- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гаф с четката за зъби
Случвало ли ви се е да объркате четката си за зъби , с нечия чужда![]()
Как бихте се почувствали ако това стане
Или ако някой се измие с вашата...
На мен за щастие не ми се е случвало , не знам как ще реагирам![]()
![]()
zavisi s kogo q obarkam...ako e s taq na gadjeto-nqma da mi e gadno tolkova...no ako e s na nqkoi drug...ujas!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
blqkkkk,az pak s 4etkata na nikoi drug ne bih si izmila zabite.samo pri misalta,4e moje i nqkoi da se izmie s moqta ...se pobarkvam.ako sam q zabravila 6te julq s prasti,no nqma da gi izmiq s 4ujda 4etka.mn e gnusno,a i se dokarvat dopalnitelni razvaleni zabki :P![]()
Az ne bih se izmila s 4ujda 4etka...a ako nqkoi se izmie s moita-zavisi koi e i vse pak nema da mi e mn priqtnu....![]()
![]()
aa, tova e gadno. do sega ne sam se mila s 4ujda 4etka za zybi, a i ne sam si davala moqta na nikoi![]()
ina4e temata e gotina![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
au tova e mnogo gadno we![]()
ne mi se e slu4valo da si oburkam 4etkata
s 4ujda ili nqkoi da polzva moita...
ama 4etkaka za zubi si e mnogo li4no ne6to i
ne bih q dala na drug da q izpolzva ...
blqqqqqqqqk![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az na mene mi se e slu4falo dva puti s na lelq mi![]()
и как беше :PПървоначално написано от m0onRunnEr
На мен ми се е случвало само да взема тази на майка ми ... е като слагам пастата се усещамНяма да ми е мноог приятно, ако някой се измие с моята -...
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Mi normalno razbrah sled kat lelq mi se razvika 4e nqkoi i e polzval 4etkataПървоначално написано от LiNkiN4eTo
6ot te bqxa ednakfi
![]()
Аз едва вечер, към 3-4 часа някъде се мия преди мягане и взех първата четка, която ми попадна. Като сложих пастата и я намокрих, гледам, това била на майка ми четката! И то стана така, щото мойта старата беше като сегашната нейната. Иначе с мойта едва ли има кой да се измие! Баща ми си мие зъбите най-много 2 пъти на месеца и си знае четката - синята. Винаги еднакви му купуваме, щото да не се бърка. А майка ми си я знае, понеже тя си я купува. А мойта също аз си я купувам. И обикновено зелена си взимам. А мойте кърпи също са зелени, щампоана ми е зелен, тъй че като видят зелено, значи НЕ ПИПАЙ!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Вторият отговор от анкетата.Много съм чувствителна към най-личните си вещи - четка за коса,четка за зъби,хавлия.Досега не ми се е случвало да си измия зъбите по погрешка с чужда четка и се надявам да не ми се случи. :P С моята четка също на никой не му се е случвало по погрешка да се измие,за щастие.Ако ми се случи обаче никак няма да ми бъде приятно.
![]()
Не ми се е случвало да използвам чужда четка, и дано да не ми се случи! Не бих повърнала или нещу такова, проста ше си дезинфекцирам устата :P![]()
А ако някой съвсем неволно ми ползва четката,ще си купя нова![]()
![]()
ne mi se e slu4valo slava bogu,
a ako mi se slu4i nz kvo 6te napravq![]()
![]()
Ами веднъж, късно вечерта аз леко заспала..Отиам да си мия зъбите и фащам първата четка..Моята е лилава, на баща ми синя..И аз без да искам с неговата почнах да се мияПосле се осъзнах и почнах да плюя там..
![]()
Ne mi se e sluchvalo do sega no za tova kak shte reagiram mnogo zavisi s chiq chetka shte oburkam svoeta![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
HAHAHAAHAHAHA ¬¬
golqmo 4udo
tuk v tozi forum sam 4ula za takiva ostoriiki... v4era6ni pikli4ki, koito o6te ne znaqt ot kade ogrqva slynceto no spodelqt opityt si s oralniq sex...
na4i ne vi e gnus da nalapate kakvoto i da e... i da si izqjdate slivicite, da si napyhvate ezicite do ne znam si kade na publi4ni mesta....
a vi e gadno... povry6talo vi se ot edna 4etka za zybi... neam dumi... ¬¬
we'll die alone like a stone ^^
Мани, бегай! Т`ва ако някой си измие зъбите с четката ми ще се издрайфам, защото съм наистина страшно гнуслива в това отношение!![]()
"Hominem te esse memento"
Ааа, не, това дори не ми е минавало през ум![]()
Ужас, дано не ми се случва, но за да ми се случи трябва четките да са еднакви иначе не бих си я сбъркала
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
zavisi
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
На мен гаджето ми обърка четките и се изми с моята,но сега вече си имам нова която не може да се бърка.
Не бих измил зъбите си с чужда четка нито бих позволил на някой друг да го направи с моята. Просто не е приятно. До сега не знам някой да си е мил зъбите с моята четка (надявам се да не се е случвало) и съм сигурен, че аз не сам си ги мил с четката на друг. Съжалявам за повторението на думата четка, но просто темата го "налага".![]()
Това бях аз и това ще бъда следващия път.
Радвам се, че има поне едно нормално мнение в тази темаПървоначално написано от Immortality_
![]()
Животът е прекрасен
Трябваше ми преводач, за да разбера възможните отговори на анкетата![]()
По темата... Случвали са ми се и двете неща.
Веднъж по погрешка се измих с четката за зъби на баба ми.. просто много приличаше на мойта, а и рано сутрин кой ти гледа. Доста кофти ми стана като разбрах какво съм направила.
А веднъж майка ми ми сподели, че била изпозвала електрическата ми четка за зъби.. да видела как ставало... Супер тъпо ми стана и веднага и смених четчицата.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.