В целувките няма правилни и грешни движения (е, освен ако не я ухапеш) и всеки го прави по свой си начин, както го чувства от вътре. Това, че на някои не им харесва как се целуваш, не значи, че го правиш както не трябва, а просто, че го правите по различен начин...за това трябва да постигнете някакъв синхрон в движенията. С един човек това може да стане чак на 3та-4тацелувка, а може и на 10та!
Единственото, което трябва да знаеш е да следиш винаги дъхът си - да не е неприятен, да внимаваш да не я олигавиш много, да внимаваш със зъбките, да не я ухапеш, да не си "навираш" езика прекалено навътре в устата и сякаш имаш желанието да и извадиш сливиците, също така не си "върти" езика много бързо като някакъв робот, защото не е особено приятно.
И сега ще ти кажа на мен какво много ми харесва - както си се целувате с език и после постепенно преставате, като "оттегляте" езичетата и се целувате само с устните, докато пак леко по леко не се откъснат едни от други. Прави го с повече чувство, с повече нежност...толкова е сладко.
този отговор най-много ми хареса...остави се на момента...гледай да не я олигавиш или пък да имаш лош дъх....а за хапането ако е нежничко съвсем леко по устната става