.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: normalen teen???

bez zna4enie
    Guest

normalen teen???

''stani kato drugite,stani normalna teeneidjerka''molq vi kajete spred vas kakvo ozna4ava normalen teeneidjer???

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    emi...normalen...savsem obiknoven...da si izliza6,da se sabira6 s prietali,da obi4a6 mama i tatko...
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Tova predpolagam va6te sa ti go kazvali...emi az pod normalen razbiram kakto kaza Elitooooo da se sybira6 s fr da se motaete nasam-natam...da se kara6 s va6te no ne non stop...awe nz mn e trudno da se dade opredelenie za vs teenageri

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    ami spored men nqma ponqtie 'normalen teen' zashtoto vsichki sme razlichni i tochno tova ni e hubavoto

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    всеки си има разли4ни разбирания

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    a tova,koeto nie razbirame pod normalen TEEN,ne e tova,koeto na6te roditeli razbirat ...
    hah,za tqh normalen TEEN(no za men NEnormalen TEEN)
    e da izliza6 s SVESTNI hora,da se pribira6 po
    svetlo,da ne pie6,da ne pu6i6,za sex da ne si pomislq6,za gadje po moje,ama nqkoe svqstno i estestveno da se durji6 perfektno s mama i tatko
    i da ne se karate,a ako se karate da e super rqdko
    mai e tova,a?!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

xaxa

ami za moqta maika normalen teen e..s o4ilcata..nad u4ebnika seki den dori i prez lqtnata vakanciq..muzika da ne znam kvo e televizor da ne znam kvo e..ami da..mai tva e..kvo0o izlizanewe kvi mom4eta tva za maika mi e tabu..to ne za maika mi ami za edno momi4e ot na6iq klas nakoeto maika mi iska da prili4am UJAS! xax po taq logika svestnite teen4eta sa 1 na 1 000 000
    Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ми такъф като мен

Нормален тийнейджър?! Има ли такива, бе? Аз си мислех, че всички сме откачени... *заблудена овца*

"Hominem te esse memento"

петя
    Guest

хахах

Според мен,вашите са искали да ти кажат,че трябва да учиш повече,да се прибираш рано,да внимаваш много(момчета,секс,цигари,а лкохол...)
    Ама споко,ще им минеВсички родители са тей.Баща ми ми мърмори всеки ден,че не уча и тем подобни

bez zna4enie
    Guest
    Mnogo Blagodarq Na Vsi4ki!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    emi...normalen...savsem obiknoven...da si izliza6,da se sabira6 s prietali,da obi4a6 mama i tatko...
    Нещо такова е. Просто да си щастлива. Да обичаш и да бъдеш обичана. Това е според мен.
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

За тийн точна дефиниция си няма. Всеки човек е ценен точно с индивидуалността си. Ако всички бяхме еднакви, щеше да бъде много скучен животът. Как така нормален? Всеки разбира различно нещо под нормален. Не бих могла да ти кажа какво точно се върти в главата на майка ти. не бих се и пробвала. Най-много да ти навлека неприятности с моите представи за нормален.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Мога да кажа само че нашето поколение е Наи-наи хубавото

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ___Kaka Eli___
    Мога да кажа само че нашето поколение е Наи-наи хубавото
    .. и ще сбъркаш..

Както казаха, такова понятие 'нормален тийн' няма. Ако имаше, щеше ли да съществува този форум?

Guest
    az obi4am lezbiiki i live striiptiz-spored ba6ta mi sam si ok

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Няма такова чудо като нормален тинейджър всички сме еднакво подвластни на хормоните и напълно различни
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Да бъдеш нормална, да не си нито метъл готик вещица хипарка и пр, нито наркоманка тревоманка и секви такива стриит увлечения, да бъдеш възпитана учтива приятна, да бъдеш умна , ДА УЧИШ да изкараш стипендия примерно , да се грижиш зза тялото си, спорт нещо... да се държиш като възрастна не като внеква насрана лигла дето се занимава с куп глупости както подозилам че си обще взето бади нормална. Точно такива момичета ми харесват и точно в такова се влюбих за пръв път .

