- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Deep Purpel
Razbrah,4e vaprosnata grupa 6te idvat v BG, V kavarna. obojavam tazi grupa i mnogo iskam da otida.
ako moje nqkoi da mi dadde info za koncerta 10x
No MaN, No CrY!!!
\m/
samo da poqnsnq pi6e se Deep Purple![]()
mi 6te idvat v kavarna na 21 juli stadiona kaliakra ako ne se luja biletite sa po 20 kinta mai moje da se kupiat ot O43 i helehorse v sf ne sam siguren ama tam ami be6e
За пръв път разбирам, че ще имат концерт тукЕй напоследък колко известни личности ни посещават...
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
dam, znam 4e se pi6e taka, ama ot byrzinata pak go opleskahПървоначално написано от Анонимко
![]()
da, mnogo izvestni li4nost po4naha da idvat, ama vse si pravqt koncertite nqkade na mainata si![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
emi nqma samo v typata vi sofiq da idvat, te horata na kraka kato vi idvat i vie ne hodite a sega s eoplakvate,skapani sofiqnci!!!
na 21 iuli v kavarna na stadiona. Bileti ima v povecheto muzikalni magazini v po-golemite gradove kakto i na samiq stadion obache po-dobre si kupi ot rano zashtoto shte e frash. Az hodih na koncerta na DIO na 7-mi i imashe nad 5000 dushi a za deep purple se ochakvat kym 20 000, sama si predstavi kakva navalicaAide priqtno izkarvane.
lele, 20 000 du6iПървоначално написано от Disorder
![]()
mnogo ti blagodarq za infoto!!! za sega se o4ertava, 4e 6te uspeq da otida, dano samo da ne se precaka ne6to![]()
imali drugi, koito 6te hodqt???
По въпроса за тва, че ходели на концерти на майната си - ами как да ви кажа мили шопи, че кметът на Каварна тая година скри шайбата на Sofia Music Enterprises и всики други. Просто пича търси и намира и се грижи за организацията. Да сте чули да е спрял тока на концерт в Каварна за час и половина а? Така че който му се ходи билетето и айде.....
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
Ми много ясно, че ще отидат в Каварна - от там е дошла най-добрата оферта. А иначе наистина билета е 20 лева. А колкото до това, че идвали известни хора само в София - не е вярно. Я си помислете, колко са ходили в Пловдив и Варна? И нямате право да се оплаквате - България е една плюнка на картата, толкоз малка, че Лос Анджелис е с по-голямо население, отколкото цялата България. Така че, ако сте истински фенове, хич няма да ви домързи да пропътувате 5-6 часа с автобуса, за да видите Пърпъл на живо в Каварна.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.