- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- normalen teen???
абе мене ако ме питаш ти не си нормален тийнПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
@Enfoego, и мойте са така... така де, майка ми. другите не я били интересували, ама ф следващата минута "я погледни еди-кой-си, той такъф, той онакъф, а пък ти така и така..."![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Нормален тиин?Ми че всички сме си нормални,ама родителите винаги искат да ни променят към по-добро (според тях да). Всеки си има характер,но за съжеление за много родители това,
е детето им не е отличник или че си е направило пиърсинг/татуировка или нещо такова,е повод за драмаАбе те стапшите се си 100 пъти по-откачени от нас,ама не си го признават
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Боже мой то няма нормални хора пък нормални тийнове да не говорим!
Кажи на ваще и те да станат нормални родители и да спрат да ти казват да станеш нормална!
няма нормален тийн...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всички сме дебили ...тва е![]()
гордост е за мен...
Няма такова понятие хахахахПървоначално написано от bez zna4enie
който ти го е казал това е в огромна грешка.. ти никога не може да си като някой друг.. напротив, трябва винаги да бъдеш себе си, всеки човек е индивидуална личност, уникална и неповторима.. няма такова нещо като нормално и ненормално.. никой няма право да дава такива определения.. никога не се води по чуждото мнение, а винаги следвай собствените си разбирания.. никой няма да изживее твоя живот следователно никой няма право да ти се бърка.. а ако е ограничен и иска да ти наложи неговите си стериотипи на поведение просто му обърни гръб, защото ограничените хора, неприемащи нищо различно от собствените им възгледи не си заслужават усилието..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
хах честно казано не смятам, че в днешно време има "нормални" тийнчетанали знаеш приказката, че всеки си е малко луд! та и нашата работа такава
всеки на тази възраст е малко откачен, малко смахнат, малко го гонят хормоните, малко не слуша какво му се казва, малко прави на инат на мама и тати, но... това е положението! както казва баща ми "вашите деца ще ви го върнат"
![]()
нормален младеж в наше време означава да се обличаш като курва да се държиш като курва да си курва. ... всичко най тъпо на едно място ! ... нормално е момчетата да се изпедерастяват ... всички да са подле ..да си мислиш че някой ти е приятел и всичко да е илюзия ... е тва е нормален тинеиджър подъл , глупав и надменен !Първоначално написано от bez zna4enie
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ааа да не забравим и оценките в училищеПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
...да изпростявам с всеки ден.Първоначално написано от punisher
Всеки си има различни представи за това..зависи кой т го казва
бих могла да кажа само , че в този ненормален свят , да си нормален е ненормално !
I AZ T'VA MOGA DA KAJAПървоначално написано от ___Kaka Eli___
както казват наще също "да слушаш нормална музика ( ЧАЛГА), да се обличам както трябва, а не с размъкнати дрехи ... и нз си още кво.. а да и в даскало да съм супер отличничка и гаджето ми да е такова каквото те искат... с една дума те да ми го изберат :PПървоначално написано от krisi_l@loka
Life sux but just keep smiling
Оххх....... ако ти го казва възрастен на4и
1.да излиза6 1 2 пъти на седмица макс
2. Даскалото да е на първо място
3. Да се обли4а6 спретнато не развла4ено и об6то взето по вкъса на родителите ти
4.Да не пие6 пу6и6 или да се дорира6
5 Да си амбициозен и да посе6тава6 разни простотии като...курсове по 6ах и немог ада се сета други ама има много![]()
С ДВЕ ДУМИ... СРЕДНОСТАТИСТИ4ЕСКИ ЗУБАР(изклю4вам хората дето се кефят на спортуване и пеене спроед мене си е нормално)
тъпи разбирания имат големитено преди доста време об6то взето ме оведомиха какво искат от мен и дусловно го написах
![]()
Бът ай българче оставам,
по душа сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче.Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд
Нормален теен?!?!?!?![]()
Няма такова животно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма според мен всички сме НЕНОРМАЛНИ!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
ami neznam kakvo zna4i normalen teen!mai az sam normalna spored na6ite-pu6a,pia,imam si gadje i izlizam s priqteli.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Много отностително.
Всеки си има идеализиран образец за това какви би искал да са заобикалящите го хора.
Ако това го е казала майка ти например.. ти сам/а, ще се досетиш за какво става дума, ако това го каже някой твой връстник подпитай го какво за него е "нормалнен тийн".
П.С. За мен няма нормални и ненормални неща.
За това сме хора.. за да се различаваме един от друг.
За мене едно нещо е нормлано, за други - не.
Това е!
Има вече неща които с времето са се наложили и се водят за морални правила.
Това вече е извратено според мен![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Само децата и възрастните са нормални.
Ако са го казали мама и татко/баба,дядо../-седиш си вкъщи и гледаш Къци.Учиш,седиш пред компютъра един път в месеца,молиш да измиеш чиниите,ходиш някъде с приятели 1 път в седмицата
-съучениците/приятелите/-излизаш секи ден доо късните часове на ноща,не излизаш от кафенето,не ходиш мн мн на даскало,не си чувал кво е домашно..
Сега като погледнах и другите за псиали подобни работи![]()
За мен нормален е да ходи по дискотеки, кафета, гаджета. Да има горе-долу добри оценки;да ПУШИ (мисля,че това е нормално...) , да се поскарва с майка си за простотии и така...Нали знайте като почнат да ни тресат хормоните...всеки е минал по тоя път и няма точно определение за тинейджър...но все пак![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
dam.. za baba i dqdo da sedish i da gledkash kuci kakto kazahte ili nqkoe serial4e..
za tati .. da gledkam tan4o i mati da im smenqm pelenite.. .. .
za mama.. da 4isstq da gotvq da miq 4iniite da hvurllqm bokluka .. 1 kup takiva neshta![]()
![]()
za priqtelite.. zavisi kakvi sa ...nai obiknoveno i ti si takuv ili postepenno s vremeto stavash takuvkakvito sa i te.. s moite nishto ne redno ne pravim.. samo krushkame kato sme na ekskurziq
(tova v ramkite na bazika mn`qsno) ili.. izlizame taini4ko ot vkushti v 3 sutrinta za da se vidim ..
![]()
![]()