.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Izprazvaneto

Az StefaNka
    Guest

Izprazvaneto

E na nqkolko pati pravihme s priqtelq si seks,i vsi4ko be Ok,dokato onazi ve4er ne re6ihme da raznoobrazim i toi da mi se izprazni v ustata,e dosega nikoi ne go be pravil,a sam slu6ala,4e spermata na vkus e otvratitelna..
    i taka zapo4na samiq akt,mi ima -nqma sekundi,na men mi se nagadi adski mnogo,ne go ponesoh i otidoh do banqta.. e be me sram pred priqtelq mi ..
    kogato otidoh mu se izvinih,i 4e ne sam iskala taka da stane.. toi kaza ni6to,ama se li4e6e 4e mu be stanalo gadnu,ama i az ne sam vinovna..

Фен
    Град
    Belene
    Ne se trevoji ako te obi4a 6te mu mine i nqma da te obvinqva 4e ne esi iskala. Ne si dlujna da go pravi 2-ri put ako ne iska6

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    Ne se trevoji ako te obi4a 6te mu mine i nqma da te obvinqva 4e ne esi iskala. Ne si dlujna da go pravi 2-ri put ako ne iska6
    Абе тя не длъжна, ама ако приятелката ми иде да драйфа след като съм й свършил в устата ти гарантирам, че чувствата ми към нея коренно ще се променят. Няма как да го обясня по друг начин освен, че се възприема, че на нея й се гади от теб. Как ще се почувстваш ти, ако те лиже и точно като си най-влажна той да иде да се издрайфа ? Не много приятно, нали?

ами ако е свършил докато му е правила френска любов, т.е. докато е бил в устата и не е чак толкова чудно. я пробвай ти да си навреш един цял банан в гърлото да те видя няма ли да се издрайфаш! това си е рефлекс
    а иначе ако е било само изпразване - според мен се е дължало по-скоро на нагласата че "спермата е отвратителна" лесно би могла да се преодолее тая реакция според мен
    "But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
    -William Butler Yeats

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от Moon`baby
    ами ако е свършил докато му е правила френска любов, т.е. докато е бил в устата и не е чак толкова чудно. я пробвай ти да си навреш един цял банан в гърлото да те видя няма ли да се издрайфаш! това си е рефлекс
    а иначе ако е било само изпразване - според мен се е дължало по-скоро на нагласата че "спермата е отвратителна" лесно би могла да се преодолее тая реакция според мен
    Ако найстина е било само изпразване следващия път си мисли че е течен бял шоколад и има да го облизвашшшшш
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

КаЖи мУ дА яДе ШокоЛАд !!
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    На Предника на Географията

Re: Izprazvaneto

Цитирай Първоначално написано от Az StefaNka
    E na nqkolko pati pravihme s priqtelq si seks,i vsi4ko be Ok,dokato onazi ve4er ne re6ihme da raznoobrazim i toi da mi se izprazni v ustata,e dosega nikoi ne go be pravil,a sam slu6ala,4e spermata na vkus e otvratitelna..
    i taka zapo4na samiq akt,mi ima -nqma sekundi,na men mi se nagadi adski mnogo,ne go ponesoh i otidoh do banqta.. e be me sram pred priqtelq mi ..
    kogato otidoh mu se izvinih,i 4e ne sam iskala taka da stane.. toi kaza ni6to,ama se li4e6e 4e mu be stanalo gadnu,ama i az ne sam vinovna..
    И ние кво да ти помогнем?! Да му направим спермата сладка и оранжева като портокалов сок ли?!
    Сега като знаеш че ти е гадно не го прави просто. ОМГ-кога ще спрете с идиотските теми?!?
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Paradise
    Еми тва е разбираемо. И аз не харесвам особено много идеята да ми се изхвърли някой в устата... Имам решение: Ползвай Durex от ония цветните дето имат вкус и мирис, те специално за това са направени... :P

Град
    София
    То вкуса на спермата може да се подобри зависимост какво ядеш колкото по здравословно ядеш толкова се подобрява вкуса

Град
    с0фия
    нормално не на сички им харесва приятеля ти ще трябва да се примири
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Кажи му да пие сок от ананас.Четох , че така спермата не била неприятна на вкус.Така ще можете и двамата да си прайте кефа :P

Нееее гледам ва и направо ма пратихте да събирам килима по земята
    Темата е от 2005-та а акаунта е вече изтрив ве умници

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Някъде там...
    Що постоянно вадите стари теми

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    КаЖи мУ дА яДе ШокоЛАд !!

tova pa zashto ???? pls obesni
    po temata: spok ako te obi4a shte mu mine i shte zabravi