.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г

История на форума ?!

Нека юзърите и админите и модераторите кажат как е изглеждал форума в самото начало,кой е бащата .. кой е майката и т.н

Guest
    Az sum rezultata 0t t0q f0rum :P

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от NoEx
    haha
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от NoEx
    и аз , и аз

Guest
    Хаха я не ме копирайте ве, позьори гадни

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..

Re: История на форума ?!

Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Нека юзърите и админите и модераторите кажат как е изглеждал форума в самото начало,кой е бащата .. кой е майката и т.н
    Horata koito znaqt kak e izglejda6e foruma ot samoto na4alo sa MNOGO MALKO !!!Pove4eto ve4e ne vlizat ili sa v drugi forumi.Tezi koito sa ot po-otdavna i vlizat redovno tova sa Miloto_girl-4e, BABY_SEXY_GIRL, npocTo^a3^f^, aBeP4eTo, devil4e, vra4ka....pone za tqh se se6tam, moje da sam propusnala nqkogo .Kogato za parvi pat vlqzah v tozi forum nai-golqmo vpe4atlenie mi napravi KRALICATA^^^, Lunna_Svetlina, Geryto,BABY_SEXY_GIRL, npocTo^a3^f^, liony baby...ima i drugi ama... Spored men togava foruma be6e mnogo po-qk.Sega vseki na nqkogo pravi zabelejnki(pove4eto neumestni), zaqjda se...ujas, predi nqma6e takova ne6to!
    I CAN'T GET NO SLEEP

Супер фен
    о темата ми харесва :P
    Ами значи преди година и нещо форума изглеждаше много ... по-по различен начин може би бяхме по-малко и бяхме по-сплутени от колкото сме сега. Това сигурно се дължи на това, че страшно много хора напуснаха саита ни И тези хора наистина бяха... важни и ценни и те си го знаят Нямаше толкова много игри.. имаше само 1 и то всички си пишехме там и наистина беше интересно защото пишеха постоянно и постоянно различни хора абе веселба.
    Даже наскоро се сетих BSG като беше пуснала една тема с един хотел и като се разпределяхме кои с кого в коя стая ще е беше много весело. Малко Оfftopic ама Голямо впечетление ми бяха направили ГеРИТо, врачка, fire_of_satan (даже тя най ми харесваше), BSG, Pr0sTo`aZ`F и много други които вече за съжаление не влизат!
    Кои са маиките татита... Ами Алекс, Цецо, ЛеидиДи, Уто, ЛуннаСветлина!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    E az p04nah da vlizam 0t predi 1 g0dina, sam0 4e smenih nqk0lk0 ac0unta

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Така аз не мога да кажа че съм тук от началото на форума. aBeP4eTo е съвсем права. Бяхме много сплутени и бяхме към 20-ина най-редовни. Спомням си и тази темичка . Доста хора от най-качествените ми липсат сега. Това са ЛунаТик, Напушения, Некасача и още много други, които влизат вече толкова рядко. Много е гадно . Форума се разви, да, и то много успешно, но преди ми харесваше повече. Бяхме доста избран кръг от хора и затова бяхме близки. Но вече е друго...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Ами аз влизам от миналата година и беше по готинко,нямаше толкова много повтарящи се теми,нямаше и тъпи и безмислени постове,както сега..нямаше толкова много обиди помежду ни и така...но въпреки всичко сайта си е много як
    а относно тази игричка,която споменахте не съм я играла,ама ми се струва интересна...

Това е моето мнение за форума
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Аз влизам от малко повече от 2 години (не гледайте датата на регистрацията, мързи ме да обяснявам защо е такава :P). Това е някъде около 9 месеца след създаването на сайта. Отначалото бях с друг ник, всъщност 3 пъти си сменях ника, защото едно време това беше възможно.
    Тогава наистина всичко беше мн. по-различно и самия дизайн на сайта и на форума...Имаше мн. по-малко хора, но всички влизаха с цел да си помагаме, а не да се псуваме и да играеме на разни игрички...
    И модераторите бяха различни разбира се, сигурно някои от вас знаят - Kralicata, Utopia, Lunna_Svetlina, LadyD, Ollas...ох, преди повече от година беше и не ги помня всички... А съвсем в началото като влизах и Huben беше мод, но по-късно нещо позачезна...
    Имаше много хора, които определено правеха впечатление, но вече не влизат: PISAN4ETO, Az_17 (която май после стана Night_Wish), Keri, enigmatic, XaMLeT, BonneCollector, liony_baby, Godzilla...незнам дали ги помните?
    Но пък сега си има други толкова полезни юзъри, мързи ме да ги изреждам, а пък и за всеки сигурно са различни.

