.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Re: Лесно се възбуждам...Как да го спра!?

Цитирай Първоначално написано от Възбуден
    Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Аз лично не намирам нищо възбуждащо в една прегръдка или обикновена целувка по бузата, пък какво остава като започна отново да се целувам Опитвам се да мисля за нещо друго - мислех си дори за плужеци, ама и тва не стана Дайте някакъв съвет, мн ви моля!Когато ме прегърне най-добрата ми приятелка, веднага се възбуждам и се надявам тя да не усети!И не само тя!Какво да направя?!
    Да с повечко лъскане ще стане ... но и приятелка ше ти требе даааа

Самоубий се тва е изхода

аз лъскам всеки ден и съм супер

Голям фен Аватара на Remini

Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Аз лично не намирам нищо възбуждащо в една прегръдка или обикновена целувка по бузата, пък какво остава като започна отново да се целувам Опитвам се да мисля за нещо друго - мислех си дори за плужеци, ама и тва не стана Дайте някакъв съвет, мн ви моля!Когато ме прегърне най-добрата ми приятелка, веднага се възбуждам и се надявам тя да не усети!И не само тя!Какво да направя?!
    Съвсем нормална реакция...зависи от възрастта и опита
    Ще отмине и този период.А сега не се притеснявай!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Стига изравяхте стари теми от времето на баба ми...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

rado122
    МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 10:36 pm Заглавие:
    aa i sa6to si peq tam edna detska pesni4ka za 4ervenata 6apcica obim bukibuki bam buki Very Happy iii taka Laughing Laughing Cool ae ne sam li zle???????

Град
    somewhere in hell
    mi to okolo 70% ot momchetata f poberteta stradat ot tova do kolkoto znam... kato stanesh na 17, 18 shte otmine tozi period na spontanno vazbujdane.. A moje bi ako si hvanesh seriozna priqtelka s koqto da ovladeesh tova spontanno vazbujdane..

glei da ne q r1gne6 v puteto da ne stan lo6o...

А какъв е начина да го вдигам по-бързо?Тоест не,аз си нямам проблеми с това,но питам защото ми е интересно,може да ми притрябва(не ми казвайте да си мисля за голи жени,това не се брои )

Абееееееееее ти се радвай че се възбуждаш лесно че има хора които се опитват да се възбудят че и виагра пият :P

e normalna reakciq

i pri mene e taka daje malko "po-zle". 6toto ima edno momi4e v klasa deto kat si govorim razni mrusotiiki mi se diga ama hoda s dunki i ne se zabelqzva 4ak tolkos (Ponqkoga). Ama dokolkoto razbiram ne e 4ak takuf problem taka 4e 6e sum spokoen

Град
    SOFIQ
    тва и на мен ми се случваше като влязох в пубертета, и можеш да си представиш кво ми беше при положение че повечето момичета съвсем редовно пристигаа на даскало с бял панталон и черни (или червени) прашки. Просто си поемаш дълбоко дъх, успокояваш се малко и си мислиш за нещо друго.

баце тряа да набиеш клоуна притва бая ....и би тряало да се опраи :P :P :P :P :P
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

голяа раота
    и на мен ми се случва принципно
    но не го смятам за нещо срамно
    тъй де той си става понякога и от нищо поне при мен...
    пък и може приятелката ти там да го приеме кат комплемент сеш са
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    спокойно не си единствен и моя приятел мн бързо се възбужда от маловажни неща..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    София

Имам един проблем - много лесно се възбуждам!Когато прегърна някое момиче, ведна започва да ми се дига и след това веднага я пускам, за да се опитам да го успокоя.Какво да направя?!
    Ъъъъ излизай повече, срещай се с интересни хора и повече запознанства. Прегръщай по-често приятелката си, защото явно не си се доближавал често до момиче. Не се стремя да те обидя, казвам ти го като френд
    Просто е така я прегръщай, целуни я по бузата дори. Гарантирам, че след 2ри-3ти път вече даже няма да ти дойде на ум, че ще ти се вдигне. Нормално приятелско отношение. Е виж ако ти седне и започне да грайндва около слабините, тогава да ти скача на макс. Това вече е нормално! :P
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

Това ли е само...Аз като я хвана за ръката и... Честен съм обаче!
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

ti se radvai 4e stava

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Cha0
    Човек или лъскай повече или си намери приятелка и с времето ще свикнеш с близостта на момичето и няма да ти става толкова често
    УСПЕХ

Taka e I se radvay ,4e ti stava

м пробвай да си мислиш за портокали помага... (не се ебавам с теб и аз съм имал този вид проблем) при мен отмина и вече мога да "го" контролирам , но не винаги успявам
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Бих казал "радвай се,че ти става" Защото ако си забелязал тука има доста теми от сорта на... "не ми стана" и т.н.Което според мен не е много по-забавно.
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

sopita tova 6te otmine
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ами да не би да е защото мн често лъскам???Защото обикновено го правя почти всеки ден по веднъж или през ден по веднъж. Сега се опитвам малко да застопоря, ама...Без особен успех...Как мислите, дали не е това?
    Точно обратното- лъскай много. Аз съм лъскал по 11 пъти на ден- пубертет к0 да прайш кат те тресе х0рмона
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Човече знам какво е . . .
    Доста е неудобно, особено ми беше кофти преди 2-3 дни на едно събиране, когато пийнахме и неволно почнахме да се натискаме с едно момиче. Всичко беше прекрасно, само че когато се качи върху мен аз чак почнах да се потя от неудобство... сещате се за какво говоря нали , обаче явно и хареса това че се чувства желана или и аз незнам и почна да ме успокоява а-у, така че споко по-добре така, отколкото иначе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си