- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще правят ли секс?
Хаха ебати тъпата тема,много ясно че правят секс![]()
neznam..no mislq 4e ne..
blqblq...
Abe znam li gi moje i da pravqt moje i ne! V kraina smetka nqma ni6tu lo6o ne e prestuplenie![]()
daaaaaaaa 4uvala sam gi, po-to4no redovno gi 4uvam. otivam az da si vzema voda ot kuhnqta i koridora kantilegloto se trese,4ak 6e se stro6i i edni stenaniq
ujs...a i sam namirala prezervativite v no6tnoto 6kaf4e na maika mi
parviqt pat kato gi 4uh taka se iznenadah
6toto si misleh 4e otkakto sam se rodila ne sa praili takiva ne6ta. ama qvno...
![]()
Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie
:P RAZBIRASE 4E PRAVQT SEX :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ami sigurna sym! Slu4val0 se e da gi 4uvam p0nqkuga![]()
ах...интересна тема...ами...дам естествено че да все пак са на по 38 години... ама колко често незнам...
хаха на няколко пъти съм ги хващала...ама не директно де...Дори наскоро аз бях в Созопол и нямаше изгледи да се върна въпросния ден и те..хах изпратили брат ми на село..и..нали..малко самота...но аз реших да се върна и качвам се аз на етажа и нали си отключвам вратата ( беше заключена като преди атака) отварям я...и се блъскам в другата врата, заключена с райбер...и си викам "Ясно...по обяд да се оключат така.." ама нали съм гадна и вместо най-културно да си затворя и да се разкарам аз ..хаха..се развънях като напожар..и нашите незнаят какво да правят...адкста ситуация...след 3 мин идва майка ми..и ме гледа някак гузно..баща ми направо се шмугнал в банята...ама ..смях..и аз най-нагло питам "какво правите ве,,защо не ми отваряте"..и така...
оф май се отнесох..хаха
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
na6te praviat
Get rich or die trying
2pac
Ми и наште прават редовно се чуват, а съм ги и виждала един път ги гледах тайно те не знаеха че не спа и вратата им не беше добре затворена
Разбира се, че правят секс. Ако не правеха вече положението нямаше да е нормално...
I HAVE IT ALL!
ot de da znambeda ne im svetq
![]()
blqblq...
СИГУРЕН съм, че мойте не го правят, просто защото се мразят - още са заедно само заради мене и брат ми, което много ме дразни - искам да се разделят!
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Не ме вълнува!Да правят каквото си поискат не им се меся в работите..пък и спя на радио всмисъл..много тихичко..си пускам любимото радио и така спа...а и ако се меся те ще почнат да ми се месят..като си каня приятелката да спи в нас...и така!!!![]()
![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
amI nz.. ne sum sigurna ama predpolagam 4e ot vreme na vreme praqt![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
a pri koito sa razdeleni
az jiveq samo s maika si
kav sex 6e prai
aide da davate pove4ko otgovori a ?
Dominator !!
ami , mislq che pravqt keks :P , no ne mi se e sluchvalo da gi hvashtam. po-skoro se useshtam po svucite
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Да правят сигурна съм!Много пъти съм ги чувала и това е факт защото и сестра ми и брат ми са ги чували?Доже брат ми е на 3год и каза: `Како мама прави ей така...." и ми показаМного се смях но пък това е 2 факт за това защото братчето ми пи при тях!Един път страшно шумно го правиха и това доста ме растресе!Цяла нощ бях будна и много уплашена защото тогава за 1-ви път ги бях чувала!
![]()
Е не ми е много приятно като знам че моите родители го правят...малко ми е гадно ама щом са решили немога да ги спра!![]()
I pri men e taka..Първоначално написано от girlpower
![]()
estestveno to si e normalno da go pravqt i te sa xora se pak :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
I az sam namirala prezervativi v kosha za bokluka i to dosta pulni...
Да кажа че не им се мешам в работа, както те не се бъркат в моята.
Според мен намират време.Все пак баща ми е на 43 майка ми е на 35 едва ли не правят нищо.
Мойте родители са млади (майка на 35,татко на 39) обаче не се разбират въпреки ,че живеят заедноНикога не са се целували за секс също се съмнявам защото никога не съм ги чувал. А и постоянно се карат така,че мога да бъда 90% сигорен ,че не го правят! Имам чувството ,че скоро ще се развеждат,майка вече няколко пъти ми е казвала ,че не иска да живее с нас
Ама какво да се прави...живота продължава
![]()
Ебът са ве да ги еба у старците!Даже снощи са натискаха!!!Бахти гнусното...ако ми родят още едно изчадие и да тряя да го гледам ще съжеляват!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
NEEEEE!!! Te ne se ponasqt!
мисля че правят (на 43 са![]()
![]()
) щото понякога като се прибирам вратата на кухнята е заключена а като я отключат се държат странно, хилят се и ме гледат тъпо (както и аз тях). Ама не ми пука особено мн (освен че ги имам за леко дърти)