- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гаф с четката за зъби
не ми се е случвало и не искам да ми се случва.Струва ми се нехигиенично.За тва и моята четка за зъби е зелена на цвят-за да не я сбъркам случайно с някоя друга.![]()
апфф кфи сте ми такива гнусливи![]()
няам думи напрао
верно не ви е гнус да се целувате и да
лапате пишки а от една четка за зъби ви е гнус...
засрамете се![]()
по темата-мила съм си зъбите с чужда четка,
фкуса е същия като и на мойта, а пък
димо като беше ф монтана си изми зъбите с
мойта...човека още е жив нищо че не влиза
в форума![]()
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
aba wsi4ki ste edn gnusliwci...
e az sym se mila s 4etkata za zybi
na edin friend....i kfo
mi ni6to ne mi stana
ne trygnah da powry6tam![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Мда успях да уважа четките и на двете Инки щото така малко междо другото заминахме и не си зех нищо...дори се изпрах в ИнкаПървоначално написано от Murderdoll^^
...ма темата е за четките...зависи на кого е четката...ако е на приятел какъв е проблема?? Мене много ме изкефи :P :P
шъ пръднем у лапичка и ше си го пазиме даром за собственико на чйетката бйкоусе он е грозен сперментин![]()
Упс!!![]()
by Rammstein4oшъ пръднем у лапичка и ше си го пазиме даром за собственико на чйетката бйкоусе он е грозен сперментин![]()
yoo..nito edin ot otgovorite ne mi haresa
ama glasuvah za tva che sha povurnesh
f mifkata..mnogo e gadny nqkoi da se izmie
s tvoqta chetka ili pyk ti s negovata..
znaesh li go kfi bolesti ima po zubite
kolko zarazi moesh da hvanesh..tva e gadny..ako
razbera che nqkoi se e izmil s chetkata mi
she q izgorq ili she mu q podarq.
blqq poprincip sam dosta gnusliva.. noo ako ne razbera skoro po dobre za men shtoto sam si i baq shmatence.. moi da go napravq i da ne razbera!
Айде стига сте се превземали, какво толкова??? МНого от вас не биха се погнусили да си заврат езика в устата на сексапилен/на непознат/а в дискотеката, но виж да се измиеш с четката му за зъби- тва е гадно...Глупости. Никой не ви дава доказателство, че в устната ви кухина има по- малко бактерй от тази на другия.
Не бих се погнусила от чужда четка за зъби. Но да драйфаш в мивката- е това вече е гнусно!!!![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
На мен не ми се е случвало да объркам четката си за зъби.У нас четката на всеки е с различен цвят.![]()
Никой никога не се е мил с мойта четка за зъби,тя е за лична употреба.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
що да не..в устата има 1-2 ензима и малко вода...нищо няма да ми стане ако си измия зъбите с четката на някои...е, ще я измия хубаво преди тва де..![]()
predi 10 min bqh na zubolekar za pregled i mi kazaha 4e imam super zubi i smqtam da gi pazq kato o4ite![]()
ina4e ne mi se e slu4valo i ne moga da si predstavq da mi se slu4i
prosto znam 4e moita e rozova![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ми на майка ми и мойта четка за зъби са почти еднакви, като изключим тфа че на мойта има една зелена лента, а на нейната тази лента е оранжева.Случвало ми се е вечерта да взема нейната четка, но се усещам преди да си измия зъбите.
Иначе не ми се струва много гнусно да се измиеш с четката на друг(е зависи кой е и зависи ква е и неговата хигиена), макар че до сега не съм го правила.Незнам и някой да си е мил зъбите с мойта четка,надявам се че не е.А ако го направи ще си купя нова.Айде сега не сме за една четка, макар че аз тази много си я обичам и много си я кътам![]()
![]()