.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: "Mazen metyl"

Повече от фен
    Град
    Vratsa

"Mazen metyl"

Zna4i puskam taq tema koqto 4estno kazano nz dali e to4no za tuk oba4e teq hora sa ponqkoga othvyrlqni i se kazvat 4e vonqt i nz si oshte kvo i nekvi pylni typotii i ne moga da razbera kvi sa tiq neshta i ot kyde idva tva "mazen metyL" osven tva i bqh naskoro kakto kazah v edna tema i sym si se kypala seki boji den i mislq 4e tva e pylna prostotiq !

1 to4ka ot pravilnika.
    Blagodarq.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

гадни предразсъдъци на тъпи и ограничени хора
    Нямам какво повече да кажа.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Фен
    Град
    Където Там
    Ами незнам какво да кажа просто от метъл до метъл има балкан разлика ..... не всички са така, но има много които са ....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Guest
    пу - метълите са най яките хорица бе как мое ги обиждате - тия дет викат така са некви пълни идиоти дет не познават ни един ама айде нали са известни и щом така кажат начи е така - метълите RULZZZ

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пу - метълите са най яките хорица бе как мое ги обиждате - тия дет викат така са некви пълни идиоти дет не познават ни един ама айде нали са известни и щом така кажат начи е така - метълите RULZZZ
    Yeeeeeeeeeeeeee kefish me pi4/macko ! Samo taka

Guest
    Ми вие ше ни викате мазни чалгари пък ние ще стоиме и ше гледаме ли ? Майтап бе, пичари са метЪлитъ .

Град
    LoGi4n0.......TaM Na LuNaTa
    Metalite sa qko divi hora!!!!!!!!!!!!

Мани мани, кат имаш дълга коса и веднага ставаш мазен и мръсен. Viva la METAL.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Guest
    ima vsiakakvi fenove.Az poprincip pove4eto metali koito poznavam sa sus mazni kosi i vonia6ti na cigari drehi no ima i takiva deto sa pe4eni hora i sa mi priateli i ne smardiat

LAYONOVOZ
    Guest
    interesno..... however vie kvo mislite che e metyl?nqkyv typak deto nemoi da prikazva samo kreshti narkoman i ne gleda ni6to samo kak da sa napie/napushi ? metyl e toq deto slusha taq muzika a ne deto se prai na takyv...az lichno ne bih kazal che ne se pravq...oblicham se taka dyrja se kato metyl dori si puskam "DYLGA MAZNA KOSA"

m0onRunnEr Metalite sa qko divi hora!!!!!!!!!!!!
    otnosno tva da dobavq : kakto i pri typite chalgari taka i pri metylite ima istarsaci i takiva koito se pravqt na takiva kakvito ne sa (v povecheto sluchai sa momicheta).taka che ima izdynki i pri metylite kakto i pri vsichki drugi hora taka che ne govorete edi kvi si bili...

ae mersi che chetahte sichkite tes lajna!nadqam sa da ne sym va prespal i btw kysmet! \_/ metal forever, praite sex sys prezervativi vnimavaite i kysmet s jenite/myjete

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    ima vsiakakvi fenove.Az poprincip pove4eto metali koito poznavam sa sus mazni kosi i vonia6ti na cigari drehi no ima i takiva deto sa pe4eni hora i sa mi priateli i ne smardiat
    kakto ima mazni metuli,taka ima i metuli,koito dooosta dobre se grijat za vun6nia si vid prosto vseki e razli4en
    no ... kakto kaza Eric Draven ..imam gi vsqkakvi,no
    i az pove4eto metuli deto gi znam.. ne durjat osobeno
    na higienata si
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Awe na mene metalite ne mi pre4at-tva si e pravo na izbor-kato drugite hora sa-edni me kefat drugi ne...ne mojem vs pod ob6t znamenatel da gi slagame!
    kefat me se pak....

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Това е доста тъпо ... всъщност според мене не е възможно личната ти хигиена да зависи от типа музика, която слушаш ...не мога да си го представя просто. А че има разни там изтърсаци, има. Ам тях ги има навсякъде, и не е задължително да са метъли, нали ? И доста странно ми звучи тоя израз "мазен метъл"...даже смешно.
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Guest
    Аз бях метъл. Познавам метъли. Вече не съм метъл, но слушам метъл музика. Метълите са адски изпаднали типове. Че са мазни - мазни са. Един мой приятел докато беше болен метъл не се къпеше по 2 седмици и като отидохме на морето той си седеше с кубинките, блузоните и коженото яке на плажа. Метълите са зле. Много. Само мислят да се напият и да се накуфеят.

Аз бях метъл. Познавам метъли. Вече не съм метъл, но слушам метъл музика. Метълите са адски изпаднали типове. Че са мазни - мазни са. Един мой приятел докато беше болен метъл не се къпеше по 2 седмици и като отидохме на морето той си седеше с кубинките, блузоните и коженото яке на плажа. Метълите са зле. Много. Само мислят да се напият и да се накуфеят.
    ЕМи браво на теб. Поставяй всички под общ знаменател и си мисли, че си напраил е*ати изказването. Ей от такова ми е супер омръзнало.

