- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Mazen metyl"
mazni hora i s lipsa na higiena gi ima navsqkade...i v metala... i v 4algata ... i v rapa
prosto metalite nosqt dylga kosa... i ako "terminyt" - "mazen" se izpolzva kym tqh...moje bi e zaradi tova....
pove4eto mom4eta nqmat navik da si podyrjat kosata...s tova sym syglasna...
no ne vijdam ni6to lo6o v tova vseki da si hodi taka, kakto si iska... dali v 4erno ili rozovo...
kakto kazvat za hip-hop kulturata, 4e e na4in na jivot, taka i metala...
TOLKOVA trudno li e za razbirane???
![]()
we'll die alone like a stone ^^
e kvo kat slushame razli4en stil muzika vse edno sme nekvi izvergi .. kat se nosim v 4erno zadaljitelno sme narkomani .. kat sme metali ne se kypem tei li ?vseki si reshava individualno i ne mogat da se slagat pod obsht znamenatel vsi4ki slushashti metal .. i to deba znamenatelq .. prostotii kolkot iskate ... vseki da si misli kvoto iska ... ama az taq muzika nikoga nqma da q predam samo zaradi nekvi ustati izkustveni barbita ...![]()
Метала е начин наживот. Много неща се промениха в моя откакто чух първите звуци на Ozzy Osbourne. Е, от тогава много вода изтече. И вкуса си промених, и косата си постригах. Но да твърдиш, че металите са мръсни и миришат е малко в повечко ми се струва. Верно има ги и такива, които приемат нещата понавътре, но ... Абе металите са страшни пичове. Много точни хора. Повечето от приятелите ми са фенове, ако не метъла, то поне на рок-а, и не мога да се оплача от тях. А и от метъл до метъл има балкан разлика. Блек метъла е отврат. Истинския метъл си има история, собствена душа, и само избрани личности мога да се присъединят към групата.
I am now like Judas, done
Ashamed of what I've become
Fear of life I wear as a ring
To bask in your favor, I will kill the king.
are kaji mi za6to black metala ne e istinski metal a?
ti li 6te kaje6 koi metal e istinski kakvo si napravil za metala 4e opredelq6 koe e istinsko i koe ima istoriq izmislil li si pone edna pesen gradniozna kato pesnite na borgir.tova 4e ne si zapoznat s istoriata na black metala i ne te kefi ne zna4i 4e nqma istoria i 4e e otvrat.black metala e za po zadylbo4eni hora koito osyznavat v kakva situaciq se namirat-v ob6testvo izgradeno ot licemerie vseki potypkva drugite za da postigne sobstvenite si celi za tova ima mizantropi kato men az ne sym obsoluten mizantrop no mrazq golqma 4ast ot ob6testvoto.iskam da mi kaje6 koi metal si ima istoria i koi e stoinosten spored teb.
е тва беше супер задръстено изказване..Първоначално написано от Cold_King
окей, както не искате да се слагат под общ знаменател всички метъли, защо слагате под общ знаменател всичките пънкари ? хора- различни, има и смърдливи пънкари,и чисти пънкари, има миризливи метъли, и чисти метъли, има миризливи чалгари, и чисти чалгари.. "закачали ръждясали предмети по себе си" ти от кой свят идваш?
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Абе имам чувството че сте се вкарали в некъв филм. Ебати сектата е тва да си метъл. Кви са тия ръждясали прдмети кви са тия мръсотии. Аре трийте я тая тема писна ме секи да се прави на най готин пък другите били мазни.
Всеки си има право на лично мнение. Темата е затова. Моето: Металите не миришат. Специално се окъпах преди малко, за да не говоря празни приказки.Първоначално написано от Cold_King
П.С. Хмм. Относно грандиозните песни аз не съм измислил. Аз съм консуматор на музика. Не я измислям. Казах си личното мнение относно блек музиката. Според мен Borgir не може да се закачи и на малкия пръст на Tobias Sammet и неговата, определено по-грандиозна - Avantasia. Едно е да грачиш - Боргир, друго е да изпяваш душата си - Tobias.
I am now like Judas, done
Ashamed of what I've become
Fear of life I wear as a ring
To bask in your favor, I will kill the king.
ohhhhn![]()
prekaleno na seriozno i na vytre priemate vsi4kite typi komentari, bili te sre6ti metalite, punkarite ili 4algadjiite![]()
4ovekyt ima lo6iqt navik, kato ne razbira ne6to- da go opluva, no ne bi trqbvalo da vi puka... koito, kakvoto iska da si govori, vie si znaete kakvi ste i tova e nai-vajnoto
![]()
prostotiqta idva ot nevejestvoto, no ne padaite na nivoto na horata, koito se my4at da vi obijdat !!!![]()
Ей го е единствения разбран метъл тука, (или готик или рокер ама какъвто и да е не ме интересува важното е че има мозък а не метъл в главатаПървоначално написано от Immortality_
)
Какви кубинки??? Военните??? WERMACHT?!?! (НАЙ-ПРОТИВНАТА МАРКА КУБИНКИ НА СВЕТА!) Това дето ми го описваш става само с DOC MARTENS и то от неистинска кожа.Първоначално написано от Анонимко
Moga da ti kaja 4e ti opredeleno NI6TO ne razbira6 tova nai se draznq ot e takiva kato teb koito opluvat tova koeto ne poznavat.Shagrath ot dimmu borgir kato "gra4i" si izrazqva 4uvstvata na omraza kym horata!!!Първоначално написано от antubis
Ti si mnogo zle 4ove4e sigurno si slu6al 1-2 pesni na borgir i si misli6 4e tova e borgir da ama ne.
Ako be6e po zapoznat a ne govore6e na izust 6te6e da razbere6 4e v borgir ima o6te edin pevec koi ne "gra4i" a pee i to super dobre imeto mu e Vortex!!!4ui pesenta Progenies Of The Great Apocalypse ima i clip i ako mi pokaje6 nqkoq po grandiozna pesen v project avantasia 6te doida da ti stisna rykata.Slu6al sym Avantasia i moga da ti kaja 4e te ne mogat da stypqt na malkoq pryst na borgir!!!razbirase i dvata stila sa razli4ni i si nosqt svoeto.
P.S.kolkoto do praveneto na muzika izmislil sym dosta par4eta!!!![]()
Poredniqt nerazbral.Kazah 4e punkarite nosqt ryjdqsali predmeri po sebe si a na metalite!!!Първоначално написано от Oyama-no problem
I ako moje mi obqsni kakvo zna4i "Ебати сектата е тва да си метъл"![]()
Ми например погледни кво ти пише в собствения ти аватар - Death cult armagedon![]()
![]()
бе така еПървоначално написано от Immortality_
дълго време се въздържах от коментар тука... именно зарад изказванията на тия индивиди![]()
моля, я пак? ти знаеш ли кфо е секта?Първоначално написано от Oyama-no problem
Любовта е най-висшата степен на омразата
Темата беше започната с абсурдни предразсъдъци. Музиката не определя характера на човека, това го определя средата в която е израстнал. Елементарните хигиенични навици се изковават до към 12-13 годишна възраст - приблизително тогава индивида развива вкус за музика. Това че вие се опитвате да злепоставите една определена група хора със собствена култура и специфичен вкус показва доста неща за самите васТа вие дори не познавате лично такива хора, а се опитвате да давате коментари. Отделно че една солидна част от тези хора изобщо не изглежда така, както вие виждате в представите си типичния "метал". По принцип съм словоохотлив, но се съмнявам че ще е особено плодотворно ако ви обясня надълго и нашироко защо в конкретния случай мисълта ви тече в грешна посока
![]()
Radioactive cat has eighteen half-lifes
И мен ме кефят металите. Наскоро се запознах с един метъл, която е просто супер. Пък и защо да не кажем мазни чалгаджии. И чалгаджиите могат да бъдат мръсни. Не зависи от това каква музика слушаш, а от това как живееш.
po4vate da se povtarqte ...predi da napi6ete ne6to pro4ete kakvo sa napisali drygite!pone pove4eto ot vas i 6te zabalejeite 4e kazvata po4ti edni i sy6ti ne6ta .....otnosno temata nqma kakvo da kaja to kakvoto trqbva da se kaje e kazano..a i vseki si ima mnenie i dori edin 4ovek da mrazi metalite vinagi 6te gi izkarva krivi,sy6toto e za 4algarite,raparite,punkatire i t.n
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
hahahah ve4e sme sektanti![]()
male samo tva o6te ne bqh 4uvala ...
to ne bqhme mazni , to ne bqhme , narkomani , piqndeta , ve6tici , satanisti i kvo li o6te ne ...hubu ve4e sme i sektanti
![]()
az izpovqdvam kult kym Cannibal Corpse i Six Feet Under .. molq im se vseki den da izdadat nov o6te po qk album ot predi6nite i da doidat v BG![]()
познавам 3-ма метъли. единият бивш. тъй:
първият вони! съвсем сериозно. нямам представа защо. но, ако искате да знаете той си вонеше още преди 3 години, когато слушаше рап (аре са тема "мазен рап")така че не е от това, че е метъл. за сметка на това е супер пич!!!!!
