- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sutiena
Kak vi po - haresvat momi4etata sus sutien ili bez nego?
az li4no nqma da riskuvam da mi stignat do pupa kato stana na 30, tka 4e zaradi mom4e ili ne, az sum si vse sus sutiena. puk i po-sexy![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
зависи от размера на гърдите![]()
6e se biem s tebeПървоначално написано от Eric Draven
![]()
![]()
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
napalno saglasna sam.Първоначално написано от SixSense
sas sutien e mnogo po hubavo.
защо не е ли вярноПървоначално написано от SixSense
![]()
![]()
neПървоначално написано от Eric Draven
obijda6 me
![]()
![]()
![]()
добре спирам![]()
Без сутиен...ама и без дрехи![]()
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
Очаквах такъв отговорПървоначално написано от glazunov
![]()
Аз си нося ... по тези причини които каза SixSense![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
според мен по ме кефи със сутиен че нали да има малко затруднение какво да се маха иначе не е интересно така![]()
по-добре със сутиен , ама е мноу яко като си без и настръхнеш![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Със сутиен изглеждате по във формаМакар че и без него си ме кефите!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
стегнати цици +/- сутиен = винаги яко![]()
Ako gurdite sa oformeni i golemi zashto ne bez..no az lichno si karam sus sutien![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
точно па ако са големи коя ненормалница ше тръгне без сутиен, тва е баси мъчението..Първоначално написано от sisa_pisa
по-добре със сутиен![]()
![]()
![]()
Lije6 me,a az se raztapqm!Darji6 me,a az te capam!Lapa6 me,a az svar6vam v ustata ti!Delta vrah na sladoleda!
Obi4am te ne kriq,ustnite ti 6te izpiq kato grozdova rakiq!
I'm crazy!
I'm the best!
aaaa prava si....golqma muka e bez sutien za tezi koito imat golemi gardi....to me boli vsi4ko kogato sum bez sutien...puk i kato pootrasna nqma da riskuvam da mi uvisnat gurdite...tei 4e obojavam sutiennite :P (dori obi4am da spq s tqhПървоначално написано от SixSense
)
hahaa i az sum tei...sutiena mnogo mi pomaga :P ...ina4e tejiiiiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз все съм си със сутиен, просто ако трябва да догоня някой автобус, в доста кофти ситуация ще попадна, ако съм без.![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Със естествено.Не са много жените с толкова изваян бюст,които могат да си позволят да се разхождат свободно без сутиен.Но сега все пак е лято,следователно,ако ти е по-удобно без можеш да го захвърлиш!![]()
sus sutien e mnogo po dobre puk i taka 6te budat po hubavi
Sus sutien po-duure
e to4no za tfa powe4e jeni mogat da sio pozvolqt da ne se kompleksirat ot tiq s qki cici. no ina4e nqma zna4enie, ma e qko ako momi4eto e bez sutien i e po mokra fanelkaНе са много жените с толкова изваян бюст,![]()