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз влизам от малко повече от 2 години (не гледайте датата на регистрацията, мързи ме да обяснявам защо е такава :P). Това е някъде около 9 месеца след създаването на сайта. Отначалото бях с друг ник, всъщност 3 пъти си сменях ника, защото едно време това беше възможно.
    Тогава наистина всичко беше мн. по-различно и самия дизайн на сайта и на форума...Имаше мн. по-малко хора, но всички влизаха с цел да си помагаме, а не да се псуваме и да играеме на разни игрички...
    И модераторите бяха различни разбира се, сигурно някои от вас знаят - Kralicata, Utopia, Lunna_Svetlina, LadyD, Ollas...ох, преди повече от година беше и не ги помня всички... А съвсем в началото като влизах и Huben беше мод, но по-късно нещо позачезна...
    Имаше много хора, които определено правеха впечатление, но вече не влизат: PISAN4ETO, Az_17 (която май после стана Night_Wish), Keri, enigmatic, XaMLeT, BonneCollector, liony_baby, Godzilla...незнам дали ги помните?
    Но пък сега си има други толкова полезни юзъри, мързи ме да ги изреждам, а пък и за всеки сигурно са различни.
    Аз ги помня!Преди влизах в този форум - мн отдавна и мога да кажа, че доста се е променил, но най-гадното нещо са флуудърите!Не може форум без флуудъри, както и незащитен компютър без вируси.
    Но Утопия и Годзила бяха полезни юзъри!То и сега има мн полезни юзъри, така че не се оплаквам, но преди беше по-различно...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Фен
    Град
    големото село софия
    ехаааааааа, аз пък колко отвадна следя тоя сайт - помня го още като беше един червен на квадратчета.. и се писах chupacabra, доколкото знам тоя форум е сравнително нов, така че едва ли някой може да ми намери мненията после беше един много шарен дизайна, и сега е този
    даже има някои мои статии е много съм горда ве ей
    и помня супер ясно - utopia ; lunna_svetlina ; kralicata .. е никой не ме знае, но аз ви знам, това е важното
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от SixSense
    ехаааааааа, аз пък колко отвадна следя тоя сайт - помня го още като беше един червен на квадратчета.. и се писах chupacabra, доколкото знам тоя форум е сравнително нов, така че едва ли някой може да ми намери мненията после беше един много шарен дизайна, и сега е този
    даже има някои мои статии е много съм горда ве ей
    и помня супер ясно - utopia ; lunna_svetlina ; kralicata .. е никой не ме знае, но аз ви знам, това е важното
    ти си чупакабра
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Фен
    Град
    големото село софия
    е то беше мнооооооого отдавна... сега може би има друга чупакабра
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Фен
    Град
    големото село софия
    а да и ollas се сещам че е от началото тук

Мдам...А сега се сещам и за един юзър, който няма начин по-старите да не го знаете, а именно - MUCKATA! Това беше уникат. :P Кви ли не глупости пишеше, беше с едно огромно самочувствие и всяка втора тема беше свързана с нея, голяма шматка беше, ама много забавна. Бих казала, че Blind^Boy сега горе долу играе нейната роля, защото е много обсъждан, но...той някак си затихна и не се показва вече много много, докато тя влизаше и раздаваше правосъдие на особите дръзнали да обсъждат нейната така прекрасна личност хахахаха :P
    SixSense, за chupacabra се сещам и също определено правише впечатление...не знаех, че това си ти.

Между другото стимул да влизам във форума ми даде Utopia, въпреки че той едва ли знае (хах), защото веднъж влезнах в чата (тогава беше различен) и спорех с KRALICATA, че точно в онзи момент не е в сайта, а те ме убеждаваше, че е и Utopia каза: "Поредния юзър, който ще се откаже да влиза след няколко месеца" и аз на пук...

