Аз пък съм за Без сутиени.
Гадна работата са си откъдето и да го погледнеш... На мен са ми супер неудобни. Предпочитам бюстиета. Макар че, да нося си сутиени предимно зимата, защото все пак не мога да сложа някоя зимна блуза без нищо отдолу. Но лятото винаги, когато имам възможност не слагам сутиен (става въпрос, ако блузката/потничето не е толкова прозрачна). Пък и е по-готино според мен.
А напълно не одобрявам носенето на сутиени постоянно... Супер глупаво е. Имам няколко познати, които никога не ги свалят тия сутиени. Излизат с тях, прибират се вкъщи с тях, спят с тях. Блях! Гърдите имат нужда и от малко "чист въздух". Аз даже, когато няма никои вкъщи си се разкарвам само по боксерки И ми е много готино
Иначе по темата... щях да казвам още и това, че отново не одобрявам и носенето на сутиени от момичета, които нямат никакъв/малък бюст. Смешно е...
Знам, че ще ми кажете "Ем, да ама знаеш ли колко е срамно.. как момчетата не ги заблязват" и т.н. Това е глупаво. Който те харесва ще те харесва такъв/а какъвто/каквато си.
Абе на който, както му е удобно.