- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
Mдамммм...наще правят![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
abe nz sas sigornost ama predpolagam 4e pravqt vse pak sa mladi hora nqmat daje 40!
na6te sa po4ti na 50 i pravqt a kvo ostava za va6te det sa na po 35![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
mi az ne sam namirala nikfi " sledi "neznam dali oshte pravqt seks ma im se 4udq ako ne pravqt kak izdyrjat
Mi sigurna sum,4e ne.Te sa na po 48-49 godini,a i te vsu6tnost ne se razbirat vuob6te,kamo li puk da pravqt ne6to.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
O-o-o o от де да знам.Е може и да правят секс но аз лично не си представям![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
na6te pravqt sex i to dosta 4esto!!!ni6to 4e sa nad 40 ! hahahahahaha mn im se kefq 6tot mn obi4at :P
Подозирам нещо такова![]()
,ама не искам и да си помислям щото ми става гадно
![]()
Никога не съм ги хващала, но предполагам, че да...може би не много често...не знам, но и не ми пука...тяхна си работа...
не знам и не изгарям от удоволствие да знам![]()
Еми правят...вие да не мислите,че щъркелите са ви донесли![]()
![]()
ми незнам![]()
Не бе,аз съм непорочно заченат...Мноу ясно че се такоат,ти като си на 13-20 години и те пере хормона да не мислиш че те не са хораПървоначално написано от devil4e
First rule - I rule
и аз така мисляПървоначално написано от Little_Black_Dress*again
Ами вече съм абсолютно сигурна че го правят защото вчера вечерта бяха доста шумни....И според мен това че правят още секс е признак че все още се обичат...ако не се обичат няма да правят секс я!
ami az trqbva6e da sam vav varna prez lqtoto sas gadjeto mi pri priqteli na more za 2 sedmici i na6te znaeha, koga 6te se varna,no mi se naloji da si doida 2 dni po-rano. ipribiram se, okliu4vam i poneje ka6tata e goliama nikoi ne me 4uva .Ostavqm si az bagaja i kakvo mislite vijdam kato vlizam v hola....Na kanapeto predstavqteli si? Napravo bqh 6okirana. Te estestveno me vidqha i napravo se ujasiha horata.Az otidoh v moqta staq i posle maika mi doide da si pogovorim i az i kazah, 4e nqma problemi,ta ve4e ne govorim za tova
p.s. tva se slu4i predi 1 godina i polovina po4ti i go bqh zabraila ama sq se podsetih
мойте да
даже понякога обсъждаме с майка ми
абе весело да става-поне все още се обичат![]()
Нашите са разведени. Баща ми е женен 2-и път и сигурно го правят с жена му. А майка ми...За нея не знам. Сигурно.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Отношенията им куцат и са пред развод,затова мисля,че не!![]()
praviat gadovete i se kriiat..!!![]()
![]()
![]()
![]()
мииии виждала съм противозачатъчните на майка мизначи правят
![]()
"Целувка за лека нощ"
Е как се крият тея хора бе ние как ги сгащваме в калъп почти всеки ги е хващал вие в кво живеете в самостоятелен блок ли?Първоначално написано от sladYR
![]()
Ех и те са едни,не да те викат,ми ще се криятПървоначално написано от sladYR
First rule - I rule
of...maika mi e na 41,a ba6ta mi na 49,no predi po malko ot godina maika mi sama si kaza kat si govorehme a posle namerih prezervativi po gjobovete na ba6ta mi...i nai 6a6ka6toto e 4e te go praqt v sasednata staq dokato az spa...nzz...znam 4e e normal,ama e 6a6ka6to..![]()