- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой цвят е най-актуален това лято според Вас?
Кой цвят е най-актуален това лято според Вас?
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
аз мисля,че това лято се носи розово и зелено
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Mi nz ne sum zabelqzal kfo nosqt drugite ma na men mi e lubim 4erveniq.
Neznam,oranjevo![]()
![]()
mislia 4e sega to navliza
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
mi do kolkoto znam tova lqto e na moda zeleno pone taka kazvaha
Според мен не може само един цвят да е актуален за сезона!
Това лято са модерни по светлите , топлите цветове като жълто , оранжево , червено , зелено ....
ми аз съм си на розовото-ма тфа ми е ве4е мания![]()
cherveniq,jaltiq,zlatistiq no nai veche zelezniq cvqt sa moderni tova lqto zashtoto e godinata na petela.
Може би повече зеления,но аз си харесвам бялото![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Зеленото, макар че за мен черното си остава номер 1.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Бялото е вечно винаги на мода и никога не можеш да сбъркаши нали знаете
... който ходи в бяло-много му се....
mislq zeleno i oranjevo.. glasuvah za zelenoto 6toto ot izvestno vreme mn mu se zaribqvam [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Tva lqto mn malko drehi sa edin cvqt
ama povecheto kombinacii kato4e li sa s rozovo,sinio i zeleno
tova lqto nai-fashion e zelenoto i julto.A za lqto 2006 e ciklamenoto i oranjevoto![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mislq,4e zelenoto stana mnogo populqrno
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Според мен пък това лято са модерни розовото, зеленото, жълтото, оранжевото, червеното и бялото, НО не просто така...като обикалям по магазините навсякъде дрехите са бели (най-често) с разни цветенца, шарки, точки и т.н. в различни цветове (тези, които изредих по-горе). Абе общо взето голяма цигания.![]()
Absolutno na sy6toto mnenie sym!Nikoi cvqt ne moje da zameni 4ernotoПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
светлите цветове,които излъчват свежест-зелено,розово.Също така бялото.Макар,че аз лично си харесвам черното и червеното!
И аз така мисля ...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Ама мен не ме грее какъв цвят е модерен, по-важно е дрехите да ми харесват![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ми нещо народа лудна по зеленото тая година. Ама казват, че догодина оранжевото ще е хита! А иначе розовото е вече отминала работа.
П.П: зеленото ми е любимия цвят, имам много зелени дрехи, обаче нарочно не ги нося, понеже всичките ставаме като близнаци! Аз минах на светло синьо, бяло и разни шаренийки. А за дънки - мастило. Направо съм антифешън! Хората си купуват светли дънки, ходят със зелено... абе луда работа!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ми да!Хората искат да са модерни винаги!Аз също се старая да съм винаги фешън!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Зеленото и оранжевото ще са хит това лято.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
На мода това лято,както каза LiNkiN4eTo,са топлите цветове.Например зелено,оранжено,жълто,черв но,златисто.![]()
От 17години за мен модерният цвят е черното и винаги ще бъде така дори понякога да изгледам oldfashion така се харесвам. Мразя да съм като офца от едно голямо стадо.
Различна и симпатична.![]()
А модата е за хора без лично мнение и така други хора им налагат мнението си.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
zeleno mai, no ne mi dopada to4no tva det e na moda, a i bqlo s 4erveno![]()
Mi zelzenoto e na moda taq godina....