- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne moga da se celuvam
Abe kak ne moje6....prosto ti idva ot vutre v smisul 4e nqma to4no pravila i t.n. Ne misli 4e problema vinagi e v teb.Aide prosto sledva6tiq puk kato se celuva6 se otpusni i 6te vidi6 4e vsi4ko 6te se polu4i![]()
първоначално и аз си мислех че немога да се целува отпуенисе и се получава важно е да си вярваш
if you wanna be the best you get take out the best
а едно време се пишеше на кирилица..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
темата е от 2005, така че всъщност едно време се е пишело на latinicaПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
1. повечето хора от този форум ще ти се изсмеят и натропатПървоначално написано от lo6o00o
2. да ти е хрумвало че държанието е хиляди пъти по-важно от целуването![]()
ААаАаА за наденицата ли питате?
не е мой проблем
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Пич то от самосебе си си става....На някой им е вродено ,при други става с практикаНие не можем да ти кажем точно кфо и кога да направиш.Отпускаш се ,затваряш очи и то става от самосебе си
![]()
--------------------------------------------------------
'пича' одавна се е научил..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
съмнявам се,просто не се сдържахПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Еми така става когато не гледам датата на пускане на темата в която пишаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Има и друг вариант. Не е задължително да се целуваш лошо за да те избягват. Най-вероятно имаш лош дъх!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Хора не допускайте моята грешка....Темата е от 2005 година ....Спрете да пишете в нея!!!
Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
зНаеш лИ...прЕхапи сИ долНата усТна и пРобваЙ дА сЕ цЕлувАш с нЕя всЕ едНо е еЗик...ии тАка ще сЕ наУчИш...
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
темата е от 2005 едва ли ще прочете кво си написала... иначе добър съветПървоначално написано от dagituuu
![]()
и аз бях мн притеснена, когато неможех да се целувам и все четях някакви теми и гледах разни клипчета и като цяло нямаше голяма полза твоето чувство ми е дообре познато и ще ти кажа вярвай единственото решение
! с правилния човек и малко практика всичко се получава !
http://vbox7.com/play:1a06b858&al=1&vid=
http://drlove.hit.bg/Kiss/index.html
ако ще ти стане по-спокойно разгледай тези линкове и успехотпусни сееее
Темата е стара.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.