорбе изчакай 18-19 най рано да ти се оформи характера да знаеш какво искаш и да знаеш какво ще си сложиш, какво ще ти подхожда и къде най ще ти отива... не бързай да растеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си