.
Затворена тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 410
    [b]baby_sexy_girl
    aned
    coki
    e drugi neznam:}
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    И аз и аз съм грозна

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    [b]baby_sexy_girl
    aned
    coki
    Огледало немаш ли ?

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Мислих да подредя сички класации досега но се отказах поради простата причина че тази тема не е моя и няма смисъл да помагам на хора които не искат да помогнат на мен... ебати... като си си пуснала тема поддържай си я...
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    [b]baby_sexy_girl
    aned
    coki
    Огледало немаш ли ?
    имами това което виждам ф него
    определено ме кефи
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Цитирай Първоначално написано от nejna___
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ooo sega 6e se zapochne "O,ama to vseki si e krasiv s neshto!Ne e vajno otvun,a otvutre!Ne moga da precenia...".I tova e samo ot strah da ne popadnete v klasaciqta !Ima si album,ima si specialna tema sus snimki...Prosto si kajete mnenieto-koi ne vi haresva.A pak i vsichko si e za zabavlenieto! Na koi mu puka koi misli nqkoi si za vunshniq mu vid,kato daje ne se poznavate real.Znachi za nqkoi moje da kazvate,4e e ''tup'' sled kato ne ste go ''vijdali'',no kogato stava vupros za vun6en vid vsichki se pokrivate i se maznite...Tztztz!
    hahha i kvo iska6 da pokaje6 s tva ,4e me e strah da popadna v klasaciqta? misli6 li 4e mi puka na....kvo mislqt za vun6niq mi vid ili dali 6e sum ili nqma da sum v klasaciqta,ima si hora koito me cenqt ima takiva i vuv foruma i az mnogo durja na tqh,puk koito ne me haresva(makar 4e nikoi ne me e vijdal)neka me postavi v klasaciqta
    Такам. За госта, дето го е страх да каже кой е, щото е изброил кои уж са "грозни", ае ти луд ли си ве??? Първото което в, виждала съм Стела и моа ти кажа, че е мноол хубава!!! Даже според мене направо си е красива! А аз на черното никога не казвам бяло, тва да ти е ясно! Мислиш ли сериозно, че й пука, че ще влезе в класацията на някой там си, дето вика кой е грозен и кой не и дето не се е погледнал в огледалото и дето дори не я е виждал. Пък дори и да попадне ще е безпочвено! Пък и не само тя. Всички останали. Радвам се, че не те е страх да си кажеш мнението, ама маа му стара стоиш и се ровиш из форума и галерията и си си направил труда да запомниш всички потребители без дори да си регнат или просто те е страх да кажеш кой си?
    Тва за грозен, красив и бла бла бла си е чисто въпрос на вкус. И защо не си съгласен с тва, че всеки си е красив с нещо. Ми че всеки си има своя чар ве! И за всеки влак си има пътници!!! Тряа си мноол изпаднал, за да ти пука в коя класация ще те сложи някой пубер от някакъв си форум!

Така! Сега за Елито!
    Елинце мило(блах мила ), ти недей дава акъли коя тема е безсмислена и коя не! Кво? Завиждаш, че се изписаха повече страници отколкото по твоите теми, на които дори смисъла не можем да схванем ли???

А за класацията:
    Ми аз. Кой друг може. Хич да не ми се редите на призово първо място. Ясно
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    Дупница
    Абе вия ако мен знаете аз къф съм нямаше да пускате такивата темите щото заемам и десетте места

Повече от фен
    Град
    HELL
    gotena sym kato smyrtta leeeee

Фен
    Град
    Плевен
    1. Темата е тъпа!По-скоро трябва да е : Най-смотаните форумци.
    2. тая Elitooo не ми се струва много интелигентна и аз гласувам 10 пъти за нея
    3. който се ебава с nejna_ да внимава особено онова едноклетъчно изгърбено "ТО"
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Tака , нека и аз да се изкажа.Само ако може де (не че ми пука )'
    Ще започна от " моята умна , красива , приятна и сладка приятелка " ЕЛИТО
    Ей малоумно , гламаво , безгръбначно мекотело такова !!! Аз казах ли ти повече да не се занимаваш с моите теми и със самата мен ъ?Като темата ми е безсмислена , измисли ти по - смислена ма патър Ограничените ти постове нямат място в моята тема , разбра ли ма Мога да изпиша още 100 реда за теб и безсмисленото ти пребиваване във форума , но няма да го направя щото ти просто няма да го схванеш !!!

