- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10-те най-.... - КРАЙ!
Така... Под ограничени какво трябва да разбираме? Тези, които не ни харесват, или тези, които рядко пишат смислени мнения? Айде ще напиша две класации.
Според лични мнения
1. ЕлитоДържа да отбележа защо тоива момиче го мразя. Не става въпрос за мнението й за мен. Не съм паднала толкова ниско (като нея всъщност), че да се нахвърлям срещу тези, които ми казват истината в очите. Мога да се заяждам, или да съм тъпа, но мнението ми за теб има много общо с действителността. Аз не те познавам, единственото, което знам за теб са тези мнения ( от двете крайности)
Първоначално написано от Elitooooo
Елито просто не се занимава с толкова безинтересни неща като помагане на хората. Това ме дразни. За мен място в този форум заслужават малко юзъри, сред които, наблягам, аз не присъствам. Но за мен това, което прави тя тук, а именно флууд, е безмислено и само доказва интелектуална недостатъчност.Първоначално написано от Elitooooo
Според безполезност
1. ЕлитоКакто казах и по-горе, за мен тя прсто не е на мястото си тук и ще бъда доволна, ако поне модовете смогнат да й изтрият мненията (не че тя няма да си напише още толкова, само дето по-безмислени ако това е възможно).
2. slim_shady_ladyНищо повече от бесполезен юзър. На 15 мнения намерих 11 флууд. По осем мнения и половина на ден. Правете си изводите.
3. mil4eto_Като slim_shady_lady . На 15 мнения 11 флууд.
4. И другите флуудъри.
Искам само да кажа като заключение, че за мен тези хора(освен Елито ) не са противни. Те просто са безмислени като юзъри. Иначе може да са готини и милички(освен Елито ).
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Първоначално написано от devil4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Uaaa, tazi napravo NERVI!!!!Do sega ne sam vidqla neino seriozno mnenie s pove4e ot 4 dumi...
I CAN'T GET NO SLEEP
да милчето малко флуудерка си пада..Първоначално написано от mani4eto
![]()
![]()
И аз точно от това се среснах, но разбрах за к'во стаа думаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Иначе бях доста изненадан като видях Ренито на 1-во място
![]()
Малееее колко съм радостен![]()
![]()
Имаше ме на цяло 1 место
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesssssss
Elitooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Я по-добре да смените темата на 10-те най щото не стига, че нарушавате правилника, ами и само се нервите. А според мен всички тук са свестни, само дето някои още не са се осъзнали като такива![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Хайде да говорим за 10те най-палавиПърви сте вие
A ne e vajno dlai pomagam na teb ,a dlai pomagam na toia kadeto e napravil temata,taka 4e glei si jivota,i kvo samo Elitooooo,prez centara mi e dali ne me haresva6,ti koi li haresva6?Zaiajdai se s niakoi koito e na tvoia akalПървоначално написано от devil4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Глей са, [b]ЕлеонороПървоначално написано от Elitooooo
Аз не съм тук, за да си правя приятелчета в теми като "Какво мислиш за предишния Номер 7349756395638"
Ти си тук затва, знам
Но аз предпочитам да си кажа мнението, вместо да се мазня на някви дето нито съм ги виждала, нито ще ги видя
Щото имам някакво достоинство, затва
А ако си мислиш, че моите теми са умряли за твоите мнения, много се лъжеш
Но, айде, като си толкова печена да ми пратиш всичките ти сравнително небезмислени мнения(които са към 1-2)
Ще те призная тогава
Айде живей, глупаче
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
devil4e-Иначе само пищиш:"FLOOD!FLOOD!Floooderii...",а самата ти си flooderkaСлед всяко мнение към теб се оправдаваш и обясняваш колко си велика и ква непукистка си
(хахаха)
Постоянно се опитваш да се направиш на нещо повече от глупавото Ели,но явно ти самата не блестиш с особен интелект щом се занимаваш с въпросното ДЕТЕ![]()
ами никой,т.е те са няколко,ама нали не влизам редовноно понякога,т.е рядко ме дразни Ноех
ама си има и положителни черти човеКа
имаше още 2-3 ,ама не ги помня по никове
![]()
Super Sait {}
Ноекс-Огромно самочувствие...Не че е лошо ама!Мисли си,че дава ВЪРХОВНИТЕ мнения,като цитира някого и след тва се изкаже умопомрачително! :P Другоо...Оу да!Явно иска да получи мъничко "власт" у форума и за пореден път изглежда СМЕШЕН!
(Нищо лечно ;P)
Elitoooo-Глупава!Това е точната дума за неяНо има време...Има светъл лъч в тъмнината и мъничко надежда някой ден това момиче да слезе на земята и да проумее,че животът не е чалга,евтини дрешки и гримчета от магазина по 1 лев!
devil4e-Определено има малко повечко акъл от Елито,но явно не е достатъчен... :P Смешна е в опитите си да се изкара умна непукисткаСмях!
tedo_davis-Оооу!ХахахахахТук коментара е излишен
![]()
Ами това са за мен ;P Леко ограниченички ми се виждат mil4eto_,sineoko_kukla...Sineoko_P..sini4kata е т.н и т.нДеца,осъзнайте се!
10-те най-разгонени юзъри![]()
1.Traffic
2.NoEx
3.Oyma-no problem
4.Az sam balgar4e
5.tedo davis
6.fousquare
7.Lunatrick
8.[B]aned
9.Linkin4eto
10.prosto az f![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10Elitoooo
![]()
аре стига бе, тая тема не е за да плюете непрекъснато елитооооо, дразните и се - ок, кажете го 1 път, 2 пъти, 3 пъти... ма то вече става тъпо![]()
1. Blu
2. fousquare
3. tedo davis
мен в нито една класация до тук ме нямаше..добре, да приемем, че не ме забелязвате много много.
Обаче тука вече не мога да се въздържа-от първо до десето място все съм аз на тая класация.
Който не вярва-мога да доказва,м а на момчетата и да показвам![]()
![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
и мен ме няма.. ма фсе тазПървоначално написано от mira_
Всички са разгонени![]()
![]()
Аз бях дала друга номинация преди тва АМА НИКОЙ НЕ Й ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ЕСТЕСТВЕНО![]()
![]()
Първоначално написано от devil4e(nelognata)
ti puk ;P
1-az
2-az
3-aaaz
4-azz
5-aazz
6-azzzzzzzzzzzzzz
7-az
8aaazzzzzzz
9az!
10az))
em kfo da sa prai taka e ebati