- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10-те най-.... - КРАЙ!
Nai veselite forumci hmm ..
1. nejna_
2. I dont give a fuck
3. Az sum bulgar4e
4. Oyama
5. sini4kata
6. foursquare
7. bad_girl
.... ima i dosta drugi ama ot tuka natatuka sum out
Za nai tupa forumka glasuvam za Elitooo tva e nai ograni4enoto momi4eama vijte eiiii ... stel4e pomisli vse pak predi da se karate s elito .. tq ne e vinovna 4e se e rodila takava ;<<<
Momchence
LiNkiN4eTo
Elitooooo (тя е най-веселата бе. Винаги като не съм на кеф, чета някоя нейна тема и така се развеселявам
![]()
)
aBnOrMaL_BaBy
NaPu6eN-BuHaL
Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Bimper-ska
Devil4e
chupacabra
Murderdoll
100% съм забравила някой![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
1. Utopia
2. Utopia
3. Utopia
4. Utopia
5. Utopia
6. Utopia
7. Utopia
8. Utopia
9. Utopia
10. Utopia
Целта Оправдава Средствата!
1. Murderdoll
2. ^I don't give a fuck"
3. Diesel_girl4eto
4. Bimper-ska
5. Utopia
6. CaH4o
7. Az sum BULGARCHE
8. Nekasa4a^
9. devil4e
10. Oqma (neznam...vidqh go ot klasaciqta na Bimper-ska)
10-1. Elitooooo (shtoto e shmati i pishe gluposti bez da iska)
(off topic) Темата ми е скучна, за това няма да се
правя труда да мисля каквито и да е класации. Но ми стана интересно как всеобщата ни любимка Елито, обвинява, че се превърнала темата в чат и не знам си кво. Абе Ели, ти замисляла ли си се някога твойте теми на какво приличат. А за това ли си направи нова регистрация, щото имаше прекалено много флудърски мнения. Ти всъщност нямаш нито едно логично и смислено такова. Гледах в темата за кой какъв талант има, ти беше писала, че можеш да пишеш. Ти ли бе хахаха, ти дето нямаш повече от 2000 думи в запас, не се излагай. Обаче не се ли е замислял някой от вас, феновете на Елито, за това, че колкото повече и се нервите, тя толкова повече се мотивира да твори с ощетения си мозък?
Give me your best shot motherfucker!
права си !!!Първоначално написано от fire_of_satan
10-те най-ощетени форумни мозъци!
тука всички сме единодушни - елитоооо
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Добре бе не ви ли омръзна?!Имате ли си представа колко комплекси сте създали на тва момиче Елитоо или там не знам с колко о-та?!?!Добре,наистина е глупава!Добре,наистина е flooder и т.н.Но едва ли е засегнала ли обидила по някакъв начин някой от вас?!Далеч съм от мисълта да я защитатавам,още повече след като и аз не съм й отфен клуба,но я се замислете как щяхте да се почувствате ако всички ви нападат...Просто я оставете!Тъпо е момичето-по-умна няма да я направите ако постоянно й го натяквате.![]()
[b]1.Elitooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.aned
3.baby_sexy_girl
4.sweezy girl (det be6e s nqkf avatar punks not dead)
5.Dollsun(murderdolly) ot vreme na vreme
6. i estestvenoe as
ae \/
p.s. dolls ne se surdi.. bi4am te ama
se pak si o6teten mozuk otkaktu izlizame)
7, 8, 9, i 10-to mqsto zaemam aZ![]()
ся сериозно
1. елито
2. бейби_секси_гърл
3. цоци![]()
4. моя милост
5. мери_джеийн_666
6. мис_мери_джейн_13
7. worldclass
8. sweezy_girl
9. axel_f
10. некфи тъпи гости флуудери
на спечелилите - честито!
za pove4eto sam saglasnaПървоначално написано от chupacabra:)
no za baby_sexy_girl ne
![]()
Tq e mnogo dobro i pe4eno momi4e,za6to da e o6teten mozak?A i pravi mnogo za foruma...
Iskam da vi kaja,4e ot izvestno vreme gledam temata,no ne pi6eh v neq.Tova,koeto mi napravi vpe4atlenie,e,4e postoqnno fludite zaedno s Elitooo.Prestanete da i obra6tate i nai-malkoto vnimanie i moje da i doide akala v glavata.Sorka za otklonenieto ot temata![]()
Gostite i edin druk "chovek" (momichence) koeto nqma da spomenavam...
мис мери джейн 13 бие всички рекорди!!
елитоооооооооооооо си има конкуренция
<edit> голдън фиш
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
elitoooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
1.nejna__
2.Elitoooo (Тук се колебая коя от двете да е Номер1,понеже Елито е мноого глупава,а нежна или каквато е там е изключително проста....)
3.miss_marry_jane_13-Тва е 13 годишната разбивачка на мъжки сърца...Е,как да му кажеш на детето,че не е ощетено![]()
4.marry_jane_666-Тази госпоИца няква позиорка ми се вижда.Демек-зле.
5.CMA3KA-Тва даже не го знам от какъв пол,но ако съдим по темите,в които си съчинява историйки вероятно е заблудено 12-13 дете.
Ми тези за сега са ми направили досто лошо впечатление...![]()
Az se s6tam za martuuu6 i pove4eto gosti na foruma. A i "mis_marry_jane_13" deto nick-a i e s pravopisna gre6ka.Abe poziorka si pada![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
недялко м. цанефПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
1. A-терориста
2. Недялко М. Цанеф
3. Player
4. пор
Нарочно не написах Елито, щото тя има акъл, ама го пази само за себе си![]()
![]()
![]()
До тука базика.
Малко офтопик:
Защо толкоз я мразите Елито? Верно, че тя явно влиза във форума, само за да се забавлява и да пуска тъпи мнения, да си лафи с ВАС, ама до сега никого не е обидила или ощетила по някакъв начин. Ако се заяждате с нея, понеже има супорнайсе хиляди мнения от флууд и вие и завиждате, ми просто влизайте по 100 пъти на ден в темите игри и вие ще си направите много мнения. BTW много други хора се оплакаха, че бройката на мненията им е намаляла, когато изтриха някои темички игри, ама Елито не я мернах сред тяхТъй че явно на нея и е всичкото за кефа, затова недейте повече се заяжда
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от Анонимко
hahhah gosten4e ti da ne si pak elitooooooooo(slu4aino da si osaznala kolko si ograni4ena i da si vklu4uila i sebe si v klasaciqta,ako ne si ti dokaji go![]()
,a i radvam se 4e sum po ograni4ena ot teb za6toto sum na 1-vo mqsto mnou sum 6tastliva
![]()
Елитооооо
Недялко М. Цанеф
А-терориста
mis_marry_jane_13
Ае толкова са много, че ме мързи да изброявам по-нататък.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Yez!Първоначално написано от nejna___
![]()