А и пропуснах да кажа, че по едно време модератор стана и Low^Lo6ite (сега PITBULL), но...нещо всички му се нахвърлиха и беше за кратко...

Фен
    Град
    големото село софия
    Мдам...А сега се сещам и за един юзър, който няма начин по-старите да не го знаете, а именно - MUCKATA! Това беше уникат. :P Кви ли не глупости пишеше, беше с едно огромно самочувствие и всяка втора тема беше свързана с нея, голяма шматка беше, ама много забавна. Бих казала, че Blind^Boy сега горе долу играе нейната роля, защото е много обсъждан, но...той някак си затихна и не се показва вече много много, докато тя влизаше и раздаваше правосъдие на особите дръзнали да обсъждат нейната така прекрасна личност хахахаха :P
    SixSense, за chupacabra се сещам и също определено правише впечатление...не знаех, че това си ти.

Между другото стимул да влизам във форума ми даде Utopia, въпреки че той едва ли знае (хах), защото веднъж влезнах в чата (тогава беше различен) и спорех с KRALICATA, че точно в онзи момент не е в сайта, а те ме убеждаваше, че е и Utopia каза: "Поредния юзър, който ще се откаже да влиза след няколко месеца" и аз на пук...

А и пропуснах да кажа, че по едно време модератор стана и Low^Lo6ite (сега PITBULL), но...нещо всички му се нахвърлиха и беше за кратко...
    много ми става весело тка като виждам познати никове.. но всъщност аз никога не съм била от 'семейството' едва ли ще съм ..
    помня че утопия доста ме скастряше
    авее мноу яку

Супер фен
    ооооооооооо Муцката кои не я помни бе ахаха това момиче беше уникално като беше пуснало една тема "Курва съм" или нещо от сорта...тя маи си мадаше по АМГ-то ако не се лъжа.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    az vlizam vav foruma ot okolo godina. predi si spomnqm, 4e ima6e dooosta pove4e razdeli
    ne pomnq osobeno mnogo, za6toto vlizah ot vreme na vreme, no posle zapo4nah redovno da si vlizam
    s po4ti nikoi ot foruma ne sme si pisali samo s amy lee i i^don't^give^a fuck...i malko s lady_bird. ina4e uvajav super mnogo hora ot foruma. naprimer aVeR4Et0, rosskata(mn e zabavna ), prosto^az^f^, devli4e...i vse pak ne sam se spriatelila s tqh... i kakto kaza SixSens i az nikoga ne sam bila ot "semeistvoto"
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

SixSense, monka и вие сте от СЕМЕЙСТВОТО, не се ослушвайте... :P Всички сме си едно голяяяяямооооо семейство.

aBeP4eTo, мдам..и аз имам някакви такива спомени за МУЦКАТА. А пък той, АМГ-то, веднъж сам си беше направил една тема - обяснение в любов, хахаха, колко му се смях тогава... :P Ест. на никой не казах, само я заключих, ама сега ви казвам де...Какво ли не правят хората да привлекът внимание, а?

Guest
    А какво е станало,че повечето от ветераните са спрели да влизат?...

Фен
    Град
    големото село софия
    SixSense, monka и вие сте от СЕМЕЙСТВОТО, не се ослушвайте... :P Всички сме си едно голяяяяямооооо семейство.
    да със сигурност е така, но не е като преди само с 20тина редовни юзъри..
    жалко че вече повече са хората които искат сайта да рухне

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    ооооооооооо Муцката кои не я помни бе ахаха това момиче беше уникално като беше пуснало една тема "Курва съм" или нещо от сорта...тя маи си мадаше по АМГ-то ако не се лъжа.
    О, и аз я помня. Беше много весела. Но бтв, аз бях флуудерка в началото... сега за тая една години и кусур май съм поумняла... май. А дали някой си спомня и една моя приятелка. Бонбончето. Калина се казваше, някакви отношения с Траффик май имаше...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен
    ааа бонбончето аз я помня даже в предния албум я имаше се сещам... ама маи маи Радо я харесваше...
    А Кери която пишеше страшни стихотворения
    сега се сетих и за секс историите на Гал
    и за една много полезна форумка -> Шушинка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си