- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой цвят е най-актуален това лято според Вас?
prolet lEto esen zima. 4ernoto LuLiLa![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Модерен цвят?!Та то сега не е ли на мода да носиш колкото се може по-цигански цветове по себе си, да си шарен като великденско яйце
Не се занимавам с моди - ходя с каквото се харесам
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
dam, az sam sa6tata. 4ernoto si e nai-hubavia cvqtПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
No MaN, No CrY!!!
\m/
зелено
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
аз съм яко за розово!!
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от aBeP4eTo
Ами както показва и анкетата определено това лято на мода си езленото:>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Зеления, но все пак продължавам да го мразя и НЯМА ДА СИ КУПЯ ТАКАВА ДРЕХА ШОТО ВСЯКА ВТОРА Е В ЗЕЛЕНО![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
opredeleno zeleno i rozovo.ne zabravqm bqloto-tozi cvqt nikoga nqma da izleze ot moga
оооооо, сещам се миналото лято ВСЕКИ ФТОРИ се носеше в отвратителното РОЗОВО, сякаш бяха излязли от ужасен (РОЗОВ) ад...![]()
обличам се шантаво и напоследък все по-често old school...
smqtam 4e esa po-toplite cvetove - jylto,rozovo,svetlosinio,zeleno,bqlo - no za men nai-aktualniqt cvqt si ostava 4ernoto i za tova nqma da mu izneverqvam i 6te go nosq do krai,a i 4estno kazano mrazq(!!!)svetlite cvetove
"Oli ,mlqs mlqs,nai-aktualno e pimbqnoto" kaza Pepa Sexa i prydna..
Mn mrazq takiva temi.Koe bilo modernoto!Ne moje li da ima nqkakva individualnost mejdu vsichkite ovci v toq svqt vse pak??
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Да не сме модни дизайнери-всеки си държи на цвета...Плюс тва кво ви пука от модата-голям праз-тва е нещо временно и тъпо
aktulni sa svejite cvetove kato rozovo,zeleno,sinio,oranjevo i jalto..no ot esenta navliza zlatiso,bqlo,kaafqvo....
nai-aktualni sa towa liato zelenoto i rozovoto osobeno ako se su4etaiat, na men li4no nai mnogo mi dopadat zelenoto, 4ernoto, sinioto, telesnite i zlatistite cvetowe![]()
Аз ще си нося синичкото и хич не ме бърка![]()
Който ме обича - след мен да тича
Който ме мрази - под мене да лази
ограничените тъпаци да носят каквото искат, за да са фиешън...мишки.
присъединявам се към хората, които споменаха черното. освен него тъмно червено, тъмно лилаво, сиво и въобще тъмните пастелни цветове.
zelenku![]()
ами аз лично залагам на зеленото,но ще продължавам да си нося и всичко друго,което си нося по принцип - жълто,синьо,розово![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
De da znam moje bi zelenoto
No moq lubim si ostava rozovosledovatelno za men nai-aktualnia e rozovo
![]()
![]()
![]()
Зелено и розово.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
v momenta e zelenoto
Зелено и розово
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!