MyCuHkA абе скъпа , ти какъв зор имаш за моята тема Това не мога да разбера ... Никъде не съм казала в темата че ще подреждам накрая крайна класация нали В темата просто всеки трябва да напише своя личен топ 10 в дадената дневна категория

nejna___ не приемай категория "грозни" толкова на сериозно и всичко ще е точно всичко е в кръга на шегата

Player не бъди толкова критичен към себе си

ton1 ти изобщо нямам представа от къде се взе , но това е първото твое мнение , което чета и виждам че изобщо не си запознат с матриала
    1во що е тъпа темата ако НЕ беше прочел само последната страница щеше да хванеш че периодично се сменят категорийте , най-смотаните ги имаше (прочети задни страници )
    2ро за Елито си прав , нооо , та ти си регистриран ония ден ве , голям разбирач стана , сигурно вече знаеш и ЕГН-тата на всички а
    3то кфо за нежна шефче не го раздавай толкова тежно без покритие

Сори на всички , ако имам правописни грешки

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Kakva lekcia,kakva tema...abe za6titavaite se,ne mi pre4i,protsto izkazvam mnenie,4e e tapo tova koeot drankate ve4e baia vreme.A otnosno nejna-aaaaaam ha dobre-"Tihite vodi sa nai-dalboki"
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Ей ей кой е тоя Гост дето каза че Мърдърдоли и Аверчето са грозни?Че го пецам ей!

По-темата : грозен е Coki! Просто има много нови лица из форума, които никовете им за пръв път виждам, пък за снимки да не говорим

BULGARCHE-to
    Guest
    Si4ki sme krasivi be
    Ot durtite ku4eta neznam nqkoii grozen...
    On noovacite ima malko sme6ni4ki, ama...de da znam

Guest
    Az sam novi4ka,no kolkoto gledah albuma niama grozni,seki si e sas svoia 4ar,seki si ima niakva krasota,dori i malka,tia se vijda

Guest
    Цитирай Първоначално написано от monka
    Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Ohhh stiga s tova nai=grozni,nai-tapi,nekvi kompleksi li vi izbivat ili kakvo
    толкова ли е гадно да си на върха на всички негативни класаций
    Tolkova li e trudno da se seti6 4e temata ti e absolutno bezmislena...pone da broe6e glasovete
    Eleonoroooo, ti si vyzmojno nai-typoto sy6testvo, koeto poznavam "temata ti e bezmislena...", to4no ti li si 4oveka, koito moje da kaje koq tema e bezmislena i koq ne, kato pi6e6 samo takiva temi i postva6 mnenia smao v bezmisleni temi
    ee, napravo me razbi s tova si izkazvane

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    10-те най-интересни форумни теми!
    за момента!

Guest
    Kakva lekcia,kakva tema...abe za6titavaite se,ne mi pre4i,protsto izkazvam mnenie,4e e tapo tova koeot drankate ve4e baia vreme.A otnosno nejna-aaaaaam ha dobre-"Tihite vodi sa nai-dalboki"
    ama ei piklo ai spri da pi6e6 za men ma to4no tai dulboka su za6toto imam malko mozuk,a ti si ot plitkite koito vuob6te nqmat qsno li ti e??

ama ei piklo ai spri da pi6e6 za men ma to4no tai dulboka su za6toto imam malko mozuk,a ti si ot plitkite koito vuob6te nqmat qsno li ti e??
    tva bqh az,za Elitoooooooo tam s milqrdite o-ta uto4nqvam 4e tq kvat e tupa i zadrustena edva li 6e zahape 4e sum az

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Яхаха кат глеам е таа мой стане най-интересна.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Guest
    tva bqh az,za Elitoooooooo tam s milqrdite o-ta uto4nqvam 4e tq kvat e tupa i zadrustena edva li 6e zahape 4e sum az
    Mnoogoooooo is tapa be pa4a,du6i paca,az li4no poznavam Ei i moga da ti kaja 4e e 1000 pati po svestna ot tebe,kradlaaaa na podpisii

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Mnoogoooooo is tapa be pa4a,du6i paca,az li4no poznavam Ei i moga da ti kaja 4e e 1000 pati po svestna ot tebe,kradlaaaa na podpisii
    Е не...Тоя гост 100% см сигурен че е елито.Същия начин на писане с 590 правописни грешки Ама дано дан см праф щото иначе ще изглеждаш бая жалко Елеонорче

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

hahahhahahhahahhahaha,Elinceeee 6o te e strah da si vleze6 s tvoq si skapan nick veeeee,haha taka kato si pisala anonimno misli6 li 4e nqq razbera 4e si ti,no vse pak ti ne moje6 da misli6 6tot si mnogo mnogo ograni4e4na. ne e izklu4eno i da e art lady-4e koi drug 6e za6titava TUPATA Eleonora

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    10-те най-весели юзъри!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    amy lee
    Murderdoll
    LunaTriCk
    Traffic
    aBnoRmaL BaBy
    BlinD^BoY
    az

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    1. Oyama
    2. Chupacabra (:
    3. Linkin4eto
    4. I don't give a fuck
    5. Devil4e
    6. Virgin punk
    7. Dharma
    8. Diesel girl4eto
    9. Aver4eto
    10. Oo, как можах да забравя Blind^boy

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си