Един мой приятел докато беше болен метъл не се къпеше по 2 седмици и като отидохме на морето той си седеше с кубинките, блузоните и коженото яке на плажа.
    Хахаха, а знаеш ли че току що описа директора на старото ми даскало, накратко наричан Френеца/Френо. На баловете ходи с костюм и панталони в кубинките, на едни от панталоните му имаше залепнала дъвка, която стоя там около година, ходи с брада, пуши лула, ми к'во да ти го описвам повече. Ако видите брадат мъж с черни (това не е истинският им цвят) дрехи, с лула (или в краен случай качак без филтър, и панталони в кубинките, да знаете, т'ва е директора на ТУЕС, преподава история.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    ЕМи браво на теб. Поставяй всички под общ знаменател и си мисли, че си напраил е*ати изказването. Ей от такова ми е супер омръзнало.
    Изказването ми е самата истина. Ако не познаваш метъли дето не се къпят, значи не познаваш никакви метъли. И ако тия метъли не са всеки ден пияни значи не са метъли.

Guest
    Изказването ми е самата истина. Ако не познаваш метъли дето не се къпят, значи не познаваш никакви метъли. И ако тия метъли не са всеки ден пияни значи не са метъли.
    Даа тва е истинския метъл, нещо като рокер ама по мързелив - къде ше ти тръгне метъла да язди мотора из страната по пустите пътища...яяя виж са да си седи пред уредбата и да цикли на шише мента и двулитрова арианка по става .

Познавам метъли. Познавам метъли, които вечно са пияни, но не и такива, които не се къпят...както казваш ти. Малко или много държат на външния си вид. А тва е много ограничено, че от музиката се определя хигиената ти. И какво? За теб това е в основата на метъла ли? Да си метъл означавало да не се къпеш и да не изтрезняваш. Хммм интересно разбиране за метълите. АМи тогава всеки втори бездомен пияница на улицата е някакъв вид метъл ли? А Oyama-no problem той пък сега изкара всички метъли мързеливи. Леле много ли ви е забавно...Метлите пияниците...мръсните...мързе ливите...Ограничени хора милиони...

Guest
    Еее не само метълите са мързеливи...аз също съм мързелив както баща ми и неговият баща и неговияят баща...

Guest
    Всякакви ги има-и мръсни,и чисти,и тъпи,и доста интелигентни.Не можеш да ги сложиш под общ знаменател.Аз лично слушам такава музика и се движа само сред такива,но и на мен са ми страшно неприятни разни алкохолици и изпаднали типове.Въобще доста си подбирам обкръжението.Иначе в повечето случаи за косите и личната хигиена не сте прави-на концерт доста се разнася миризмата на шампоан и одеколон.Особено дългата,тъмна и права коса,каквато е моята изисква миене на три дни,защото иначе започва да изглежда мръсна,а аз не мога да си позволя да ходя така."Гадните" черни фанелки и суичери се перат доста честичко...
    Искам да добавя нещо за кубинките-не миришат,нито вмирисват краката,защото са от естествена кожа.Не запарват повече от маратонките,но за разлика от тях не се вмирисват,нито ти се появяват гъбички.Аз нося само кубинки вече трета година и ми няма абсолютно нищо на краката(като изключим някои малки загрубявания на кожата по определени места).Наистина са тежки,но стабилни обувки и веднъж свикнеш ли с тях(една седмица носене) вече нямаш проблем.

Мда, т'ва с кубинките е абсолютно вярно. Мога да каже че изобщо не запаряват (поне при мене де), а с маратонките имам сума проблеми, а като си извадя карка от маратонка и се разнася едно мнооооооооооооооого "приятно" ухание, все едно нящо е умряло вътре преди няколко дни, но си има и добра страна, несе въдят хлебарки т.н. в къщата, ама и хора несе въдят.

Фен
    Град
    sofia
    hora kato hora koito prosto se obli4at po razli4no ot men i kwo twa ne mi pre4ita da si me kefat

Awe sega za obuvki li 6te govorim.
    Metalite sa nai pe4enite hora ne poznavam mrysni metali vie moje da poznavate no ne i az.tova s mrysotiqta idva ot pynkarite koito daje sa si zaka4ali ryjdqsali predmeti po sebesi.Tova 4e metalite nosqt 4erni drehi ne ozna4ava 4e drehite im sa mrysni sy6to kato nqkoi metali nosqt izbeleli teniski (nikoga ne bih oblekyl takova ne6to) tva ne zna4i 4e sa mrysi vse pak 6tom e izbelqlo zna4i e prano taka sega vijte 80% ot 4algarite kakvi sa???mrysni mazni gadni MANGALI taka 4e nqma nujda da sporim koi e po mrysen i mazen.Metal e tozi koito use6ta silata na muzikata v syrceto si v a ne tozi kogoto vie kajete:mrysni i mazni hora.

Awe sega za obuvki li 6te govorim.
    Metalite sa nai pe4enite hora ne poznavam mrysni metali vie moje da poznavate no ne i az.tova s mrysotiqta idva ot pynkarite koito daje sa si zaka4ali ryjdqsali predmeti po sebesi.Tova 4e metalite nosqt 4erni drehi ne ozna4ava 4e drehite im sa mrysni sy6to kato nqkoi metali nosqt izbeleli teniski (nikoga ne bih oblekyl takova ne6to) tva ne zna4i 4e sa mrysi vse pak 6tom e izbelqlo zna4i e prano taka sega vijte 80% ot 4algarite kakvi sa???mrysni mazni gadni MANGALI taka 4e nqma nujda da sporim koi e po mrysen i mazen.Metal e tozi koito use6ta silata na muzikata v syrceto si v a ne tozi kogoto vie kajete:mrysni i mazni hora.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си