- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
Тъпото е че ние, тииновете, мислим секи над 20 за старец. Благодарение на вас осъзнах, е те наистина имат право на това и трябва да се радвам, че все още се обичат.Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Да,правят секс и това много ме радва,защото показва,че все още се обичат и,че тръпката помежду им все още не е изчезнала.Не виждам нищо лошо и нередно в това родителите ми да правят секс,след като това им доставя удоволствие. :P
i moite pravqt, i ne mislq 4e e ne6to neredno, po tupo mi se vijda nqkoq petoklasni4ka da se 4uka![]()
![]()
Наще само 1 път съм ги сварвала като малка, имаше огромен паяк в стаята ми и изтичах в стаята им, а те...хаха, нахално лапе съм а?
![]()
Но вече не съм ги нито чувала нито виждала...а те са на по 40 годиниМного пъти съм се чудела дали го правят, а няма как да разбера, как да питам майка ми "Абе, мамо, вие с тати правите ли още секс?"
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Хаха и аз такаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Иначе те наште са младипод 40 са,имам малко братче...та сигурно правят.В тоалетаката в спалнята има презервативи
![]()
Да съм ги хващала - никога![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi moite roditeli go pravqt to po nekoga se 4uvama i sa mladi4ki nqmat 40
![]()
като прочетох заглавието щях да си изповърна червата...иииУ....на тематада за жалост...поне за мен
![]()
Правят те са млади защо да не правят.
Знам ли, прибирам се вкъщи само да се наспя, тъй, че нема как да ги хвана в крачка, ама... МАЙКА МИ И БАЩА МИ ДА ПРАВЯТ СЕКС ? ГНУСНО !!!! Тва е по-извратено от тва да целунеш първата си братовчедка бе !!!!!! А ако си имам брат/сестра...ше пиша пак по темата щот тогава вече ще съм сигурен...
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Ами май че да...веднъж докато отивах да източа бойлера ги чух![]()
![]()
![]()
и Интер
хахахахаааа,![]()
![]()
как пък решихте че е гадост, що да не правят секс хората, до 60-65години си е напълно в реда на нещата. Наще, когато баща ми беше на 40 а мама на 37 напраиха сестра ми (преди 8 годинки) , какво лошо има???
Не ви разбирам, аз не искам да спирам секса като стана на 40, това не е граница на старостта...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Съгласен съм с тебе. Само че мъжа като стане, да речем, на 50 пак лесно си намира мацки, докато една жена на 50 НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Я ЧУКАПървоначално написано от rosskata
![]()
![]()
![]()
и Интер
Тати е на 40, а мама сега ще прави 35, така че предполагам, че все още практикуват![]()
Който ме обича - след мен да тича
Който ме мрази - под мене да лази
Ми предполагам, че наште правят...абе то си е тяхна работа...не ме вълнува нали и тях не ги вълнувам
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
а тебе как са те направили? гледали са се и готово...Първоначално написано от Sk8er4o
![]()
![]()
ммм... за майка ми не знам... баща ми 100%ма са разведени и двамата заедно-едва ли
Любовта е най-висшата степен на омразата
Незнам,нито съм ги чувал нито съм виждал презарвативи,нито съм купувал.Пък и да правят тяхна си работа.Те си знаят![]()
off i pri men taka UJAASNOOO EEE! Az izkliuchitelno mnogo mrazq bashta si ta za tva mi e oshte po- ewwwwwww imam predvid pone da beshe s nqkuv po-normalen tip, puk to s moq tuuuup bashta =( GROSS blqh!Първоначално написано от m0onRunnEr
Your love is one in a million
v kraina smetka da prawqt kakwoto iskat samo bez pove4e decanqma da moga da go ponesa
![]()
Естествено, че правят то пък е толкова нормално нещо, но в моето семеиство пародията е друга маика ми и баща ми са разделени, а често се виждат за да правят секс. Нощното шкафче на мама е пълно с презервативиМаика ми е на 38, а баща ми е на 43 нормално е да правят секс аз и на 50 бих правила само на мъжа ми да му става.
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Хаха правят, правят.. може и да не ви се вярва, но правят, и те са хора![]()
Моите родители са младички и го правят, ние с мама си говориме за всичко, та знам![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Не съм ги заварвала,ама като съдя по отношенията им сигорно,щото се целуват,прегръщат..такиа работи
Обичаш ли,обичай смело...Мразиш ли,мрази завинаги...Не съжалявай никога,защото едва ли някой теб ще съжали...
Човек унищожава това което обича,за да не го обича друг!
Първоначално написано от ^Green_Lady^
i az sum na sushtoto mnenie!
Ми мисля че не, или поне не ми се е случвало да ги фана или осетя (и слава богу).
So it began...
и Аз незнам баща ми го виждам с некви овци се води..а маика ми си седи в нас или по купони ходи... Всеки си има свои живот
![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)