- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесно се възбуждам...Как да го спра!?
Самоубий се тва е изхода![]()
Съвсем нормална реакция...зависи от възрастта и опитаПървоначално написано от Възбуден
Ще отмине и този период.А сега не се притеснявай!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Стига изравяхте стари теми от времето на баба ми...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
rado122
МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 10:36 pm Заглавие:
aa i sa6to si peq tam edna detska pesni4ka za 4ervenata 6apcica obim bukibuki bam buki Very Happy iii taka Laughing Laughing Cool ae ne sam li zle???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi to okolo 70% ot momchetata f poberteta stradat ot tova do kolkoto znam... kato stanesh na 17, 18 shte otmine tozi period na spontanno vazbujdane.. A moje bi ako si hvanesh seriozna priqtelka s koqto da ovladeesh tova spontanno vazbujdane..![]()
А какъв е начина да го вдигам по-бързо?Тоест не,аз си нямам проблеми с това,но питам защото ми е интересно,може да ми притрябва(не ми казвайте да си мисля за голи жени,това не се брои)
Абееееееееее ти се радвай че се възбуждаш лесно че има хора които се опитват да се възбудят че и виагра пият:P
![]()
e normalna reakciq
i pri mene e taka daje malko "po-zle". 6toto ima edno momi4e v klasa deto kat si govorim razni mrusotiiki mi se digaama hoda s dunki i ne se zabelqzva 4ak tolkos (Ponqkoga). Ama dokolkoto razbiram ne e 4ak takuf problem taka 4e 6e sum spokoen
тва и на мен ми се случваше като влязох в пубертета, и можеш да си представиш кво ми беше при положение че повечето момичета съвсем редовно пристигаа на даскало с бял панталон и черни (или червени) прашки. Просто си поемаш дълбоко дъх, успокояваш се малко и си мислиш за нещо друго.
баце тряа да набиеш клоуна притва бая ....и би тряало да се опраи :P :P :P :P :P
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
голяа раотаПървоначално написано от Възбуден
и на мен ми се случва принципно
но не го смятам за нещо срамно
тъй де той си става понякога и от нищопоне при мен...
![]()
пък и може приятелката ти там да го приеме кат комплемент сеш са![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
спокойно не си единствен и моя приятел мн бързо се възбужда от маловажни неща..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ъъъъ излизай повече, срещай се с интересни хора и повече запознанства. Прегръщай по-често приятелката си, защото явно не си се доближавал често до момиче. Не се стремя да те обидя, казвам ти го като френдПървоначално написано от Възбуден
![]()
Просто е така я прегръщай, целуни я по бузата дори. Гарантирам, че след 2ри-3ти път вече даже няма да ти дойде на ум, че ще ти се вдигне. Нормално приятелско отношение. Е виж ако ти седне и започне да грайндва около слабините, тогава да ти скача на макс. Това вече е нормално! :P![]()
Първоначално написано от djago
Това ли е само...Аз като я хвана за ръката и...Първоначално написано от Възбуден
Честен съм обаче!
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
ti se radvai 4e stava![]()
Първоначално написано от Cha0
Taka eI se radvay ,4e ti stava
![]()
м пробвай да си мислиш за портокали помага...(не се ебавам с теб и аз съм имал този вид проблем) при мен отмина и вече мога да "го" контролирам , но не винаги успявам
![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
Бих казал "радвай се,че ти става"![]()
![]()
Защото ако си забелязал тука има доста теми от сорта на... "не ми стана" и т.н.Което според мен не е много по-забавно.
![]()
![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
sopita tova 6te otmineПървоначално написано от Възбуден
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Точно обратното- лъскай много. Аз съм лъскал по 11 пъти на ден- пубертет к0 да прайш кат те тресе х0рмонаПървоначално написано от Възбуден
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Човече знам какво е . . .
Доста е неудобно, особено ми беше кофти преди 2-3 дни на едно събиране, когато пийнахме и неволно почнахме да се натискаме с едно момиче. Всичко беше прекрасно, само че когато се качи върху мен аз чак почнах да се потя от неудобство... сещате се за какво говоря нали, обаче явно и хареса това че се чувства желана или и аз незнам и почна да ме успокоява а-у, така че споко по-добре така, отколкото иначе!