.
Затворена тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 410
    Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Така... Под ограничени какво трябва да разбираме? Тези, които не ни харесват, или тези, които рядко пишат смислени мнения? Айде ще напиша две класации.

Според лични мнения

1.
    Елито Държа да отбележа защо тоива момиче го мразя. Не става въпрос за мнението й за мен. Не съм паднала толкова ниско (като нея всъщност), че да се нахвърлям срещу тези, които ми казват истината в очите. Мога да се заяждам, или да съм тъпа, но мнението ми за теб има много общо с действителността. Аз не те познавам, единственото, което знам за теб са тези мнения ( от двете крайности)

Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    Emi spored men etapo 4ovek da jivee edinstveno i samo zaradi tova 4ustvo.Moje d ajivee za semeistvo,priateli,dori i pari,no tova e smao 4ustvo,samo trapka,moje d aobi4a6 izvestno vreme,no ne da si pohabi6 celia jivot za tova.Drugo e da jivee6 s lubimia 4ovek,no n ei da presledva6 izgubena luibov cial jivot

Tova e moe mnenie
    Ne6to normalno...
    Елито просто не се занимава с толкова безинтересни неща като помагане на хората. Това ме дразни. За мен място в този форум заслужават малко юзъри, сред които, наблягам, аз не присъствам. Но за мен това, което прави тя тук, а именно флууд, е безмислено и само доказва интелектуална недостатъчност.

Според безполезност

1.
    Елито Както казах и по-горе, за мен тя прсто не е на мястото си тук и ще бъда доволна, ако поне модовете смогнат да й изтрият мненията (не че тя няма да си напише още толкова, само дето по-безмислени ако това е възможно).
    2.
    slim_shady_lady Нищо повече от бесполезен юзър. На 15 мнения намерих 11 флууд. По осем мнения и половина на ден. Правете си изводите.
    3.
    mil4eto_ Като slim_shady_lady . На 15 мнения 11 флууд.
    4. И другите флуудъри.

Искам само да кажа като заключение, че за мен тези хора(освен
    Елито ) не са противни. Те просто са безмислени като юзъри. Иначе може да са готини и милички(освен Елито ).
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    mil4eto_
    Uaaa, tazi napravo NERVI!!!!Do sega ne sam vidqla neino seriozno mnenie s pove4e ot 4 dumi...
    I CAN'T GET NO SLEEP

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от mani4eto
    mil4eto_
    Uaaa, tazi napravo NERVI!!!!Do sega ne sam vidqla neino seriozno mnenie s pove4e ot 4 dumi...
    да милчето малко флуудерка си пада..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]1. BABY_SEXY_GIRL
    2. Leona
    3. Elitooooo
    4. devil4e
    5. Лиз
    бъркам ли се или каза че приятелката ти е ограничена
    И аз точно от това се среснах, но разбрах за к'во стаа дума Иначе бях доста изненадан като видях Ренито на 1-во място

Малееее колко съм радостен Имаше ме на цяло 1 место Yesssssss

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Elitooooo
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Я по-добре да смените темата на 10-те най щото не стига, че нарушавате правилника, ами и само се нервите. А според мен всички тук са свестни, само дето някои още не са се осъзнали като такива

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Хайде да говорим за 10те най-палави Първи сте вие

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Така... Под ограничени какво трябва да разбираме? Тези, които не ни харесват, или тези, които рядко пишат смислени мнения? Айде ще напиша две класации.

Според лични мнения

1.
    Елито Държа да отбележа защо тоива момиче го мразя. Не става въпрос за мнението й за мен. Не съм паднала толкова ниско (като нея всъщност), че да се нахвърлям срещу тези, които ми казват истината в очите. Мога да се заяждам, или да съм тъпа, но мнението ми за теб има много общо с действителността. Аз не те познавам, единственото, което знам за теб са тези мнения ( от двете крайности)

Emi spored men etapo 4ovek da jivee edinstveno i samo zaradi tova 4ustvo.Moje d ajivee za semeistvo,priateli,dori i pari,no tova e smao 4ustvo,samo trapka,moje d aobi4a6 izvestno vreme,no ne da si pohabi6 celia jivot za tova.Drugo e da jivee6 s lubimia 4ovek,no n ei da presledva6 izgubena luibov cial jivot

Tova e moe mnenie
    Ne6to normalno...
    Елито просто не се занимава с толкова безинтересни неща като помагане на хората. Това ме дразни. За мен място в този форум заслужават малко юзъри, сред които, наблягам, аз не присъствам. Но за мен това, което прави тя тук, а именно флууд, е безмислено и само доказва интелектуална недостатъчност.

Според безполезност

1.
    Елито Както казах и по-горе, за мен тя прсто не е на мястото си тук и ще бъда доволна, ако поне модовете смогнат да й изтрият мненията (не че тя няма да си напише още толкова, само дето по-безмислени ако това е възможно).
    2.
    slim_shady_lady Нищо повече от бесполезен юзър. На 15 мнения намерих 11 флууд. По осем мнения и половина на ден. Правете си изводите.
    3.
    4. И другите флуудъри.

