- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Molq Vi ..Kaje te mi...
Zdraveite.. Moqt problem e che vuv vutreshnata strana na sramnite usni imam neshto kato malki pupchici... tova gubichki li sa? Imam bqlo techenie ot 2,3 godini nqkade.. ne e mnogo silno.. surbeji nqmam.. prosto si imam bqlo techenie .. Kakvi moje da sa tiq pupchici.. ?? Dali sa gubichki?? Pomognete mi.. plssss ;(((
Най-вероятно са гъбички. По принцип всяка жена има вагинален секрет, който държи лигавицата влажна, но щом имаш бяло течение във комбинация с тези малки пъпчици най-добре иди на гинеколог![]()
tq ti go kaza az nqma kakvo da dobavq osven tova ako iskash da spodelish s maika si i da se pos1vetvash s neq za dobra ginekolojkaПървоначално написано от [LP
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
kazvam ginekolojkajena zashtoto ot neq po malko shte se pritesnqvash ot kolkoto ot nqkoi m1j
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
ще използвам момента да попитам, след спирането на пиене на антибиотик, ще спре ли тфа гадно течение??!?!и дали мога да изполвам тапон, щото е ужасно?
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
i az imam bqlo te4enie i neznam kak moga da go mahna bqx spomenala na li4nata si lekarka oba4e tq mi kaza da si bravq promivki s laika mislex da ida na genekolog i da mi kaje ko da pravq no o6te ne sam oti6la i az iskam da razbera kak da se otarva ot bqloto te4enie
Има ежедневни дамски превръзки които са тънки и незабележими, с тях лесно би се справила с досадното течение![]()
може и да са гъби4ки може и не6то друго 6том няма6 сърбеж.наи добре иди на гениколог.![]()
След анттибиотика особено ако е приеман продължително време може да се усили течението или ако това не са били гъбички да си развиеш и кандидоза!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts