- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ranno masturbirane = golqm biust?????
срам ме е от мене си кфи простотии съм писала едно време и как СЪМ МОГЛА ДА ПОВЯРВАМ НА ТОВА
Ми аз викам да ми дадеш телефона ти![]()
Ами...к'во да ти акжа мацката...
Аз не съм мастурбирала никога през живота си (наистина не съм) и гръднат ами обиколка е 98![]()
ami da ti kaja i az ne sam masturbirala do sega [rez jivota si no bih iskala da opitam![]()
Az ne sum mastorbirala i neiskam i da mastorbiram ako mi se doiska ima koi da me zadovoli ina4e si imam biust4e i to ne malko![]()
smisla i az sum si nadarena ama ne za6toto sum se zadovolqvala 4uvala sum 4e ako se stiskash za zurnata ili nekvi takiva shturotii ti stavali po golemi
не е вярно!
до сега да бях като Памела ....![]()
аз пък мастурбирам от мноооого малка, мънинка, мънинка (е, не на 6 разбира се ..).. ако беше
вярно досега да имам баси бомбите.. ама кфо.. аз почти няямлъжа, измама, гаврят се с нас плоските
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
XAXaXAaxAXaxAXA,sineoka_kukla,KVO vika6 na 5 godini
si se samozadovolqvala,a?![]()
![]()
![]()
da be da![]()
ti poneje na 5 godini si imala nujdi ...![]()
sorrka,ama ne mi se vqrva we.. ta na 5 godini si...
edno MALKO dete![]()
![]()
ne,ne,ne moga da povaqrvam,4e si tolkoz izvratena,4e
da se samozadovolqva6 na 5 godinki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
A neznam moite sa si golemi![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
ми кфо, може просто да се е пипнала и да и е харесалоПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
da to po taia logika nie ako laskame bastunite ot rano posle 6e sa ni kato na Denis Rodman nali![]()
be men ako pitate tfa sa pulni gluposti
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
поредната ебавка.....
как ще си мастурбирала на 5 веее
плюс това това няма нищо общо![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Не ми се вярва т'ва с маструбацията да е така. Правила съм го 1-2 пъти а гръдната ми обиколка е 95. Според мен зависи от организмът всяко момиче колко ще му е голям бюста![]()
пфффф пълни простотий! досега сички момичета не като памела да сме станали/както вика линкинчето/ ми не знам като кфо![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
I az mislq taka...masturbiram ot 12,13 godishna nqkade.. a imam malak bius..Първоначално написано от [LP
) Ne e vqrno tova !!
) Vsichko si e do orkanizum..
)
pokrai vas plasti4nata hirurgia za uveli4avane na biusta 6te falira.Vizdam merki vse nad 90 i napravo ne moga da poviarvam![]()
az ne vqrvam na podobni gluposti
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Първоначално написано от amy lee
![]()
![]()
![]()
имам чувството че тука стана нещо като "вижте мойте са големи" или "нее,мойте са по-големи от нейните" (поне някои така се изказаха)
както и да е , никой не ви питаше колко ви е гръдната![]()
mnogo qsno 4e sa pulni gluposti![]()
:P ,
to po taq logika i na vsi4ki mom4eta trqba6e pone da sa im kolkot na AZIS hahahahahhahah![]()
![]()
,
a puk za cici hihihhi![]()
![]()
,
napravo po-golqma smehoriq ne bqh 4ela v bliskite nqkolko godini))))))))))))
![]()
кво об6то има мастурбирането с гърдите? това няма как да окаже никакво влияние на гърдите![]()
Пълни глупостиВсичко си е от организма, не от това от кога се ... таковаш
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Nikoga ne bili masturbirali... aide ne na mene tiq!