- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Anfetamini
това ли е най-новата мода не да пафкаш а да го раздаваш на амфетаминими на който му харесва да го прави негова работа стига да не прекали
лично аз не бих пробвала за сега...,някой ден може би
![]()
![]()
Най-положителната страна на действието им е, че те карат да правиш всичкос желание и кеф. Няма такова нещо под слънцето, което като се захванеш с него да не ти е приятно. Независимо дали ще си учиш, ще чистиш, бачкаш нещо, или ще купонясваш, се си е готино. Единственото, което те изнервя максимално, ама до крайност, е да чакаш някого или да не правиш нищо, но ти винаги си намираш какво да правиш докато си на амфети. И никога не ти е тъпо или сдухано, освен като почне да отшумява действието му.
Drugs must be a food for the soul, not for the ego!
Искам само да добавя (освен ако някой не го е казал щото ме мързеше да чета) че след като човек пробва амфетамини те завинаги му остават в кръвта .. и случайно ако някой ден (недай си Боже) родителските тела решат да направят тест за наркотици, независимо ден,седмица,месец,година,ня колко години след изпробването му, теста ще излезе положителен. Затова мислете преди да опитате... абе по-добре въобще не опитвайте..
abe devoi4e kakvi gi govori6 be du6koza nqkolko dni se iz4istva amfetata ot tqloto ti
ot opit go znam
spored men si stryva da go opita6 za da znai6 kakvo ti dava i za da useti6 4e ti vzema sled tova:Prazbira6 li pri amfetite si4ko e za smetka na ne6to dr
osven tyi ne e vqrno 4e ne pri4inqvat fizi4esko pristrtastqvane:Posobeno na sledva6tiq den sled kato mu svar6i deistvie e super mo6tna abstinenciqta:Pda pri4inqvat i psihi4eska poneje znae6 4e vinagi moje6 da s eoburne6 kum nego i da ti pomogne:P
Искам само да добавя (освен ако някой не го е казал щото ме мързеше да чета) че след като човек пробва амфетамини те завинаги му остават в кръвта .. и случайно ако някой ден (недай си Боже) родителските тела решат да направят тест за наркотици, независимо ден,седмица,месец,година,ня колко години след изпробването му, теста ще излезе положителен. Затова мислете преди да опитате... абе по-добре въобще не опитвайте..
abe devoi4e kakvi gi govori6 be du6koza nqkolko dni se iz4istva amfetata ot tqloto ti
ot opit go znam
spored men si stryva da go opita6 za da znai6 kakvo ti dava i za da useti6 4e ti vzema sled tova:Prazbira6 li pri amfetite si4ko e za smetka na ne6to dr
osven tyi ne e vqrno 4e ne pri4inqvat fizi4esko pristrtastqvane:Posobeno na sledva6tiq den sled kato mu svar6i deistvie e super mo6tna abstinenciqta:Pda pri4inqvat i psihi4eska poneje znae6 4e vinagi moje6 da s eoburne6 kum nego i da ti pomogne:P
100% sum saglasna s tebПървоначално написано от HouseMania
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
imam vypros4e. vyprosniqt led ima li drugo naimenovanie 6toto mn go tyrsihme i ve4e ne mojem da go namerim pod tfa ime. ako nqkoi znae... pls
АхЪ .Първоначално написано от Sportexz
Е, как няма да свалиш...доколкото знам, от повечето наркотици се отслабва адски много, защото са били предназначени за отслабване.
ami nz za 10 , ama az na edno HARD-TECHNO(rulez) party svalih 7 .... ne mojeh da povqrvam kato se ka4ih na sledva6tiq den na kantara... kato se ima predvid 4e predi da zamina se merih ...ot 65kg stanah 58kg..... ko da praa ... a i ako nqkoi iska da otslabva burzo amfetki sa istinata,makar 4e sa super hiper kiber BOKLUK!!!! .... (ne se preporu4va na lica s: slaba psihika , lesna pristrastimost i nekompetentni po vuprosa) .
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sm1rn0ff_1ce
Колко много невярна информация .. амфетамините не държат 1-2 часа а към 10 , не можеш да ядеш 1 ден ... а и тва с потичането на кръв от носа само от едно навеждане не е така от личен опит го знам...
