.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: normalen teen???

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    ПОЗНАТА ИСТОРИЯ...без коментар
    -
    Oyama, подкрепям те ама... АБЕ КАКВО КАТО Е МЕТАЛ - и те са хора, и те душа имат...ти изкара, че метъла е нова порада дзвер. За да си метъл не е задължително да носиш тежък грим, черни дрехи, обърнати кръстове/пентаграми и т.н. Аз лично познавам фешънки които слушат метълче...щото за некои чалгарите са тъпанари(подкрепям ги) ама колкото и да са противни не моа да кажа, че некой не е нормален щот' е чалгар.
    -
    Пийс брадър \/
    Е тва имам предвид под метъл, гримове лайна и прочие, това би имала майка и предвид под ненормален тийн ако ще да си слуша квот си иска ма не да изпада в некви музикални истерии като сетра ми например дето определено не е никъв нормален тийн ..
    абе мене ако ме питаш ти не си нормален тийн
    @Enfoego, и мойте са така... така де, майка ми. другите не я били интересували, ама ф следващата минута "я погледни еди-кой-си, той такъф, той онакъф, а пък ти така и така..."

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Нормален тиин?Ми че всички сме си нормални,ама родителите винаги искат да ни променят към по-добро (според тях да ). Всеки си има характер,но за съжеление за много родители това,
    е детето им не е отличник или че си е направило пиърсинг/татуировка или нещо такова,е повод за драма Абе те стапшите се си 100 пъти по-откачени от нас,ама не си го признават
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Боже мой то няма нормални хора пък нормални тийнове да не говорим!
    Кажи на ваще и те да станат нормални родители и да спрат да ти казват да станеш нормална!

Град
    София
    няма нормален тийн...
    всички сме дебили ...тва е
    гордост е за мен...

Re: normalen teen???

Цитирай Първоначално написано от bez zna4enie
    ''stani kato drugite,stani normalna teeneidjerka''molq vi kajete spred vas kakvo ozna4ava normalen teeneidjer???
    Няма такова понятие хахахах

Супер фен
    който ти го е казал това е в огромна грешка.. ти никога не може да си като някой друг.. напротив, трябва винаги да бъдеш себе си, всеки човек е индивидуална личност, уникална и неповторима.. няма такова нещо като нормално и ненормално.. никой няма право да дава такива определения.. никога не се води по чуждото мнение, а винаги следвай собствените си разбирания.. никой няма да изживее твоя живот следователно никой няма право да ти се бърка.. а ако е ограничен и иска да ти наложи неговите си стериотипи на поведение просто му обърни гръб, защото ограничените хора, неприемащи нищо различно от собствените им възгледи не си заслужават усилието..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на iiirish
    хах честно казано не смятам, че в днешно време има "нормални" тийнчета нали знаеш приказката, че всеки си е малко луд! та и нашата работа такава всеки на тази възраст е малко откачен, малко смахнат, малко го гонят хормоните, малко не слуша какво му се казва, малко прави на инат на мама и тати, но... това е положението! както казва баща ми "вашите деца ще ви го върнат"

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: normalen teen???

Цитирай Първоначално написано от bez zna4enie
    ''stani kato drugite,stani normalna teeneidjerka''molq vi kajete spred vas kakvo ozna4ava normalen teeneidjer???
    нормален младеж в наше време означава да се обличаш като курва да се държиш като курва да си курва. ... всичко най тъпо на едно място ! ... нормално е момчетата да се изпедерастяват ... всички да са подле ..да си мислиш че някой ти е приятел и всичко да е илюзия ... е тва е нормален тинеиджър подъл , глупав и надменен !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ми такъф като мен
    Евала !

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    a tova,koeto nie razbirame pod normalen TEEN,ne e tova,koeto na6te roditeli razbirat ...
    hah,za tqh normalen TEEN(no za men NEnormalen TEEN)
    e da izliza6 s SVESTNI hora,da se pribira6 po
    svetlo,da ne pie6,da ne pu6i6,za sex da ne si pomislq6,za gadje po moje,ama nqkoe svqstno i estestveno da se durji6 perfektno s mama i tatko
    i da ne se karate,a ako se karate da e super rqdko
    mai e tova,a?!
    Ааа да не забравим и оценките в училище

БебЕтатаа мииии

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    ...
    гордост е за мен...
    ...да изпростявам с всеки ден.

Голям фен
    Всеки си има различни представи за това..зависи кой т го казва

Голям фен
    em spored men normalen teen nqma,ama ako mama i tati sa ti kazali 4e iskat da si normalna sigurno sa imali predvid da se pribira6 na vreme,da si u4ish urocite,da gi slu6a6,ei takia ne6ta
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

бих могла да кажа само , че в този ненормален свят , да си нормален е ненормално !

