- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10-те най-.... - КРАЙ!
Еми не е вярно. Има нови форумци, които мноол бързо се запомнят. Да дам ли за пример Елито или да не я излагам и да си замълча? Вземи направи нещо, с което да те запомним и да се откроиш по някакъв начин. Все пак за новите форумци(от които съм и аз) трудно се довиба мнение...при толкова много народ.Първоначално написано от AvLee_
Иначе по класацията:
ZaRa_Is_ThE_BesT
Аia
метълката
elitooooо
_Ev1|Girl_ или както там се пишеше тая мома едно време
Mimeto или нещо от тоя сорт(Една дет си пуска много снимки)
foursquare също преди време ми изглеждаше такъв
Ми тва е май...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
OFFTOPIC:
Ти пък от къде на къде ще си новаПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
Нямах предвид това...а хора,които са съвсем нои и нито едно тяхно мение не сме виждали или не са редовни или...
Хората,които са по-отдавна във форума се пак можеш да имаш някакво впечатление от тях,нали?
Ми да,така е!Първоначално написано от mAdn3ss_
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
1. Elotooooo
2. nejna__
3. miloto_girl-4e
4. LP_girl_14
5. mis_mary_jane_13
6. devil4e
7. Az sum BULGARCHE
8. Ceci, kuv ti beshe nika fe?...foursqare
9. DeSsi
10. koiito si haresate
Да. Така е. права си. Подкрепих те, защото и аз съм на твоето мнение. Отбелязах само две неща:Първоначално написано от AvLee_
1.Таива глупачета като Елитоооооо се запомнят лесно, макар и нови
2.Е не съм от най-новите, обаче пък не съм и от най-старитеНема смисъл да си лепвам титли като някои други хора, които се наричат стари форумци само защото са направили година тука
![]()
Вие к'во тука се доказвате...Първоначално написано от AvLee_
...а аз си мислех, че форума е за да се обсъждат теми, да се дават мнения и да се помага, на някой ...
И що по-добре не се доказвате в истинския живот, а зад монитора?!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
как искаш да кажа за някой , който не познавам че е тъп или готинПървоначално написано от summer_love
![]()
![]()
![]()
10-те най-ексцентрични юзъри!
Abe, Lilnki, ti hepten zabrawi za temata si! Samo nowi i novi predlojenieq, a ne podrejdah horata....napravi pak klasaciqta de!
AvLee_ Ахаха!Ма вие тука пред кого се доказвате?!...Смешка!
С това си мнение май малко се поизложи...Ахахахха :P
LiNkiN4eTo
Utopia
chupacabra
Murderdoll
devil4e
Не ми идат други на акъла![]()
10-те най-грозни юзъри!
тема по идея на Napu6en-Buhal![]()
Ohhh stiga s tova nai=grozni,nai-tapi,nekvi kompleksi li vi izbivat ili kakvo![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
1.аз
2.аз
3.аз
4.аз
5.аз
6.аз
7.аз
8.аз
9.аз
10.аз
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
толкова ли е гадно да си на върха на всички негативни класацийПървоначално написано от Elitooooo
![]()
Tolkova li e trudno da se seti6 4e temata ti e absolutno bezmislena...pone da broe6e glasoveteПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
И само като прочета още 2-3 такива мнения и ми става ясно на какво заприличва форума!Първоначално написано от Elitooooo
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Mii men na vunshen vid ne me kefiat...Murderdoll^,Bolid1,aBeP4eTo,morsmorde ili nz kak se pishe tochno,LiNkIn4eTo,vupreki 4e e gore-dolu simpati4na,enigmatic^,Elitoooo sushto=I mai tva sa!Ne znam dali sa chak ''grozni'',no prosto kato im gledam picovete ne mi haresvat.O,zabravih mary_jane natatuka nz kak beshe i Malko^Momiche.Nishto lichno!![]()
NAPULNO SUGLASNA OSOBENO ZA MNENIQTA NA ELITOOOOOOO(MNOOO E OGRANI4ENO TVA MOMI4E,VE4E SE OBEDIH V TVA I SAJALQVAM-POVQRVAITE MIIIIIIПървоначално написано от summer_love
kum LiNkiN4eTo:kak mojem da precenim koi e nai-grozen,kato pove4eto ne sme se vijdali?
![]()
puk i poglednato realno,vseki si ima i dobri ka4estva nali
![]()
Ooo sega 6e se zapochne "O,ama to vseki si e krasiv s neshto!Ne e vajno otvun,a otvutre!Ne moga da precenia...".I tova e samo ot strah da ne popadnete v klasaciqta!Ima si album,ima si specialna tema sus snimki...Prosto si kajete mnenieto-koi ne vi haresva.A pak i vsichko si e za zabavlenieto!
Na koi mu puka koi misli nqkoi si za vunshniq mu vid,kato daje ne se poznavate real.Znachi za nqkoi moje da kazvate,4e e ''tup'' sled kato ne ste go ''vijdali'',no kogato stava vupros za vun6en vid vsichki se pokrivate i se maznite...Tztztz!
![]()
Добре бе Линки... правиш класации.. добре.. всички си пускат мненията.. и после без да си подредила миналата класация продължаваш със следващата.. толкова ли е трудно да вземеш лист и химикал и да ги класираш???
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
hahha i kvo iska6 da pokaje6 s tva ,4e me e strah da popadna v klasaciqta?Първоначално написано от Анонимко
![]()
misli6 li 4e mi puka na....kvo mislqt za vun6niq mi vid ili dali 6e sum ili nqma da sum v klasaciqta,ima si hora koito me cenqt ima takiva i vuv foruma i az mnogo durja na tqh,puk koito ne me haresva(makar 4e nikoi ne me e vijdal)neka me postavi v klasaciqta
![]()
Aaa hah :P Nqkoe drugo klishe da napishesh niama li?
Eleonoroooo, ti si vyzmojno nai-typoto sy6testvo, koeto poznavamПървоначално написано от Elitooooo
"temata ti e bezmislena...", to4no ti li 4oveka, koito moje da kaje koq tema e vezmislena i koq ne kato pi6e6 samo takiva temi i postva6 mnenia smao v bezmisleni mnenia
![]()
![]()
ee, napravo me razbi s tova si izkazvane![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
PODKREPQM S DVE RUCEПървоначално написано от monka