- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- pomognete za qko kuponche
само да спомена че купон без чалга е половин купон... не слушам чалга обаче трябва да го призная
Абеееей! Най-веселата музика си е пънка и oi!-я. Ся не ми казвайте че бозавите балади на Гергана са весели. Я чуйте Guiness Boys на The Business или Violence In Our Minds на Last Resort! М/у другото пънк и скин са почти едно и също, тъй като скинхед културата произлиза от пънка, както и oi-я e вариация на пънка, не случайно другото му име е streetpunk. Само тука в България нещата стоят различно.
Ми ти явно не си никъв скин и не знаеш каква е целта и мисията на скинхедс. Повечето дето се прават на скинове всъщност са некви пънкари и но друго.Първоначално написано от Анонимко
квото и да слушкате, няма начин да мине купон това лято без:
3 в 1 - Ъпсурт, Галя, Милен
Устата и Азис (оххх, мразя я тая песен)
Иначе аз препоръчвам и да има и по-стари неща, но ремиксите. Те стават за танцуване.
Някои от класиките:
House of pain - Jump around
Cypress hill - Tequilla sunrise
Puff Daddy - Satisfy you
Иначе ако се кефите на нещо, трябва да го има. Даже и да е е от модерните летни парчета. Примерно:
Benni Benassi - Satisfaction
Deep zone pr feat. Kamen Vo - Ела изгрей (това всяка вечер като си легна го подочувам че го пускат в дискотеките)
И някое суупер гангстерско черно трябва да има, както и от ама най-мазната чалга, също и лигавщини от типа на Бейонсе и Бритни, а и нещо по-техно. Просто трябва да има разнообразие и като видите на кво се кефяг хората, това да им пускате. Няма да стане работата с 40-50 песнички. И дори някви абсолютно непознати неща да има, важното е ритъмът да владее хората. Аз например, преди 5-6 години на едно купонче в една приятелка, много се накефих на една песен, дет едно момиче я донесе на касетка, записало я от радиото и даже не и знаехме името. После потърсих и се оказа на Експлозия - Зиг-заг. Абе тая песен кърти мивки!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
абе сине (Първоначално написано от Oyama-no problem
), повечето които се правят на скинхедс в българия са смешни нацитски позьорчета...
направо гъдел ме фаща като гледам забавните тениски "SKINHEADS - WHITE POWER"![]()
p.s. деба флуудерката съм тая вечер, шъ мъ прущавати![]()
Спокойно познавам "истински" скинове и знам кои са позьорчетаПървоначално написано от chupacabra
.
Не, не познаваш истински скинове, защото в България няма. Истинските скинове не са нацисти!Първоначално написано от Oyama-no problem
Аз ли нещо не съм в час, или темата наистина е вече друга?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
определено в теб е проблемаПървоначално написано от "Bimper-ska
![]()