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Хах...ми всеки тинейджър си е различен.Но аз мисля,че по принцип нормалните тинейджъри са тези,които не пушат още от малки.Но според днешната мода...май е иначе,за съжаление!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az obi4am lezbiiki i live striiptiz-spored ba6ta mi sam si ok
    Naprao nemam dumi!!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    In Zangetsu`s world
    Родителте имат много изкривена представа за тъй нареченият "нормален тиин". Например има една особеност която незнам дали е само при мен, но да кажем че направя някоя голяма издънка и наще почват да ми бучат "зашо не си като ****(некои си), а ако поискам нещо и те ми се размрънкат и им изтъка като довод да кажем "Ми и Сашо има" или нещо подобно и те веднага контрират с "мен не ме интересуват другите, интересуваш ме ти!". Та както казах те са с изкривена представа
    П.С. Леле колко дълъг пост

Peace
    So it began...

ami spored men normalen teneijur nqma
    tezi dumi samo moje da gi kaje nqkoi roditel

ПОЗНАТА ИСТОРИЯ...без коментар
    -
    Oyama, подкрепям те ама... АБЕ КАКВО КАТО Е МЕТАЛ - и те са хора, и те душа имат...ти изкара, че метъла е нова порада дзвер. За да си метъл не е задължително да носиш тежък грим, черни дрехи, обърнати кръстове/пентаграми и т.н. Аз лично познавам фешънки които слушат метълче...щото за некои чалгарите са тъпанари(подкрепям ги) ама колкото и да са противни не моа да кажа, че некой не е нормален щот' е чалгар.
    -
    Пийс брадър \/
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    ПОЗНАТА ИСТОРИЯ...без коментар
    -
    Oyama, подкрепям те ама... АБЕ КАКВО КАТО Е МЕТАЛ - и те са хора, и те душа имат...ти изкара, че метъла е нова порада дзвер. За да си метъл не е задължително да носиш тежък грим, черни дрехи, обърнати кръстове/пентаграми и т.н. Аз лично познавам фешънки които слушат метълче...щото за некои чалгарите са тъпанари(подкрепям ги) ама колкото и да са противни не моа да кажа, че некой не е нормален щот' е чалгар.
    -
    Пийс брадър \/
    Е тва имам предвид под метъл, гримове лайна и прочие, това би имала майка и предвид под ненормален тийн ако ще да си слуша квот си иска ма не да изпада в некви музикални истерии като сетра ми например дето определено не е никъв нормален тийн ..

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    a tova,koeto nie razbirame pod normalen TEEN,ne e tova,koeto na6te roditeli razbirat ...
    hah,za tqh normalen TEEN(no za men NEnormalen TEEN)
    e da izliza6 s SVESTNI hora-ПЕДОФИЛИ, МУТРИ И НАРКОМАНИ,
    da se pribira6 po
    svetlo-СЛЕД 6 СУТРИНТА,
    da ne pie6-БИРА, А САМО ЯКО КОНЦЕНТРАТИ
    ,da ne pu6i6-ТЮТЮН, А САМО ПО-СИЛНИЧКО
    ,za sex da ne si pomislq6-ПРЕДИ ДА НАВЪРШИШ 10
    ,za gadje po moje,ama nqkoe svqstno i estestveno da se durji6 perfektno s mama i tatko-МОЖЕ И ДА ИМ Е НАБОР, ИЛИ БЕВШ СЪУЧЕНИК
    i da ne se karate,a ako se karate da e super rqdko -Е, МНОГО ЯСНО ЧЕ РЯДКО, КАТО СЕ ВИЖДАМЕ НА 2 СЕДМИЦИ ВЕДНЪЖ... mai e tova,a?!
    НЕ Е ЛИ ТОВА ЕДИН НОРМАЛЕН ТИИН. ВСЕ ПАК СИ ГОВОРИМ ЗА НОРМАЛЕН ТИЙН А НЕ ЗА ИДЕАЛЕН...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си