.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Anticeluliten gel?

Guest

Anticeluliten gel?

Xora,moje li da si stopq mazninite na korema ako se maja s anticeluliten gel.. shtot nali te uj topqli maznini...

ludi4ka
    Guest
    nqma takova ne6to! anticelylitniq gel moje da pomogne za premahvane na celylita i to samo v kombinaciq s nqkakav sport. a za korema ti prepora4vam ve4er predi da si legne6 da pravi6 po 20-30 koremni presi.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Ami s tezi gelove...efekt nulev
    Trqbva ti malko pove4e volq i uprajneniq
    Osven koeremnite presi eto ti o6te edno po lesno za stqgane na korem4eto

W legnalo polojenie ili v stoej "gylta6" korema si, otpuska6, svetkavi4no go izduva6 napred, otnovo go gylta6.10 povtoreniq.Tova e idealnoto izometri4no uprajnenie za plosyk korem...Rezultat ima povqrvai mi :>> USPEH
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен
    Neshto koeto kombinirano sys malko sport garanciq shte pomogne,e reducirasht gela za korem i bedra na LEOCREMA- no trqbva postoqnstvo. Efektyt e porazitelen,kazvam go ot opit. Edna tubichka e kym 15 lv.Struva si parite.Im i drugi produkti ot tazi seriq,ako si haresash neshto drugo mojesh da probvash.

Град
    В един тъп смотан град или с една дума голямо село

Anticeluliten gel?

От тези кремове има ефект,но не разчитай само на тях.Трябва и малко да се поизпотиш.Препоръчвам ти следните упражнения,които ще откриеш на този адрес:http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=28 и http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=29 Успех!!!
    Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.

не може да стопи6 мазнините на корема само като се маже6 с тези кремове.иска се и физи4еско натоварване и подходя6та храна..

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Суис Формула, антицелулитен гел с маслинен екстракт. На мен лично ми помага
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Imam anticelulitniq na AVON i pmaga,vapreki 4e nqmam celulit stqga bedrata i korema.Prepora4vam ti 2 pati na den da prai6 4 serii po 30 koremni presi i 6te vidi6 sled 2 - 3 sedmici kakvo stava
    Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!

Фен
    Град
    в отвъдното
    Aeeee tva sa bokluci e.Ne znam kak o6te horata gi kupuvat.Iskate hubava figura?!Mi vmesto da sedite pred tvto i da se majete s takia laina, po-dobre za sy6tite pari si kupete nqkoq karta za fitness.Sporta mu e maikata.Ako imate takiva problemi ili prosto iskate da stegnete tqloto si, mi napravete nqkvi usiliq vse pak...to nqma da doide ei taka!A i ne s 20-30 koremni presi, a s 200-300 i to vseki den 6te ima efekt.Aide umnata i ne si davaite parite za gluposti!!
    !!!PEACE!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Anticeluliten gel?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Xora,moje li da si stopq mazninite na korema ako se maja s anticeluliten gel.. shtot nali te uj topqli maznini...
    Ти да нямаш целулит на корема!!!
    Направи походяща диета и ходи на фитнес и прави аеробни упражнения всеки ден!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Vanqbs
    Guest

Повече от фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Ami s tezi gelove...efekt nulev
    Trqbva ti malko pove4e volq i uprajneniq
    Osven koeremnite presi eto ti o6te edno po lesno za stqgane na korem4eto

W legnalo polojenie ili v stoej "gylta6" korema si, otpuska6, svetkavi4no go izduva6 napred, otnovo go gylta6.10 povtoreniq.Tova e idealnoto izometri4no uprajnenie za plosyk korem...Rezultat ima povqrvai mi :>> USPEH
    tova uprajnenie naistina e mn dobro bqha m go kazali otdavna i az si go pravq i pomaga

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Soul^Fly^F
    a s 200-300 i to vseki den 6te ima efekt.
    Далеч съм от мислълта,че можеш да направиш 300 коремни преси.
    И още нещо:КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ НЕ ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ НА КОРЕМА!СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ!

Темата е доста стара, така че ще бъде заключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си