.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

lo6o00o
    Guest

Ne moga da se celuvam

Abe si edin problem ...
    Mislq 4e ne moga da se celuvam hubavo. Momi4etata mai izbqgvat, ili prosto te ne isat po drugi pri4ini. Az si mislq 4e problema e v men. Ta ... kak to4no da se celuvam . Sorry za tupiq vapros no ne namerih po podhodq6to mqsto ot tuk za da popitam. Znam 4e ima mnogo svestni momi4eta ot tozi forum koito bixa mi otgovorili.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    1VO TEMATA E ZA LYUBOV I PO NEQ NIKOI NEMOJE DA TE NAUCHI DA SE CELUVASH. I OT K1DE S1DISH CHE TI NE GO PRAVISH HUBAVO AMI AZ S1DQ KOI SE CELUVA HUBAVO I KOI NE PO TOVA DALI GO PRAVI V1V SINHROM S MEN ILI NE KOETO HICH NE E PRAVILNO , TAKA CHE KAZAH TI NIKOI NE MOJE DA TE NAUCHI DA SE CELUVASH TO PROSTO SI IDVA OTV1TRE
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Всеки човек се целува по различен начин
    Не се сдухвай зарди глупости Ако искаш да се целуваш "по-добре " ти трябва практика
    И се целувай така,както ти "идва" от вътре

пп:темата е за любоф

tova sa palni gluposti!to ako vseki se celuva6e po edin i sa6ti na4in kvo 6te6e da stane!spoko trqbva ti pove4e trenirovki i vsi4ko 6te e oki!

Guest
    xuxuxu kakvo se 6a6ka6. vsi4ki sme minali prez tova. trqbva da si nameri6 nqkoi koito da te nau4i. trqbva da ima6 samo4uvstvie 4e moje6 po kakyvto i da e na4in a ako na nqkoq ne i haresa 6te i kaje6 mi nau4i me po tvoq na4in i 6te ne 6te 6te te nau4i ina4e 6te izglejda 4e tq ne mopje po tvoq na4in i stava slojno ee uspeh dano se spravi6 dobre prosto ne misli za tova kak shte reagira momi4eto, a misli za trupkata koqto izpitva6 povreme na celuvkata

Ami vij to e mn qsno che ako dokato se celuvash si mislish oo tova tqrbvashe li da go napravq ili se speknesh nqma da se poluchi!Prosto e otday na chuvsvtoto i budi siguren che to nqma da te podvede
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Мисля че трябва да се отпуснеш докато го правиш,не бързаи,и преди това трябва да си здъфкал някаква дъвка,щото иначе не е приятно: :P

Никой не се е родил научен, така че спокойно
    С малко повече практика и самочувствие всичко ще се оправи.
    I'm different...

Guest
    ami trqbva da se otpusne6 nqma opredelen na4in za celuvane a i moje da se obarne6 kam nqkoq pr-ka da te nau4i nema lo6o)

Целувката идва отвътре, тя не се учи по учебник

Подкрепям предните мнения, целувката е нещо, което отразява твоята душевност и силни чувства към срещустоящия човек. Вкарвайки много мисли и разсъждения, притеснения и несигурност, ти спираш пътя на тези чувства и своята душевност към най-нежното действие. Затова, просто се отпусни и мисли че чрез този допир, човекът срещу теб се докосва до душевността ти и до най-съкровените чувства които можеш да му дадеш. УСПЕХ!

В целувките няма правилни и грешни движения (е, освен ако не я ухапеш) и всеки го прави по свой си начин, както го чувства от вътре. Това, че на някои не им харесва как се целуваш, не значи, че го правиш както не трябва, а просто, че го правите по различен начин...за това трябва да постигнете някакъв синхрон в движенията. С един човек това може да стане чак на 3та-4тацелувка, а може и на 10та!
    Единственото, което трябва да знаеш е да следиш винаги дъхът си - да не е неприятен, да внимаваш да не я олигавиш много, да внимаваш със зъбките, да не я ухапеш, да не си "навираш" езика прекалено навътре в устата и сякаш имаш желанието да и извадиш сливиците, също така не си "върти" езика много бързо като някакъв робот, защото не е особено приятно.
    И сега ще ти кажа на мен какво много ми харесва - както си се целувате с език и после постепенно преставате, като "оттегляте" езичетата и се целувате само с устните, докато пак леко по леко не се откъснат едни от други. Прави го с повече чувство, с повече нежност...толкова е сладко.

Град
    v me4tite si
    Vseki se celuva po razli4en na4in ....ti otkade si misli6 4e ne se celuva6 hubavo moje puk da se trudno 6te te nau4im s dumi prosto trqbva da praktikuva6 i ako iska6 sledvai dvijeniqta na momi4eto za da ti e po lesno
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Град
    Тук на Земята
    Всеки се целува по различен начин..това му е чара на целуването!
    Тъй, че не се притеснявай!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Няма кой да те научи да се целуваш...това не се учи просто става. Няма защо да се притесняваш. Когато настъпи момента ще ти дойде отвътре всичко :P
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Всеки човек се целува по различен начин
    Не се сдухвай зарди глупости Ако искаш да се целуваш "по-добре " ти трябва практика
    И се целувай така,както ти "идва" от вътре

пп:темата е за любоф
    pravilno!!!
    *не може да се оважава лесна жена, както неподбиращ мъж.
    *живота е такав какавто е ,а не такав какавто искаш да е!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    В целувките няма правилни и грешни движения (е, освен ако не я ухапеш) и всеки го прави по свой си начин, както го чувства от вътре. Това, че на някои не им харесва как се целуваш, не значи, че го правиш както не трябва, а просто, че го правите по различен начин...за това трябва да постигнете някакъв синхрон в движенията. С един човек това може да стане чак на 3та-4тацелувка, а може и на 10та!
    Единственото, което трябва да знаеш е да следиш винаги дъхът си - да не е неприятен, да внимаваш да не я олигавиш много, да внимаваш със зъбките, да не я ухапеш, да не си "навираш" езика прекалено навътре в устата и сякаш имаш желанието да и извадиш сливиците, също така не си "върти" езика много бързо като някакъв робот, защото не е особено приятно.
    И сега ще ти кажа на мен какво много ми харесва - както си се целувате с език и после постепенно преставате, като "оттегляте" езичетата и се целувате само с устните, докато пак леко по леко не се откъснат едни от други. Прави го с повече чувство, с повече нежност...толкова е сладко.
    този отговор най-много ми хареса...остави се на момента...гледай да не я олигавиш или пък да имаш лош дъх....а за хапането ако е нежничко съвсем леко по устната става

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ami uprajnqvai se po 4esto namirai si s koi i taka shte sviknesh i nqma ti prai takova golqmo vpe4atlenie tva spox ne e tolko trydno prosto seki haresva razl neshta v celuvkite ama to 4ovek se prigajda kym ostanalite nali ?!?!

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Ami uprajnqvai se po 4esto namirai si s koi i taka shte sviknesh i nqma ti prai takova golqmo vpe4atlenie tva spox ne e tolko trydno prosto seki haresva razl neshta v celuvkite ama to 4ovek se prigajda kym ostanalite nali ?!?!
    vij momi4eto daje ti predlaga da te nau4i az pone tui razbrah ot dumite i nali dezire

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от aaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    vij momi4eto daje ti predlaga da te nau4i az pone tui razbrah ot dumite i nali dezire
    xaxaxaxa
    tva pa otkyde go izmisli ?!?! Ne sym umrqla za celuvki spox celuvala sm se dostaty4no :P Toi sha si nameri se nqkoe momi4e kvo sha prava pa az?!?!!!!!!!! Iska ti se...

tva pa otkyde go izmisli ?!?! Ne sym umrqla za celuvki spox celuvala sm se dostaty4no :P Toi sha si nameri se nqkoe momi4e kvo sha prava pa az?!?!!!!!!!! Iska ti se... [/color][/quote]
    awe ne se vprqgai tolkova seriozno we bazikam se
    sigoren sam 4e ima6 s kogo da se celuva6 i moji da si nameri6 ta vse pak si momi4e. nema se palite za takiva drebolii tei kat gledam kakti znai ustata qvno mn raboti moji da pravi6 s neq i dobre se celuva6{bazik}

misq 4e ne e mestoto tuk da pita6 kak moje da se nau4i6 da se celuva6.Nikoi ne se e rodil nau4en si4ko idva ot samosebe si pone az taka mislq

Maniak
    Guest

Re: Ne moga da se celuvam

Abe hora az sam na 11 i... pove4eto mi priateli i priatelki ve4e sa se celuvali ama...Az i moia goliam sram Imam si gadje neia ne ia sram tolkoa ama imam 4uvstvoto 4e skoro 6te mi tegli edna maina zatva kajete prosto neznam....kak se pravi be hora?!Tuk vidiah edin komentar 4e kakto ti doide ama...6te moje li da mi kajete kak da postapia 4e da se stigne do celuvka mersi

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от not`the`perfect`girl
    Никой не се е родил научен, така че спокойно
    С малко повече практика и самочувствие всичко ще се оправи.
    Именно =D>

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    този отговор най-много ми хареса...остави се на момента...гледай да не я олигавиш или пък да имаш лош дъх....а за хапането ако е нежничко съвсем леко по устната става
    така така....а иначе за хапането мен много ме радва..ама да не е много грубо
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си