- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
Еми аз мн пъти съм намирала опаковки от презервативи и съм виждала баща ми да купува ама тва е съвсем нормално - обичат сеправят и секс независимо на колко години са
мне, разведени са от 15 години :P
ami nz![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Predi okolo godina gi chuh...smiatam che prodyljavat vse pak...hora v sredna vyzrast ko da se prai![]()
auu kolko poznato samo deto az kato pitah tva kakvo e mi kazaha paketche i az nali sam si lubopitna prodyljih da pitam i nakraq nashte se iznerviha i mi kazaha kato porasnesh golqma shte razberesh xaxa pyk i sega sam sigurna che pravqt shtoto predi mesec - dva gi "xvanax v krachka" i si mislq che v tva nqma nishto losho mladi sa oshte horataПървоначално написано от thirteen
da si praqt sex ama da vnimavat neshto dr da ne napravqt
![]()
Az ne sum gi 4uvala no mislq 4e vse o6te go pravqt, verno ne sa purva mladost no i te si imat nujdi. Puk kato se zamislite kato stanete na 40 vse o6te 6te vi se eb* nali?
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Ми наще са разведени и...няма как,пък и не са в много добри отношения.Иначе за баща ми съм 100% сигурен че прави секс.А за майки ми...ми и за нея горе-долу толкова,щото веднъж я чух в спалнята...с един там...абе стана ми много кофти,обче кво да се прави...преживях го.
I'm back!
незнам.виждам презарвативи,оба4е неизползвани.като се замисля не съм ги виждала да се целуват.като бях на 10 пак не се целуваха и мислех 4е ще се разведят
и аз съм такаПървоначално написано от Анонимко
родителите ми са 59 набор и двамата. майками преди да замине при баща ми му беше пратила един смс който аз без да искам прочетох.
в него пишеше: от както разбрах че ще идвам при тебе само за секс си мисля, а и вече няма да ми идва (за мензиса си е говорела :пп)
а и в крайна сметка кво лошо има в това да правят секс? че то си го изиска организма. като по- малка съм ги чувала как го правят. майками много викаше по време на секс с татко :пПП
малко ми беше гадно. признавам си. но какво да се направи. и те са хора. вече нямат задължения към децата си... защо да не се отдадат на доброто изживяване за старините си?!?
Nashte pravqt...no to e neshto normalno..ako ne bqha pravili ot de shtqhme da sme doshli???Te sega ako ne pravqt koga??Neka si pravqt...nito ni prechat nito nishto....to i nashte ne se celuvat s ezik pred men...no ne im prechi,...pak i te go ne go pravqt narochno predn nas..nqkak si respect...nali
xaxa te ne 6tat da se gledat p1k kamo li sex..![]()
J U S T D O I T ! ! !
mi praat ama naskoro mai ne6to ne
abe ne me ebe..!
Незнам и неискам да знам!
Ми наще са разведени,обаче баща ми и приятелката му си правят секс много ясно!То ако не е секса..![]()
![]()
![]()
i s men e taiПървоначално написано от sini4kata
Не, родителите ми са девствени...![]()
![]()
![]()
![]()
Да си призная незнамАма не ме интересува
Само знам,че преди 2 месееца някъде баща ми взе кутийка с презервативи (към 100) понеже спомогна отганизирането на Анти спин кампания и после си взе
Иначе не ме интересува какво правят
Правят,правят ,ако успеят да дочакат тийнейджърите да заспят.
Ми не правят, защото са разделени...![]()
![]()
Да, правят. За мен това е съвсем нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Като по-малка (5-6 клас) ги чух за пръв път и не беше най-приятното ми изживяванеСега вече не се заслушвам,защото си е тяхна работа...но съм 90% сигурна,че още го правят
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами преди да се разделят правеха секс и то редовно!Все пак тогава майка още не беше навършила и 40 а баща ми беше на 41...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!