- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ranno masturbirane = golqm biust?????
o boje ponqkoga naistina jenskata glupost v dvuboi s mujkata prostotiq ..xaxa
I citat na edin viden bulgarski psiholog i seksolog "жените се чувстват все пак длъжни да се преструват на "морални" и "недостъпни", защото, казах, си мислят, че мъжете са глупави поне
колкото тях!"
i oshte edin : "жените са противоположност на
мъжете; женската природа е достатъчно тъпа, но не чак толкова и затова все пак жените не трябва да бъдат подценявани"
е туй беше супер тъпо уа![]()
аз от 7-8 годишна мастурбирам ама циците ми не са пойче от 85
Това е вярно, колкото е вярно, че ти растат от боза...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Това за бозата е доста по-верно.Първоначално написано от Bimper-ska
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Хуу разбрахме че мастурбирането не било свързано с растежа на какво да е!верно е не би трябвало да има връзка!?Абе питайте някой даскал да ви обясни да не всички да сте толкова малки че да не с те учили има си хормони те вършат растежната работа може си бийш хормони и нз какво ще ти стане може и брада да ти поникне най-добре си остани тъй![]()
а за фитнеса със упражнението ФЛАЙС е за жени стяга и повдига .ф.фаопфйпефа
tctcct...tui mai i az go bqh 4ela dori na 2mesta! I mislq 4e i pri men e taka! Mislq 4e tova e vqrno![]()
Da be.Moita gryna obikolka e 130,shtoto ot 2 godishna se samozadovolqvam.Oh,lele.A pyk ,ako oshte na 1 godina se bqh osyznala sq kolko li shtqha da sa mi golemi...Maleee,mn sym typa..Tz tz!
Kakvi sa tiq gluposti be?Malko mi mqza na onova tvyrdenie,che koito se samozadovolqval ostaval nisyk ili ne znam si kakvo.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Плоски и вече пораснали момичетаизпуснали сте шанса си за едрогърдие
![]()
![]()
това са големи глупости.могат да ти порастнат само ако си сложиш силикон.другото са измислици.то ако имаше друг начин досега пластичната хирургия да е фалирала.
a az sym prosto edin spame6t marmot koito misli 4e prosto se gybarka6 s horata
абе хора я се осъзнайте това според мен изобщо няма връзка а към авторката от 5 годишна малко ми е странносъжалявам ама си е странно едно 5 год. момиченце да мастурбира
![]()
![]()
![]()
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
hahahhahahahah basi qkotoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
a po temata - za6to vqrvate na si4ko, koeto 4etete???
skoro nqkoi 6e pro4ete 4e ako izpie 1 litur sqrna kiselina i 6e dobie bronzov ten i posle hodi go spasqvai...
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka