- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sutiena
Много по готино е ако едно момиче има голям и стегнат бюст да ходи без сутиен ..но аз ще почакам още няколко годинки![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
И след няколко години ще има голям и разплут...Първоначално написано от sisa_pisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Аз пък съм за Без сутиени.
Гадна работата са си откъдето и да го погледнеш... На мен са ми супер неудобни. Предпочитам бюстиета. Макар че, да нося си сутиени предимно зимата, защото все пак не мога да сложа някоя зимна блуза без нищо отдолу. Но лятото винаги, когато имам възможност не слагам сутиен (става въпрос, ако блузката/потничето не е толкова прозрачна). Пък и е по-готино според мен.
А напълно не одобрявам носенето на сутиени постоянно... Супер глупаво е. Имам няколко познати, които никога не ги свалят тия сутиени. Излизат с тях, прибират се вкъщи с тях, спят с тях. Блях! Гърдите имат нужда и от малко "чист въздух". Аз даже, когато няма никои вкъщи си се разкарвам само по боксеркиИ ми е много готино
Иначе по темата... щях да казвам още и това, че отново не одобрявам и носенето на сутиени от момичета, които нямат никакъв/малък бюст. Смешно е...
Знам, че ще ми кажете "Ем, да ама знаеш ли колко е срамно.. как момчетата не ги заблязват" и т.н. Това е глупаво. Който те харесва ще те харесва такъв/а какъвто/каквато си.
Абе на който, както му е удобно.
az hareswam s korset
предпочитам да си ходя със сутиен, иначе съвсем ще ми увиснат циците
sys sutien estestveno, osobeno za servitiorkite![]()
![]()
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Estestveno sas sutien.Az li4no ne iskam pap mejdu cicite![]()
Sega 6te dam primer za nenoseneto.Imah edna sau4eni4ka koiato ne nose6e sutieni(za6toto o6te misle6e 4e e malka)I taka ciala godina ti4a6e ska4a6e v 4asovete po fizi4esko i poslednite dni na u4ebnata godina sloji niakakva po-stegnata bluza i hop cicite i biaha uvisnali polovin pedia pod normalnoto
Ako kara v tova tempo na 20 i niakolko ve4e 6te si gi podritva.Pravete si izvodite.
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Еми...и аз съм за сутиените...
1ПО-Удобно
![]()
2ПО-Секси
![]()
3ПО-Разумно
![]()
![]()
Малко...я по промених рекламата на Тайд..ли кво беше там![]()
mi mislq 4e ne moga da si pozvolq da hodq BEZ,tai kato nqmam tolkova pi6ten biust i nqma kakvo da pokaja tolkova,a i tezi s golqm sigurno 6te im e adski neudobno...Tai 4e malko sa tezi koito mogat i o6te po malko-tezi koito si pozvolqvat da hodqt bez...
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
amI na men pove4e si me kefi sus sutien..Za tova poprincip si nosq.. osven kogato sum v legloto AXaxa
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Estestveno 4e sus![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
sas sutien estestveno samo 4e zavisi i goleminata na gardite![]()
Кат видях заглавието на темата се сетих как всеки път проклетия сутиен запецва и ми трябват минимум 5 минути да го разкопчая![]()
много е гадно...виж ако нали момичето е с гръб към мене лесна работа
ма мамво ше прави с гръб към мене
![]()
Колкото по темата предпочитам да съм без сутиен![]()
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Такам...ако имаш стегнат бюст,що е нужно да ходиш със сутиен лятото,айде зимата както и да е!Ама на едно момиче с хубави гърди и някакво (непрозрачно) sexy потниче,кой не би завидялИзглежда супер според мене!За жалост повечето от нас не могат да се похвалят с изваян бюст,така че отхвърлям и идеята,че сутиена е само за "комплексирани страхливки" както бяха написали в едно известно дамско списание!
az sam"ZA"
Kogato gardite ti ne sa tolkova golemi i s hubava forma,sutiena idealno moje da gi poopravi vizualno.
No naistina e sexy ponqkoga da se nosqt potni4eta ili bluzki i pod tqh da se otli4avat nastrahnalite ti zarna,no ako sa ti stegnati gardite
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)