и все пак ТВА СА НАЙ-ГАДНИТЕ И ГНУСНИ БОКЛУЦИ
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
i8 dvamata greshite dosta...1vo naistina mojesh da ne iadesh 1-2 dena zavisi kolko si se naprailПървоначално написано от StormCrusher
2ro tfa s kruvta ot nosa i kapiliarite i bolestite sa pulni gluposti
3to ne e zaduljitelno da se potish...obiknovenno samo ti se zatoplia tialoto cifra
4toparanoiata depresiata i tn sa samo 1-2 dena sled tfa![]()
5to da,naistina sa boklluci
xaxaxa koi greshal...awe hora to ne moje samo da si prochel nqkolko stranichki ot nekompetentni avtori i da mojesh da davash pravilni komentari! razbirase che moje da ti poteche kruv ot nosa,na men lichno mi se e sluchvalo.potish se i to bez da useshtash,no mnogo.no s tova che sa bokluci sam suglasna,nishto che te povdigat mnogo,vutreshno te susipvat.ako se napravi edna dostoina seriika sled tova nqma da mojesh da se poznaesh v ogledaloto.az edin put kato se poglednah sled perkane 3 denonoshtiq imah chuvstvoto che izrajenieto mi ne e na jiv chovek...awe gadna rabota!Първоначално написано от marushaa
Хах пич аз точно , който съм фукал 1 година да греша .. я си помисли пак??!
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
ne stavashe vupros che ti greshish,no nqma znachenie![]()
Amfetite sa super!
mi amfetite davat dosta power,ne ti se spi,ne si gladen,za parti e dobre,posle ti se pravi dovolno seks,a i e po sladak ot obiknoveno.pada ti kravnoto,o4ite ti stavat OGROMNI.presahva ti mnogo ustata,nqma zavisimost i tfa e!!!
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
[quote="a-ShrooMKaLover"]Чистиш се напълно от 3 до 5 дни след употреба, като клонят към 5 при продължителна употреба. Друг е въпроса, че милионни части от грама от различни метаболити остават приплетени в косъма и може да е разбере по тях какво си вземал от последната подстрижка насам, само че в България никой не прави такива тестове![
/quot
![]()
![]()
![]()
Amfetata se razgrajda v tyaloto blizo 6 meseca !! Produljavaite da si izkazvate mneniyata ! Nazdrave ot men !
![]()
molq vi kajete samo vqrno li e 4e kym amfa NQMAAA prestrastqvanee ?!?! supe mn sporim s priqtelq mi ..... molq vi ?!
аст 4е има!но ако не го прави6 всеки ден/а примерно по 2-3 пъти седми4но/няма да се пристрасти6.мн тъп спор водите,то затова амфетамина е наркотик-защото има пристрастяване
абе моля ви се про4етете 1 книга по тея въпроси!тва 4е си забелязал другите признаци да се проявяват,но още не си се пристрастил не зна4и 4е няма зависимост.все пове4е такива абсолютно без никакъв опит бивши 4алгар4ета-сегашни ''fashion''смешници се навъдиха и по наркоти4ните теми!толкова и друсате мишки,правите го защото др го правят,защото искате да сте ''достоини''за новите си ''fashion''среди! а кухите ви 4алгарки главици си мислят 4е като си вземат по 2 10ки в края на седмицата и ве4е по4ват да разбират от наркотици!не вси4ко е така простовато,но като сте си отраснали с простотията поне не пи6ете защото BELIEVE ME има мн мн други и мн мн по-компетентни хора по такива теми
абе моля ви се про4етете 1 книга по тея въпроси!тва 4е си забелязал другите признаци да се проявяват,но още не си се пристрастил не зна4и 4е няма зависимост.все пове4е такива абсолютно без никакъв опит бивши 4алгар4ета-сегашни ''fashion''смешници се навъдиха и по наркоти4ните теми!толкова и друсате мишки,правите го защото др го правят,защото искате да сте ''достоини''за новите си ''fashion''среди! а кухите ви 4алгарки главици си мислят 4е като си вземат по 2 10ки в края на седмицата и ве4е по4ват да разбират от наркотици!не вси4ко е така простовато,но като сте си отраснали с простотията поне не пи6ете защото BELIEVE ME има мн мн други и мн мн по-компетентни хора по такива теми
Ei hora narkoticite sa mn mn lo6o nedite da opitvate 6toto 6te vi haresa i posle nqma spirane dokato se osuznae6 ve4e si narkoman4e . nqma zna4enie koi kolko e 4el,kolko znae i kolko drusa , ako si umen nqma da si zavisim ot nqkakva himiq ili rastenie
Амфетите са най-големият боклук след хероина!![]()
пише се "прИстрастяване" мойто, много си зле с правописа.Първоначално написано от Анонимко
има пристрастяване, ама не е физи4еско, а психи4еско.
по4ти толкова силно, като това към цигарите.
амфетите са гадни аз съм шмъркал няколко пъти.верно е че ефекта е добър ама не си струва прекалено много минуси отслабваш,затъпяваш за известно време(губиш представа за времето,за околния свят и за блиските ти),пристрастяваш се,излизат ти пъпки,ебават ти майката на черния дроб,понякога те боли гърлото след тва.може да те хване след като те е пуснало веднъж-идва ти сила и ставаш раздразнен от всичко![]()