Елито ) не са противни. Те просто са безмислени като юзъри. Иначе може да са готини и милички(освен Елито ).
    A ne e vajno dlai pomagam na teb ,a dlai pomagam na toia kadeto e napravil temata,taka 4e glei si jivota,i kvo samo Elitooooo,prez centara mi e dali ne me haresva6,ti koi li haresva6?Zaiajdai se s niakoi koito e na tvoia akal
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Според лични мнения

1.

Tova e moe mnenie
    Ne6to normalno...

Според безполезност

1.
    2.
    3.
    4. И другите флуудъри.

A ne e vajno dlai pomagam na teb ,a dlai pomagam na toia kadeto e napravil temata,taka 4e glei si jivota,i kvo samo Elitooooo,prez centara mi e dali ne me haresva6,ti koi li haresva6?Zaiajdai se s niakoi koito e na tvoia akal
    Глей са, [b]Елеоноро Аз не съм тук, за да си правя приятелчета в теми като "Какво мислиш за предишния Номер 7349756395638" Ти си тук затва, знам Но аз предпочитам да си кажа мнението, вместо да се мазня на някви дето нито съм ги виждала, нито ще ги видя Щото имам някакво достоинство, затва А ако си мислиш, че моите теми са умряли за твоите мнения, много се лъжеш Но, айде, като си толкова печена да ми пратиш всичките ти сравнително небезмислени мнения(които са към 1-2) Ще те призная тогава Айде живей, глупаче
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Guest
    devil4e-Иначе само пищиш:"FLOOD!FLOOD!Floooderii...",а самата ти си flooderka След всяко мнение към теб се оправдаваш и обясняваш колко си велика и ква непукистка си (хахаха)
    Постоянно се опитваш да се направиш на нещо повече от глупавото Ели,но явно ти самата не блестиш с особен интелект щом се занимаваш с въпросното ДЕТЕ

ами никой,т.е те са няколко,ама нали не влизам редовно но понякога,т.е рядко ме дразни Ноех ама си има и положителни черти човеКа имаше още 2-3 ,ама не ги помня по никове
    Super Sait {}

Guest
    Ноекс-Огромно самочувствие...Не че е лошо ама! Мисли си,че дава ВЪРХОВНИТЕ мнения,като цитира някого и след тва се изкаже умопомрачително! :P Другоо...Оу да!Явно иска да получи мъничко "власт" у форума и за пореден път изглежда СМЕШЕН! (Нищо лечно ;P)
    Elitoooo-Глупава!Това е точната дума за нея Но има време...Има светъл лъч в тъмнината и мъничко надежда някой ден това момиче да слезе на земята и да проумее,че животът не е чалга,евтини дрешки и гримчета от магазина по 1 лев!
    devil4e-Определено има малко повечко акъл от Елито,но явно не е достатъчен... :P Смешна е в опитите си да се изкара умна непукистка Смях!
    tedo_davis-Оооу!Хахахахах Тук коментара е излишен
    Ами това са за мен ;P Леко ограниченички ми се виждат mil4eto_,sineoko_kukla...Sineoko_P..sini4kata е т.н и т.н Деца,осъзнайте се!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    10-те най-разгонени юзъри

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    1.Traffic
    2.NoEx
    3.Oyma-no problem
    4.Az sam balgar4e
    5.tedo davis
    6.fousquare
    7.Lunatrick
    8.[B]aned
    9.Linkin4eto
    10.prosto az f
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Guest
    1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 Elitoooo

Фен
    Град
    големото село софия
    аре стига бе, тая тема не е за да плюете непрекъснато елитооооо, дразните и се - ок, кажете го 1 път, 2 пъти, 3 пъти... ма то вече става тъпо

Ама то в това да си разгонен няма нищо лошо? :P
    Ето ги и мойте:
    1. Traffic
    2. LiNkiN4eTo
    3. NoEx
    4. aBeP4eTo
    5. Oyama No Problem
    6. SCANDALOUS(или както там се пише)
    7. Blu (незнам дали го помните?)
    Такова впечатление са ми направили хах. :P

devil4e(nelognata)
    Guest
    1. Blu
    2. fousquare
    3. tedo davis

мен в нито една класация до тук ме нямаше..добре, да приемем, че не ме забелязвате много много.
    Обаче тука вече не мога да се въздържа-от първо до десето място все съм аз на тая класация.
    Който не вярва-мога да доказва,м а на момчетата и да показвам
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    мен в нито една класация до тук ме нямаше..добре, да приемем, че не ме забелязвате много много.
    Обаче тука вече не мога да се въздържа-от първо до десето място все съм аз на тая класация.
    Който не вярва-мога да доказва,м а на момчетата и да показвам
    и мен ме няма.. ма фсе таз

Голям фен
    Град
    Всички са разгонени
    Аз бях дала друга номинация преди тва АМА НИКОЙ НЕ Й ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ЕСТЕСТВЕНО

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Цитирай Първоначално написано от devil4e(nelognata)
    1. Blu
    2. fousquare
    3. tedo davis

ti puk ;P

1-az
    2-az
    3-aaaz
    4-azz
    5-aazz
    6-azzzzzzzzzzzzzz
    7-az
    8aaazzzzzzz
    9az!
    10az))
    em kfo da sa prai taka e ebati
    :}
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    1-az
    2-az
    3-aaaz
    4-azz
    5-aazz
    6-azzzzzzzzzzzzzz
    7-az
    8aaazzzzzzz
    9az!
    10az))
    em kfo da sa prai taka e ebati