- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВЕЧЕ НЕ ПУША
Ако някои изка да спре цигарите и се опитва с някви бонбони,хапчета и т.н.т. подобре да подалжи да си пуши.Цигарите се спират с много ВОЛЯ.
Koito ne me haresva nqma vkus,a koito me haresva ne me zaslujava.
bravo pozdravleniq![]()
4estitka![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
евала
ами браво само да не ги започнеш пак
i kvo da napraa che ne pushish
i az ne pusha
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
BRAVO!!!!!!!CIGARITE SA GADNO NE6TO.Nqkoi kazvat,4e gi yspokoqva,no i v su6toto vreme ovrejda nqkoi ot vajnite ti organi.![]()
EE bravu bravu! Radvam se za tebe...ako mojeh i az...![]()
mda na edno mnenie sme az gi sprqh mnogo trudno
Браво!Добре си направил и си много прав!Ниви хапчета и глупости.Много воля ,подкрепа и желание и да осъзнаваш че правиш това не заради някой друг,а заради самия себе си!![]()
evalarka![]()
Браво, леле как се кефя на хора с воля ако знаеш![]()
Сега предполагам се чувстваш пречистен и свежСамо не позволявай да се поддадеш отново на изкушението
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
az puk nemoga da vi razbera...sprqh cigarite...golqm uspeh na4i izob6to ne mi e qsno kakvo mu e slojnoto.az kato mi se pu6i pu6a kato iskam gi spiram moga da pu6a i godina i edin den prosto si kazvam stiga mi tolkoz...za6to go obru6tate na volq i tn.
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Защото някои хора не могат като теб,за товаПървоначално написано от nenuTy
И цялата работа опира само до това колко силна воля имаш.Похвално ще е за теб ако не пушиш никога повече,а не 'когато ми се пуши-пуша,иначе-не'
![]()
Това не е основателно твърдение според мен.Или се пуши,или не-няма средно положение!Поздравявам хората които са отказали цигарите и вярвам,че са открили големи ползи от това.Браво
И никога повече ей...
![]()
Твърдо против съм цигари и всякакъв вид опиати,не съм опитвал,няма и да го направя![]()
Bravo radvam se za teb.Otivam da izpu6a edna cigara v tvoq 4est![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE