.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    ааа бонбончето аз я помня даже в предния албум я имаше се сещам... ама маи маи Радо я харесваше...
    А Кери която пишеше страшни стихотворения
    сега се сетих и за секс историите на Гал
    и за една много полезна форумка -> Шушинка
    Да, те с Радо ходеха.
    За
    Кери сега се сетих и аз. Имаше велики стихотворения и ни ги пускаше от някакъвсайт и направо така ми е стопляла сърчицето....Гал вярно отдавна не съм я виждала, нещо се изгуби, а пък Шушинка я помня само като ник.
    Иначе доста приятелчета липсват вече във форумчето....
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А какво е станало,че повечето от ветераните са спрели да влизат?...
    с весеки нещо различно
    едни обидени, друго просто напуснали саита чувстваики се достатъчно големи за да влизат в тиин саит, трети имат бан, четвърти им писна...
    всеки различно...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Аз съм тук от доста отдавна .. но повечето дори и не ме забелязват.. просто не пускам мнения в теми по които нямам мнение... а не като флууд-ърите които пускат мнения дори и само с една ... Амм аз помня много от хората които са тук...авер4ето.. Съни.. Утопия.. Кралицата... Оллас... Цецо... Цоки... Лунна Светлина... БСГ Тези хора са още от началото в този сайт... и наистина тогава всички се знаехме.. нямаше във всяка тема такива караници или някой да каже на някой че е флуу-дър... Тогав беше различно защото тогава сайт-а не беше чак толкова известен и бяхме малко хора вътре и затова всички бяхме приятели... ехх.. спомени...
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

aBeP4eTo, мдам..и аз имам някакви такива спомени за МУЦКАТА. А пък той, АМГ-то, веднъж сам си беше направил една тема - обяснение в любов, хахаха, колко му се смях тогава... :P Ест. на никой не казах, само я заключих, ама сега ви казвам де...Какво ли не правят хората да привлекът внимание, а?
    hahahah az toq amg-to
    mn mu se kefehh
    hahhahahahh toq be6e sy6to golqm unikat
    aaaaaa i muckata mn q obi4ahhhh
    heheh
    utopia be6e ot nai qkite
    i 6u6inka be6e mn qka
    aaaaa spomnqte li si jumbobe6e golem izruddd )
    iiii Babyto mn otdavna siii vlizaaaaa i aver4etooo te dvete d best
    i magrathea,
    i LunnaSvetlina
    aaaa Съни tq be6e strahotnaaa
    a Devilkin,
    a Keri,
    a slun4ice,
    a GeRyto teq sa mn qkii
    za gal i rosskata da ne govorim kolko gi uvajavam
    Beyonce,
    Night_Wish,
    _|_PITBULL_|_,
    aaaaa X tq be6e strahotna
    mani4eto
    Seth_Cohen
    winnie_girl
    Terrah
    fire_of_satan
    Грахче
    incheto
    LunaTriCk
    DraGonHeaRt
    Djursi
    Du6ka
    bodil4e_f
    Naughty_girl
    blizalka
    Fallen_angel
    girl_3
    RaDoSTiNKa
    tsuky
    kittie
    bonbona,
    Water_lili
    beberonka
    artbaby

tova sa horata koito napraviha foruma i trqa seki ot nas da gi uvajavaaa
    a sa ot starite potrebiteli sme ostanali
    miloto,aver4eto,BSG,prosto az f,traffic,e4o,devil4e,kelly,dance princess i tn we dosta sme

heheh
    a v na4aloto predi godina i polovina nqkade foruma si be6e mnoogoooo dobyr si4ki bqhme super sploteni i togava disaina be6e vyrhaaa

ehhh hubavi vremena bqhaaa
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен
    Град
    големото село софия
    да бяха, сега като дойдохме, ние, флуудърите .. лошо става
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Супер фен
    олеееееееееее врачиии как ме подсети за супер много хора направо ги бях забравила
    a MyCuHka не сам те забравила! Аз като се сетя за тебе ти пиша ЛС.
    Devilkin беше и още си е супер сладурана... само дето си мислех, че не ме харесва. :P
    Night_Wish пък винаги спореше с Муцката
    _|_PITBULL_|_ хих пак той и Аврил се харесваха :P
    x Ании сестрата на роската голям критик беше това момиче и много красива
    маничето сладурана
    а Сет беше абсолютен плеибои той пък имаше връзка с wild baby
    winnie_girl абсолютна сладурана
    Terrah а тя пък беше супер праволинеина и умна
    Fallen_angel Жени... ооо от кога не съм я виждала
    girl_3 и нея..
    RaDoSTiNKa А радостинчето беше пълен уникат беше ми голяма приятелка щяхме да и ходим на сватбата тя сигурно вече е умъжена
    tsuky имаше страшен аватар
    kittie Кити още влиза
    beberonka доиде на бързо и си замина на бързо, а беше много приятна
    artbaby тя беше голяма приятелка с Ами Лии

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Сега се сетих и за 6у6инка... тя също беше голяма сладурана... артбейби също... абе много са старите юзъри но... малко останаха да влизат тук.. за огромно мое съжеление...
    SixSense... когато говоря за флуудъри не съм визирала точно теб... или въобще някой.. аз казвам общо... защото който и нов да влезе все пише и пише за да натрупа мнения.. и кфо после като станеш мега фен и кфо правиш... всеки трупа мнения да стане мега фен и да си седне на д-то... аз мисля че въобще трябва да се махне тая статистика кой колко мнения е дал щото наистина така всеки гледа да има повече от другия... и по този начин става флууд...
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Колко хубава тема, като я изчетох и ме навя на адски много хубави спомени че чак се насълзих, някак си нищо не е същото както преди ...Жалко, че влизам късно и я виждам чак сега, вие сте ме изпреварили със спомените, разказите...яд ме е!
    Прави са aBeR4eTo & prosto^az^f Всичко беше много спокойно, все едно форума беше съвсем новичък Нямаше за модериране дори, имаше флууд и то много, но нямаше обидни и тъпи мнения които днес са много в излишък Всички бяха добре настроени, сякаш се бяха концентрирали да помагат, а не да нараняват психически :P Бяхме сплотени с малки изключения...например тая мацка Муцката беше много отворено и надуто момиче Спореше много със всички, пускаше теми за себе си, че искала да е като курва и разни подобни :P Ае весело беше да й четеш мненията, щото се правеше на много умна, но отвсякъде си прозираше колко е такава...
    RaDoSTiNKa - леле, с нея по едно време много се заяждахме, и тя накрая взе че ми каза, че съм й любимото лапе от форума :P После си писахме, тя от време на време отсъстваше от форума и се завръщаше за по 1-2 седмици докато накрая пусна тема че се е омъжила и повече не я видях
    Бонбончето беше голяма сладурана, когат ходеха двамата с Радо постоянно постваха мнения със разни картинки на целувки един за друг, много сладки бяха :P За жалост ходеха само 1 седмица...
    Гал & Росската - големи купонджийки, много разкрепостени и интелигентни момичета, имаха странен начин на мислене, който беше много правилен при това :P Гал все пишеше за своите сексуални преживявания, а като я видиш на снимка беше като детенце
    Леле колко спомени за 3 години прекарани тук...
    Помня също как AMG-to беше най-харесвания тук, все разни теми "аз те харесвам, но не се познаваме, помниш ли в еди кое си кафе, аз бях момичето със еди какви си дрехи, което те гледаше..." и нещо от този тип Много го харесваха наистина...
    Сега си спомням за UltraViolet`Man - моят любимец!!!!! Това момче е уникално, красиво и умно! Много яки мнения даваше, но като си писах с него той спря да влиза и каза, че форума не бил за него и иска да се занимава с по-сериозни неща....жалко,защото е наистина много свестен и начина му на писане е много увлекателен...пишеше ми гигантски писма, които четях с кеф и винаги отговарях с дълги писма...не знам защо спря да пише, каза само че има много за учи след 18 годишна възраст...пазя всички писма! