.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли че ваще още правят секс?

Гласували
374. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено, сигурен/а съм

132 35,29%
  • Ами предполагам....

59 15,78%
  • Незнам....

47 12,57%
  • Не ме ебе

50 13,37%
  • Надявам се че не

19 5,08%
  • НЕЕЕЕЕЕ

67 17,91%
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 216
    Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    До преди 5,6 години намирахме из джобовете им презервативи,даже са си купили преди много години Кама Сутра,която някаде са скрили и до ден днешен със сестра ми не можем да открием.Трябва някой ден да я питам къде са я прибрали... Баща ми е на 50,майка ми е на 47 и още мисля,че го правят,в което няма нищо лошо.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    еми преди да се разделят мисля че са правели понеже баща ми има любовница за която майка ми разбра и тя му викаше разни гнусотии поне за моето ухо ,,,... немога и неискам да си представям майка ми и баща ми на кълбо от рода на аз не ти ли давах всяка вечер секс пък и см намирал опакви от презервативи 1 време което още повече потвърждава че са правели секс

нз ама не ме ебе,а и нямам желание да ги хващам

Град
    In Your Mind
    Много ясно, все пак ще си имам братче (дано е момче!) правете си изводите дали правят секс (ъ майка ми и втория й мъж де...)
    I love you...

Фен
    Град
    София
    Mdaaa, pravat i povqrvaite mi, dosta pati sam gi 4uvala..........

ми Не .... твърде дърти са вече ..... пък и немога си го представя просто и да го правеха ама съм 100% че не го правят .... ляк само кат си помисля

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    не искам да се замислиям за тази тема, защото се чувствам няккаси кофти и ми е неприятно да си го представя...
    ама под секрет те правят секс защото съм ги чувала

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Незнам,сигурно!

Еми майками си има лубовник а татко ми лубовница евала веселба ;] много съм добър когато подслушвам Майками пита кой беше татко един колега от работата за един проект
    Татко пита кой се обаждаше майками вика една приятелка да вляза във ICQ
    .......
    Глупави родители имам ама кво купуват ми всичко

Guest
    Наще го правят май..даже съм убедена в това...май! Странно е ама те хората и на 80 го правят.. верно без особени резултати но...ко да се праи! Дано пък и ние изкараме като тях даже и повече! :P

ПФФФ ДА!Имаше период,в който нон стоп.Даже веднъж ги хванах(незнаех че, го правят, или по-скоро се подготвяха да го правят.Влезнах в стаята, защото ми трябваше сешоар.Те ест. се секнаха яко, майка ми беше по цици даже чух майка ми да казва"казах ли ти че ще ни хване"Ама аз понеже съм непукист, влезнах в стаята, зех си квото ми тряа и си излезнах

Град
    Враца city
    наще също надхвърлят 40-те но мисля че все още са в занаята ,така де сигурен съм

Град
    sofia
    xaxaxa a vie mislite li 4e dinozavrite o6te pravqt?

Те не спът в еднакви стаи камоли да прават секс
    Баща ми си има друга жена са тая раота..

Град
    София
    И още как...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Prawqt mi ... i te sa hora,i te imat nujdi :P

Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Незнам,сигурно!

най редовно 4увам как спалната скърца....
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Не.Категорично!Ама не щот са възрастни,ами просто са разведени,вече не са заедно!Младички,правят го с другите си половинки!Все пак майка ми е на 34 ,а баща ми на 37.

Супер фен
    Ми правеха преди,но сега не живеят заедно т.е. вече не
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

съмнявам се

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от m0onRunnEr
    I az moite sum gi 4uval za koeto ne bqh,i vse o6te ne sum mnogo radosten i ne samo edin put.....

i azZZ sam tAka .... mn pyti sam gi 4uvalaa...+ overqvam vi mn e typo i nekfo az se smeex pod zavivkite daje vednuj im skivah prezervativa ama te ne sa tolko 4ak stari maika na 35 a tate na 42
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Голям фен Аватара на asasfdf
    правят..не съм ги чувал, ама баща ми си държи презервативите в гардероба и като ми потрябва някоя закачалка за моята стая и виждам как опаковката понякога не е същия модел..

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми майка ми и приятелят и почти всяка вечер да не кажа всяка правят секс,като мина до тоалетната защото спалнята е до нея постояно се чува ААААА ООООО УУУУУ ЕЕЕЕЕЕ

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мда родителите ми правят секс но не един с друг
    За майка ми и пастрока ми съм сигурна защото често си купуват презервативи а баща ми има бебе на 4 месеца така че...
    Баща ми е на 54 а приятелката му на 29.
    Майка ми е на 44 а пастрока ми на 33.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си