- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
До преди 5,6 години намирахме из джобовете им презервативи,даже са си купили преди много години Кама Сутра,която някаде са скрили и до ден днешен със сестра ми не можем да открием.Трябва някой ден да я питам къде са я прибрали...Баща ми е на 50,майка ми е на 47 и още мисля,че го правят,в което няма нищо лошо.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
еми преди да се разделят мисля че са правели понеже баща ми има любовница за която майка ми разбра и тя му викаше разни гнусотии поне за моето ухо ,,,... немога и неискам да си представям майка ми и баща ми на кълбоот рода на аз не ти ли давах всяка вечер секс пък и см намирал опакви от презервативи 1 време което още повече потвърждава че са правели секс
нз ама не ме ебе,а и нямам желание да ги хващам![]()
Много ясно, все пак ще си имам братче (дано е момче!)правете си изводите дали правят секс (ъ майка ми и втория й мъж де...)
I love you...
Mdaaa, pravat i povqrvaite mi, dosta pati sam gi 4uvala..........
ми Не .... твърде дърти са вече ..... пък и немога си го представя просто и да го правеха ама съм 100% че не го правят .... ляк само кат си помисля![]()
Незнам,сигурно!![]()
Наще го правят май..даже съм убедена в това...май!Странно е ама те хората и на 80 го правят.. верно без особени резултати
но...ко да се праи! Дано пък и ние изкараме като тях даже и повече!
:P
![]()
![]()
ПФФФ ДА!Имаше период,в който нон стоп.Даже веднъж ги хванах(незнаех че, го правят, или по-скоро се подготвяха да го правят.Влезнах в стаята, защото ми трябваше сешоар.Те ест. се секнаха яко, майка ми беше по цици![]()
![]()
![]()
даже чух майка ми да казва"казах ли ти че ще ни хване"Ама аз понеже съм непукист, влезнах в стаята, зех си квото ми тряа и си излезнах
![]()
![]()
![]()
наще също надхвърлят 40-те но мисля че все още са в занаята![]()
![]()
,така де сигурен съм
![]()
Те не спът в еднакви стаи камоли да прават секс![]()
Баща ми си има друга жена са тая раота..
И още как...![]()
Prawqt mi ... i te sa hora,i te imat nujdi :P
Първоначално написано от bawdy talk
най редовно 4увам как спалната скърца....
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Не.Категорично!Ама не щот са възрастни,ами просто са разведени,вече не са заедно!Младички,правят го с другите си половинки!Все пак майка ми е на 34 ,а баща ми на 37.
Ми правеха преди,но сега не живеят заедно т.е. вече не
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от m0onRunnEr
i azZZ sam tAka .... mn pyti sam gi 4uvalaa...+![]()
![]()
![]()
overqvam vi mn e typo i nekfo az se smeex pod zavivkite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daje vednuj im skivah prezervativa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama te ne sa tolko 4ak stari maika na 35 a tate na 42
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
правят..не съм ги чувал, ама баща ми си държи презервативите в гардероба и като ми потрябва някоя закачалка за моята стая и виждам как опаковката понякога не е същия модел..![]()
Еми майка ми и приятелят и почти всяка вечер да не кажа всяка правят секс,като мина до тоалетната защото спалнята е до нея постояно се чува ААААА ООООО УУУУУ ЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда родителите ми правят секс но не един с друг![]()
За майка ми и пастрока ми съм сигурна защото често си купуват презервативи а баща ми има бебе на 4 месеца така че...
Баща ми е на 54 а приятелката му на 29.
Майка ми е на 44 а пастрока ми на 33.
![]()