- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo ne znaqt okolnite za teb?!
Mnogo rabotiI nai ve4e kakvo pravq
![]()
ponqkoga e po-dobre horata okolo teb da ne znaqt nqkoi neshtaza samiq teb, zashtoo ne na vseki mu e priqtno postoqnno da mu se mesqt v lichniq jivot i da mu kazvat kakvo da pravi .Bi trqbvalo da sme samostoqtelni dori i v mnogo trudni situacii , taka shte sviknem po-lesno s trudnostite i nqma da razchitame na tezi do nas ,zashtoto shte dodie den koqto tqh nqma da gi ima.
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
до скоро незнаеха че съм толкова чувствителна,и че не ми пука за хората когато изневеряват с доверието ми,без значение дали ми падат на колене за прошка
Когато съм казала че ше направя нещоше го направяписнало ми е да ме мислят за добричка щото им давам по хиляди шансове.Тва е край,нека са те страдат
![]()
незнаят че мога да обичам...![]()
mnogo ne6ta po4ti ni6to ne znaqt za men samo 2 ili 3 du6i znaqt vsi4ko za men
Nikoi, dori priatelite mi ne predpolagat, 4e pla4a.. nikoi dosega ot 5godi6na ne me e vijdal da pla4a.
Незнаят, че съм агент под прикритие и се смимам в тъп сериал по БНТ.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Не знаят, че аз знам![]()
Ааа и че мириша![]()
кфото не знаят, няма и да го разберат..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Не знаят, че съм хейтър
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
znaqt mn ne6ta, no ne vsi4ko![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Съмнявам се,че не знаят..поне тук го изказа на всеослушание...Първоначално написано от hateface
Не знаят ужасно много неща за мен ама няма да се опитвам да изброявам или обеснявам.нЯма смисъл