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от ___Kaka Eli___
    Мога да кажа само че нашето поколение е Наи-наи хубавото
    I AZ T'VA MOGA DA KAJA

Цитирай Първоначално написано от krisi_l@loka
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    a tova,koeto nie razbirame pod normalen TEEN,ne e tova,koeto na6te roditeli razbirat ...
    hah,za tqh normalen TEEN(no za men NEnormalen TEEN)
    e da izliza6 s SVESTNI hora,da se pribira6 po
    svetlo,da ne pie6,da ne pu6i6,za sex da ne si pomislq6,za gadje po moje,ama nqkoe svqstno i estestveno da se durji6 perfektno s mama i tatko
    i da ne se karate,a ako se karate da e super rqdko
    mai e tova,a?!
    Ааа да не забравим и оценките в училище
    както казват наще също "да слушаш нормална музика ( ЧАЛГА), да се обличам както трябва, а не с размъкнати дрехи ... и нз си още кво.. а да и в даскало да съм супер отличничка и гаджето ми да е такова каквото те искат... с една дума те да ми го изберат :P
    Life sux but just keep smiling

Оххх....... ако ти го казва възрастен на4и
    1.да излиза6 1 2 пъти на седмица макс
    2. Даскалото да е на първо място
    3. Да се обли4а6 спретнато не развла4ено и об6то взето по вкъса на родителите ти
    4.Да не пие6 пу6и6 или да се дорира6
    5 Да си амбициозен и да посе6тава6 разни простотии като...курсове по 6ах и немог ада се сета други ама има много
    С ДВЕ ДУМИ... СРЕДНОСТАТИСТИ4ЕСКИ ЗУБАР(изклю4вам хората дето се кефят на спортуване и пеене спроед мене си е нормално)
    тъпи разбирания имат големите но преди доста време об6то взето ме оведомиха какво искат от мен и дусловно го написах
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

Фен
    Град
    софия
    Нормален теен?!?!?!?
    Няма такова животно
    Няма според мен всички сме НЕНОРМАЛНИ!
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ami neznam kakvo zna4i normalen teen!mai az sam normalna spored na6ite-pu6a,pia,imam si gadje i izlizam s priqteli.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Много отностително.
    Всеки си има идеализиран образец за това какви би искал да са заобикалящите го хора.
    Ако това го е казала майка ти например.. ти сам/а, ще се досетиш за какво става дума, ако това го каже някой твой връстник подпитай го какво за него е "нормалнен тийн".

П.С. За мен няма нормални и ненормални неща.
    За това сме хора.. за да се различаваме един от друг.
    За мене едно нещо е нормлано, за други - не.
    Това е!
    Има вече неща които с времето са се наложили и се водят за морални правила.
    Това вече е извратено според мен

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Само децата и възрастните са нормални.

Голям фен
    Ако са го казали мама и татко/баба,дядо../-седиш си вкъщи и гледаш Къци.Учиш,седиш пред компютъра един път в месеца,молиш да измиеш чиниите,ходиш някъде с приятели 1 път в седмицата
    -съучениците/приятелите/-излизаш секи ден доо късните часове на ноща ,не излизаш от кафенето,не ходиш мн мн на даскало,не си чувал кво е домашно..
    Сега като погледнах и другите за псиали подобни работи

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    За мен нормален е да ходи по дискотеки, кафета, гаджета. Да има горе-долу добри оценки;да ПУШИ (мисля,че това е нормално...) , да се поскарва с майка си за простотии и така...Нали знайте като почнат да ни тресат хормоните...всеки е минал по тоя път и няма точно определение за тинейджър...но все пак
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

dam.. za baba i dqdo da sedish i da gledkash kuci kakto kazahte ili nqkoe serial4e..

za tati .. da gledkam tan4o i mati da im smenqm pelenite.. .. .

za mama.. da 4isstq da gotvq da miq 4iniite da hvurllqm bokluka .. 1 kup takiva neshta

za priqtelite.. zavisi kakvi sa ...nai obiknoveno i ti si takuv ili postepenno s vremeto stavash takuv kakvito sa i te.. s moite nishto ne redno ne pravim.. samo krushkame kato sme na ekskurziq (tova v ramkite na bazika mn`qsno) ili.. izlizame taini4ko ot vkushti v 3 sutrinta za da se vidim ..

Предполагам 4е на по голямата 4аст от вас родителите имат на предвид нормален тинейджър когато сме Зуб-Зуб,никфо излизане,никфи приятели,никфи компове,никфи телефони,никфи по яки дрешки
    For my mum:
    This is for you
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си