вторият, докато беше даркър си миришеше нормално...деба не съм го душила, откъде да знам. не, наистина си се къпе човека. жалко, че вече не е такъв, щото му ходеше. пък и той е супер готин.
за третия лоша дума не мога да кажа![]()
така че това са пълни глупости...по дяволите. всичко е толкова относително...![]()
sorry пич ама на мене ми звучи по сектанско да видя група розови чалгари и тая чалга дето промива мозъците. Сякаш гледам сериино производство.Първоначално написано от Oyama-no problem
А за Death cult armagedon така се казва албума.
Аз немразя чалгарите те мразят мене и аз отвърщам със същото. А защо толкова ни мразите когато се запознавам с човек и той да е чалгар казва : ааааа ама ти си метал.... Е какво не сме ли хора???
Така че те пораждат глупостите![]()
Ne e istina kolko ograni4eni hora steee!!! Kolko metali poznavate? Kolko pesni ste 4uli? E, ok mamka mu, kupq se po 3 puti na den za da moje da se poqvi nqkvo gnusno, ruso 4algar4e s rozovi 4orapi pod djapankite i da mi kaje, 4e vona?! E tva me razbi v zemqta! Za6to ne vzemete da si se vurnete pri azis i kondio ili ne si zavrete po edin vodomer v zadnite 4asti, 4e da razberete, 4e ste gola voda?! Ne moje6 da sudi6 ne6to, koeto ne poznava6 (a az imam Ne6tastieto da poznavam 4algari! Pove4eto metali, koito poznavam sa 4isti4ki, dobre miri6es6ti, inteligentni su6testva... E, vse pak izklu4enieto potvurjdava praviloto... A izklu4eniq- ima gi i tqh! Ili vse pak e po- dobre da si 4algar4e... Daa! 4aka- Raka do zori i kupona da vurvi?! I textovete sa edni hitri kato cqlo stado gumeni lisici. Za smisleni ne6ta se pee. "Du6a" se rimuva sus "sudba", "o4i" sus "sulzi" i vuv vsqka klasi4eska 4alga se sre6ta pone po vednuj "Mnogo te obi4am i sled tebe az 6te ti4am!" Vyzvi6ena muzika!
P.S.: Biv6 metal nqma! Haresal li se vednuj tazi muzika, ti si metal do jivot! Toq e bil nekuv liglio!
God save the idiots!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
naistina v tozi svqt ima super ograni4eni hora![]()
i az slu6am metul, pove4eto mi priateli me znaqt kato metulka, makar 4e ne nosq 4ak tolkova harakterni za metulite drehiemi do sega ne sa mi kazvali, 4e sam "mazna, mirizliva metulka"
![]()
razberete, 4e vsi4ko si zavisi ot 4oveka. moje da rapar i da si ima6 mnogo dobra higiena...i kakvo stava6 primerno metul i vednaga stava6 gaden, gnusen, mrusen bez gram higiena...
nali vsi4ki 4algari, kogato vi nari4at "prosti" zapo4vate da pretendirate, 4e ne ste prosti, za6toto ne muzikata opredelqla haresktara na 4oveka![]()
![]()
emii eto...i az pretendiram, 4e metulite ne sa takiva za kakvito gi mislite...est, 4e ima i mrusni, no vsi4ko si zavisi ot 4oveka!!!
nqkoi gost be6e kazal, 4e e bil metul i, 4e ako ne si ve4no piqn i mrusen zna4i ne si metul...otnosno tova mnenie moga da kaja, 4e e nai-debilskoto mnenie, koeto sam 4ela![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
pravi ste!
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
4akaite sega...
kakvo lo6o ima v tva da vuni6 ?
ne me razbiraite pogre6no... v smisyl- ne mi puka kak 6te me razberete...
poznavam hora, koito nito sa metali...nito 4algari... edni miri6at...drugi ne... ne znam koi po kolko pyti se kype na den, ne me i interesuva osobeno, no mi se struva, 4e samo v tova se zaglejdate...
ima hora, koito i na rozi da mi miri6at- sa bokluci.... a ima i hora, koito miri6at na pot.... ne se kypqt, no sa mnogo po.to4ni ot koito i da redoven klient na nai-skypite parfumerii...
zabelqzvam kak vsqka vtora tema e svyrzana s vyn6niq vid i se pla6a.... bahti i materialistite...
offtopic- dqdo mi miri6e na koze, no e nai.svestnoq 4ovek, koito poznavam...
poupoznaite horata i posle gi sydete![]()