.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Help me,pls!!!!

Upla6eno momi4e
    Guest

Help me,pls!!!!

Hi!Imam mnogo seriozen problem i se nujdaq ot nezabawen otgowor-sega qdoh riba i 6okolad,a sym 4uwala 4e ribata ne e hubawo da se smeswa s drugi hrani,za6toto moje6 da polu4i6 otrawqne i preplitane na 4erwata.Help,ne znam kwo da prawq-da hodq li na lekar???Imam mnogo gaden wkus w ostata,molq wi kajete miiii kwo da prawq!!!!

Guest
    mi az za riba i 6okolad ne sum 4uvala,no za riba i sirene sum...ne znam,pitai va6ite da vidi6 kakvo 6te ti kajat te

Guest
    Mislq che trqbva da otidesh na ginekolog nezabavno,inache tova moje da ima fatalen krai,mn takiva predavaniq sym gledala

Upla6eno momi4e
    Guest
    Ami tqh gi nqma i ne iskam da gi bezopokoq...A toq ginekolog kyde moga da go namerq?

Guest
    ti 4uva6 li se kakvi gluposti govori6?Prosto si izmii zabite.Ni6to niama da ti stane ako smesva6 riba s drugi hrani.Moze da ima6 kiselini i ni6to pove4e.I toia ginekolog kakvo ob6to ima s iadeneto na riba i 6okolad

Guest
    abre i az sam 4uvala,4e ne e hubavo da se smesva,no mn pati sam go pravila i ni6to ne mi e imalo,osven naistina kiselinite,koito imah mn skoro.Taka 4e ne mi se vqrva da e ne6to mn seriozno,moje da te prikara kam WC ili da ti se ponadue korem4eto

Guest
    abe tova sa gluposti.Az sam ial kakvo li ne sas riba i nisto ne mi e stavalo osven da preiam i da se urigna

Uplasheno Momi4e
    Guest
    Ne moga da riskuvam! Otivam na genekolog! Blagodarq na vsi4ki!

PS:Po4nah da imam usileni gazove i tova me plashi! Blagodarq na vsi4ki!

Guest
    mnogo panica za ni6to.I kato ima6 problemi s korema i iadeneto ne se hodi ma ginekolog

Guest
    Ае вие луди ли сте бре? Риба с шоколад не съм ял (не обичам шоколад), но определено съм ял риба с какви ли не други работи - сирени, картофи, плодове, зеленчуци и нищо не се получава. Най-много малко газове да получиш от преяждане, но от това не се умира. Гадния вкус в устата ти идва от това, че се притесняваш, че може да ти стане нещо. Бъди спокойна и спи спокойно.
    П.С. Защо ще ходиш на гинеколог след като имаш проблеми със стомаха. Върви на гастро-ентриолог.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    kuf ginekolog me macka bojke spoko ni6to nqma da ti stane ot riba i 6okolad! riba ne se qde sas kiselo mlqko oba4e kogato ribata e solena! ot roda na razni caci takia soleni marinovani razni ! spokoino! nqma da se natrovi6! am pak az onq den sa6to qdox riba ve4erta i posle qdoh 6okolad ama sq sam jiva tai 4e
    HardC0re and BDSM forever

явно е папкала с долните устица че да тича на генеколог

Точка 7 от правилника и мисля, че темата е малко несериозна!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си