.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли че ваще още правят секс?

Гласували
374. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено, сигурен/а съм

132 35,29%
  • Ами предполагам....

59 15,78%
  • Незнам....

47 12,57%
  • Не ме ебе

50 13,37%
  • Надявам се че не

19 5,08%
  • НЕЕЕЕЕЕ

67 17,91%
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 216
    Голям фен Аватара на thirteen
    Ami neznam za sq.. no kato malka bqh namerila prezarvativ i bqh popitala kakvo e i maika mi kaza hapche i az se primirih!ama sa usetih kat porasnah malko kakvo e

pravqt estestveno po4ti vsqka dvoika pravi stiga ve4e da ne sa stari

mi na6te o6te spqt pregyrnati postoqnno se celuvat gu6kat i nai zabavnoto e 4e se obarvat i se 6tipqt nalqvo nadqsno golqm smqh me napu6va kato gi vidq ama sa sladi4ki pyk sex pravqt sigurna sam i tova mn me radva ama bez brat4eta samo ne 4e ne mi se dundurka bebe ama ve4e sa prekaleno stari za o6te edno lapence tati e na 49 pyk mama na 39 sladuri da prodyljavat v sy6tiq duh samo da ne gi 4uvam
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Те не са някви на 100 години да не правят .Естествено че правят ..ама дано не ги усетя :P

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    На оня свят
    Така...
    Аз от както разбрах що е тва секс и че от там идат бебетата (а не се купуват от магазина) реших едно (или поне си мечтая да е така) - майка ми и баща ми са правили секс 3 пъти. Първия е бил в първата брачна нощ. Втория - като са направили сестра ми. И третия - шест години по-късно, за да направят мен. Виж ся мн се разочаровах като изчислих, че не е възможно на първата брачна нощ да са направили сестра ми, но...
    А истината е, че и аз съм намирала разни презервативи у дома. Абе и тва е възможно, но ако аз ги усетя или видя...

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Голям фен
    ами д определено , много пъти съм ги усещала ама си мълча

мима
    Guest
    Да.виждала сам ги.маика често вечер ходи до банята.и на другия ден е маи по-добра.

kwo da vi kaja....behme na vilata i staite sa nekfi golemi i spime az, brat mi i te dvamata v ednata i po edno vreme se subudih i kwo 4uwam az ot legloto deto e na 5 metra ot mene........ebati eroti4nite suni6ta sunuvah i za mig vsi4ko iz4ezna i be6e mn gadno blqk mai maika mi prave6e svirki na ba6ta mi pone taka 4uvah i samo si go predstavih i umrqh na mqsto.....

Мисля че вече нашите не правят секс .Но знам ли ги ) Естествено не съм ги питала
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

abe ko da vi kaja ....dyrtiq e na 42 maika e na 37 i.....da ne kaja vsqka ve4er ama pone 4 pati v sedmicata.....nemoje se spi ot tqh i tq maika kak vika ...vse edno q kolqt...pyk nai gadnoto e kato otide6 na po4ivka s tqh i tam kat go pravqt to4no do teb.....

Град
    PAZARDJIK
    nqmam predstava 6tot0 spim na razli4ni etaji ama sam namirala prezarvativi
    Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.

mnogo tup vupros estestveno 4e da

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Наще не съм ги хващала,нооо доста пъти съм намирала презервативи!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Mi, rodi mi se brat predi 7 meseca, tuy 4e se predpolaga... To baba mi i dqdo mi praat, ko ostava za na6te! Mnooogo gnusno, nali?!?

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Vsqka boji ve4er az 4uvam gadnoto pu6kane na maikami,za tva iskah da si izoliram vratata na staqta mi!

Супер фен

:)

правят .. на баща ми му секи на прозореца гумата и се базика майка ми че ще имаме сестричка :P

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Нямам си на представа.. мисля, че не правят но не съм абсолютно сигурна .. иначе никога не съм ги хващала в крачка

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Правят. За кво ще са им тия презервативи иначе! Пък и не са стари под 40 са!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Град
    Vratsa
    Е па мама е на 30 и неколко почти 40 па баща ми е на педесетина,но съм ги фащала мноо пъти и то нарочно...мноо съм гадна а :P Е маани сексманияци са наште...абе кат са обичат...добре е че го праат значи оща са обичат и не са си омръзнали
    Your own personal Jesus
    Someone to hear your prayers
    Someone who cares!!!
    Reach out and touch faith!

Guest
    Teq koito kazvat HEEEE mogat samo da se nadqvat . az 100% beh sigoren 4e ne go praqt . Hva6tal sam gi dosta pyti pak i sam gi prekysval :P . na drugiq den sqka6 beh v raq iska6 li tova a onova ima6 li pari makar 4e imah dosta te pak davat male pojelavam gi hvanete ama da sa po zavivkite shoto ne mojete da spite kato mene vijte v kolko sam go pisal tova

Guest
    наще не могат да се гледат пък какво остава за секса...Иначе съм ги чувала,но беше страшно отдавна...

Ми прават , тва си е съвсем норамлно.. все едно вие като станете майки и бащи и край със секса... не бихте се отказали нали
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Edva ve4er otidoh da pusna ku4eto da spi u tqhnata staq Samo 4e mai ne be6e podhodq6t moment...Bqha zaeti horicata...
    Smutih se i izbqgah da se skriq v toaletnata.Tam be6e sestra mi,koqto sa6to be6e razvalnuvana,za6toto malko predi men i tq gi svarila
    Gorkite te,a?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

MNe
    "Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"

HUHUUH
    "Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми