Цитирай Първоначално написано от StormCrusher
Цитирай Първоначално написано от sm1rn0ff_1ce
Това горното е като текст от учебник. Не че не дава информация де, ама все пак...
С няколко изречения ще ти кажа.
1. Към амфетамините няма физическа зависимост (но за съжаление повечето, които ги опитат са със слаба психика и лесно се "закачат")
2. При продължителна и честа употреба отслабваш, боледуваш по-често, разраняват ти се капилярите и само при навеждане ти потича кръв от носа, буквално "изкуфяваш", ставаш нервен и неспокоен, постоянно те тресат разни паранои
3. За ефекта... 1 линия 5см примерно те държи около час-два (много зависи от амфетамина). Дават енергия, не чувстваш глад (дори може да не ядеш 1-2 дни), започваш много да говориш, потиш се много, зениците се разширяват ДОСТА. Общо взето това е, но след като те пуснат вече е гадно... чувстваш се буквално като парцал, нямаш сили и желание дори да говориш...

Ми... за друго не мога да се сетя, но да ти кажа честно амфетите са много скапано нещо... поне според мен.

Колко много невярна информация .. амфетамините не държат 1-2 часа а към 10 , не можеш да ядеш 1 ден ... а и тва с потичането на кръв от носа само от едно навеждане не е така от личен опит го знам...
и все пак ТВА СА НАЙ-ГАДНИТЕ И ГНУСНИ БОКЛУЦИ
i8 dvamata greshite dosta...1vo naistina mojesh da ne iadesh 1-2 dena zavisi kolko si se naprail
2ro tfa s kruvta ot nosa i kapiliarite i bolestite sa pulni gluposti
3to ne e zaduljitelno da se potish...obiknovenno samo ti se zatoplia tialoto cifra
4toparanoiata depresiata i tn sa samo 1-2 dena sled tfa
5to da,naistina sa boklluci