.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Koko6i tryni

na gosti
    Guest

Koko6i tryni

Iskam da popitam kak se polu4avat koko6ite tryni...ot kakvo...?
    I ako znaete nqkoi efikasen na4in za lekuwaneto im...

az imah dva adski golemi ama mama mi kupi edno kremche i za dve sedmici izcheznaha..predi tva me goriha s techen azot HORA NE SE GORETE S AZOT NQMA NIKAKUV EFEKT!
    Mama kato q vidq shte q pitam kak se kazvashe tova kremche
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami koko6ite trani sa mazoli, koito ne se razvivat na strani, po povarhnostta na kojata, ami navatre-vertikalno...
    az predi imah edin i si go mahnah s edni kristal4eta ( adski kamak se kazva ) prodava se v aptekite, ne e ni6to stra6no. ne6to kato prah e...
    zna4i tryabva malko da si raz4opli6 2trana" io slaga6 tova prah4e..sled tova slaga6 lepenka, za da si stoi tam i da deistva... okolo 1 sedmica ti tryabva i se maha
    we'll die alone like a stone ^^

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от sisa_pisa
    az imah dva adski golemi ama mama mi kupi edno kremche i za dve sedmici izcheznaha..predi tva me goriha s techen azot HORA NE SE GORETE S AZOT NQMA NIKAKUV EFEKT!
    az predi godina imah edin takav gaden koko6i trun...
    ama hodihme da mi go gorqt i mina.. no ne trqbva da se hodi edin put,a nqkolko puti podred .. prez 2-3 dena ..
    moje bi sisa_pisa ne e hodila dostata4no puti i za tova ne se e oturvala ot koko6ia trun...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз имах един на стъпалото и беше ужасно! Поне половин година си стоеше и си бях свикнала с него, но по едно време умекна и с един нож го разкарах. Верно бяха си болки, ама не чак толкова. Все пак не ти препоръчвам такива мазохистични изпълнения, а да изпълниш съветите на другите.

"Hominem te esse memento"

Супер фен
    Град
    София
    Знам, че не е хубаво човек сам да си ги маха, тъй като може да се разпростанят по тялото.
    Моя приятелка си купува лепенки за кокоши тръни, от които мястото омеква и си пада само след постоянно носене на лепенките.
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    Знам, че не е хубаво човек сам да си ги маха, тъй като може да се разпростанят по тялото.
    Хмм, може... Както е и при брадавиците, нали така?
    Минаха 2-3 години и не ми се е появил втори още...

"Hominem te esse memento"

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от sisa_pisa
    Аз имах такива екстри по пръстите и ми ги гориха с течен азот няколко пъти и бяха уж изчезнали, обаче сега пак са ми излезнали на абсолютно същото място. Кажи как се казва тоя крем
    и Интер

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    ooo tiq ekstri gi mrazq kato malka imah takuf na rakata i super mnogo vreme mi sede6e tam s kakvo li ne go mazah i kak li ne go 4oplih i tormozih ama nakraq mina. otidi v aptekata i kaji da ti prepora4at nqkakvo lekarstvo ili pri kojen lekar ako e tolkova fatalno
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    ей дееба и аз имам сега и ходя да ми го
    горят с течен азот боли УЖАСНО МНОГО
    напрао последния път не издържах и изхвърчах
    от кабинета преди да е свършила цялата
    приятна процедура
    sisa_pisa моля те списи ми живота кажи ми как се
    казва кремчето????

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Кво стана, ше кажете ли как се казва тоя крем?
    и Интер

MALE SUPER MNOGO SORRRY!!!!!!!!
    BQH ZABRAVILA ZA TEMATA SORRY NAISTINA
    ZNACHI KREMCHETO E NA DOKTOR SHOE ZA KOKOSHI TRYNI TO E SAMO EDNO!I PAK MNOGO SORRY
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Фен
    Град
    големото село софия
    има и едно специални лепенки с някфа гнус по тях, лепфате в продължение на 1 седмица на кокошия трън лепенка /сменят се ест./ и няма кокоши тръни. от личен опит!
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

frnd
    Guest
    Az puk imax edin priatel deto kato mu go izgorixa s azot mu stana bati mexura po golqm ot 50 stotinki.
    Vnimavaite koi vi gori ako hodite shtoto ne se znae kvi shte gi svurshi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си