- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
Ami neznam za sq.. no kato malka bqh namerila prezarvativ i bqh popitala kakvo e i maika mi kaza hapche i az se primirih!ama sa usetih kat porasnah malko kakvo e![]()
pravqt estestveno po4ti vsqka dvoika pravi stiga ve4e da ne sa stari
mi na6te o6te spqt pregyrnati postoqnno se celuvat gu6kat i nai zabavnoto e 4e se obarvat i se 6tipqt nalqvo nadqsnogolqm smqh me napu6va kato gi vidq
ama sa sladi4ki pyk sex pravqt sigurna sam i tova mn me radva ama bez brat4eta samo ne 4e ne mi se dundurka bebe ama ve4e sa prekaleno stari za o6te edno lapence
tati e na 49 pyk mama na 39
sladuri da prodyljavat v sy6tiq duh samo da ne gi 4uvam
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Така...
Аз от както разбрах що е тва секс и че от там идат бебетата (а не се купуват от магазина) реших едно (или поне си мечтая да е така) - майка ми и баща ми са правили секс 3 пъти. Първия е бил в първата брачна нощ. Втория - като са направили сестра ми. И третия - шест години по-късно, за да направят мен. Виж ся мн се разочаровах като изчислих, че не е възможно на първата брачна нощ да са направили сестра ми, но...
А истината е, че и аз съм намирала разни презервативи у дома. Абе и тва е възможно, но ако аз ги усетя или видя...
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
ами д определено , много пъти съм ги усещала ама си мълча![]()
Да.виждала сам ги.маика често вечер ходи до банята.и на другия ден е маи по-добра.
kwo da vi kaja....behme na vilata i staite sa nekfi golemi i spime az, brat mi i te dvamata v ednata i po edno vreme se subudih i kwo 4uwam az ot legloto deto e na 5 metra ot mene........ebati eroti4nite suni6ta sunuvah i za mig vsi4ko iz4ezna i be6e mn gadno blqk mai maika mi prave6e svirki na ba6ta mi pone taka 4uvah i samo si go predstavih i umrqh na mqsto.....
Мисля че вече нашите не правят секс .Но знам ли ги) Естествено не съм ги питала
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
abe ko da vi kaja ....dyrtiq e na 42 maika e na 37 i.....da ne kaja vsqka ve4er ama pone 4 pati v sedmicata.....nemoje se spi ot tqh i tq maika kak vika ...vse edno q kolqt...pyk nai gadnoto e kato otide6 na po4ivka s tqh i tam kat go pravqt to4no do teb.....![]()
![]()
nqmam predstava 6tot0 spim na razli4ni etaji ama sam namirala prezarvativi![]()
Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.
mnogo tup vupros estestveno 4e da
Наще не съм ги хващала,нооо доста пъти съм намирала презервативи!
Mi, rodi mi se brat predi 7 meseca, tuy 4e se predpolaga... To baba mi i dqdo mi praat, ko ostava za na6te! Mnooogo gnusno, nali?!?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
правят .. на баща ми му секи на прозореца гуматаи се базика майка ми че ще имаме сестричка
:P
![]()
Правят. За кво ще са им тия презервативи иначе! Пък и не са стари под 40 са!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Е па мама е на 30 и неколко почти 40 па баща ми е на педесетина,но съм ги фащала мноо пъти и то нарочно...мноо съм гадна а :P Е маани сексманияци са наште...абе кат са обичат...добре е че го праат значи оща са обичат и не са си омръзнали![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
Teq koito kazvat HEEEE mogat samo da se nadqvat. az 100% beh sigoren 4e ne go praqt . Hva6tal sam gi dosta pyti pak i sam gi prekysval
![]()
:P . na drugiq den sqka6 beh v raq iska6 li tova a onova ima6 li pari makar 4e imah dosta te pak davat male pojelavam gi hvanete ama da sa po zavivkite shoto ne mojete da spite kato mene vijte v kolko sam go pisal tova
![]()
![]()
![]()
наще не могат да се гледат пък какво остава за секса...Иначе съм ги чувала,но беше страшно отдавна...
Ми прават , тва си е съвсем норамлно.. все едно вие като станете майки и бащи и край със секса... не бихте се отказали нали![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Edva ve4er otidoh da pusna ku4eto da spi u tqhnata staqSamo 4e mai ne be6e podhodq6t moment...Bqha zaeti horicata...
Smutih se i izbqgah da se skriq v toaletnata.Tam be6e sestra mi,koqto sa6to be6e razvalnuvana,za6toto malko predi men i tq gi svarila![]()
Gorkite te,a?![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
MNe
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
HUHUUH
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"