- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Anticeluliten gel?
Xora,moje li da si stopq mazninite na korema ako se maja s anticeluliten gel.. shtot nali te uj topqli maznini...
nqma takova ne6to! anticelylitniq gel moje da pomogne za premahvane na celylita i to samo v kombinaciq s nqkakav sport. a za korema ti prepora4vam ve4er predi da si legne6 da pravi6 po 20-30 koremni presi.
Ami s tezi gelove...efekt nulev
Trqbva ti malko pove4e volq i uprajneniq
Osven koeremnite presi eto ti o6te edno po lesno za stqgane na korem4eto
W legnalo polojenie ili v stoej "gylta6" korema si, otpuska6, svetkavi4no go izduva6 napred, otnovo go gylta6.10 povtoreniq.Tova e idealnoto izometri4no uprajnenie za plosyk korem...Rezultat ima povqrvai mi :>> USPEH
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Neshto koeto kombinirano sys malko sport garanciq shte pomogne,e reducirasht gela za korem i bedra na LEOCREMA- no trqbva postoqnstvo. Efektyt e porazitelen,kazvam go ot opit. Edna tubichka e kym 15 lv.Struva si parite.Im i drugi produkti ot tazi seriq,ako si haresash neshto drugo mojesh da probvash.
От тези кремове има ефект,но не разчитай само на тях.Трябва и малко да се поизпотиш.Препоръчвам ти следните упражнения,които ще откриеш на този адрес:http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=28 и http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=29 Успех!!!
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
не може да стопи6 мазнините на корема само като се маже6 с тези кремове.иска се и физи4еско натоварване и подходя6та храна..![]()
Суис Формула, антицелулитен гел с маслинен екстракт. На мен лично ми помага![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Imam anticelulitniq na AVON i pmaga,vapreki 4e nqmam celulit stqga bedrata i korema.Prepora4vam ti 2 pati na den da prai6 4 serii po 30 koremni presi i 6te vidi6 sled 2 - 3 sedmici kakvo stava![]()
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
Aeeee tva sa bokluci e.Ne znam kak o6te horata gi kupuvat.Iskate hubava figura?!Mi vmesto da sedite pred tvto i da se majete s takia laina, po-dobre za sy6tite pari si kupete nqkoq karta za fitness.Sporta mu e maikata.Ako imate takiva problemi ili prosto iskate da stegnete tqloto si, mi napravete nqkvi usiliq vse pak...to nqma da doide ei taka!A i ne s 20-30 koremni presi, a s 200-300 i to vseki den 6te ima efekt.Aide umnata i ne si davaite parite za gluposti!!
!!!PEACE!!!
Ти да нямаш целулит на корема!!!Първоначално написано от Анонимко
Направи походяща диета и ходи на фитнес и прави аеробни упражнения всеки ден!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
tova uprajnenie naistina e mn dobro bqha m go kazali otdavna i az si go pravq i pomagaПървоначално написано от gia_bs
Далеч съм от мислълта,че можеш да направиш 300 коремни преси.Първоначално написано от Soul^Fly^F
И още нещо:КОРЕМНИТЕ ПРЕСИ НЕ ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ НА КОРЕМА!СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ!