- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10-те най-.... - КРАЙ!
Emi mnnogo sam floudila,praila sam se na interesna,bila sam mnogo naduta,abe izob6to si4ko lo6o e nasbrano v men,nali milo linkin4e?Първоначално написано от mary_jane_666
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
eli, ti prosto si naturalno glupava (kazvam glupava ne typa, 6toto ima razlika)![]()
Аз не ти вярвамПървоначално написано от mira_
Айде да ми покажеш
Нужда от помошПървоначално написано от Murderdoll^^
Споко, аз ще я избавя от мъките йПървоначално написано от chupacabra
Да знаете, че аз съм първийПървоначално написано от amy lee
![]()
1. ЕлитоПървоначално написано от LiNkiN4eTo
2. Блид^Боя
не ми споменавай ника в тъпите си , безсмислени , флудърски постове!Първоначално написано от Elitooooo
Да!Точно така , тъпо Ели!
Спрете се стоя чат беПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Ибасиии...к'во се карате само..аре спирайте се...ако искате да си кажете нещо - среща, бой, ушати, РПУ-та заплахи, убийства и айййдеееее
![]()
10-те най-комплексирани форумци!
1. ОяматаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
2. Елито
3. Блинд^Бой
Защо винаги едни и същи хора са в класациите?
Linkin4eeeeeee,linkin4eeeeeee,taia tema napravo e varhovna,ama super...hahahaha,are zemi se skrii niakade s tapite si temi kadeto otrazviaavat samo karanici i izli6ni sporoveMilo Linkin4e
![]()
![]()
![]()
![]()
6te se citiram:
Първоначално написано от TpaKTopucT-xyJluraH
Super banalno stana ve4e,aide 6to ne zeme6 da izmisli6 ne6to novoПървоначално написано от TpaKTopucT-xyJluraH
![]()
![]()
STIGA STE SE KARALI ZA TYPOTII BE!!!![]()
Аве, вие сте бати трактористите и тая тема осрахте, и то пак малките са в дуното на нещата![]()
![]()
![]()
и Интер
Ei batko mnogo si SPECIAL be...Ti ne si li bil na 13,14,15...???Se edno nqkoi 19 godishen da kaje-vsichki pod 18 sa typi...I kvo?!Първоначално написано от gazovia
Някаде да си видял да съм написал, че са тъпи. Написах, че са лигави. да бил съм на 13, 14 ма не съм бил такава лигня![]()
![]()
![]()
и Интер
Абе, бате, ти за мн голям ли се мислиш? Вярно, че ся мн лигави има, ама ко да се прай...жовота продължава, въпреки тяхното същаствуванеПървоначално написано от gazovia
Както и да е. Ае ся няма сакараме във форума :P
![]()
![]()
и Интер
точно ти ли ще ми говориш за смислени теми вееее , та ти една хубава тема нямаш!!!!!! само някви пълни простотий !!! оффф просто не мога да намеря думи с които да те наредя , ти си някво уникално тъпа ве !!! иди на лекар , може да си болна от олигофрения !!! спри да превръщаш и тази тема в чат щото много ще съжеляваш , аз ти казвам !!!Първоначално написано от Elitooooo
Аре стига сте се заплашвали едни други дее...ибаси...и к'во можеш да й направиш? Банн ли, ще я убиеш ли, или ще я спукаш от бой? Аре спрете се вече !!!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Abe Linkin4e nqma smisal samo da si habi6 nervite i vremeto s tazi.Ne vijda6 li 4e tq nqma da prestane.Tq ne vijda 4e kolkoto pove4e si otvarq ustata tolkove pove4e drazni userite.Ne si gubi vremeto nqma smisal zareji q!Kvoto 6te da si pi6e nali znae6 "Zatapi Glupaka S Mul4anie!"Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Lol
A ti Eli ne vijda6 li 4e ne pravi6 ni6to dobro samo kato se pravi6 na interesnaAko ne zabelqzva6 drazni6 po4ti Vsi4ki i po4ti vseki user ima da kaje ne6to Negativno za tebe
Taka pomisli ako moje6 i 6te vidi6 4e drugite sa pravi i imat osnovanie da kajat vsi4ko tova. Samo vij 90% ot redovnite useri imat da kajat PONE 1 negativno mnenie za tebe.
Anywho..
Az ne pi6a v klasatrsiite za6toto ne poznavam koi znae kolko dobre pove4eto useri no postoqnno sledq temata!
Peace![]()
I am the substance and the one who has no substance.
10-те най-сладки форумни двойки!
Може и не толкова реални!!!
Тема по поръчка на aBeP4eTo![]()
А Линки аз само предложих тъй като темата беше обърната на караница така поне малко ще се разведри.![]()
BABY_SEXY_GIRL & Iska6_Li_e3u4e
Aia & Coki
LunaTriCk & leona
aBeP4eTo & GeRyTo
Гал & rosskata
Тед& Грахче
Murderdoll & Крис
Murderdoll & Momchence
Murderdoll & chubacabra
NoEx & devil4e
LiNkiN4eTo & Cyber...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az sy6totoПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()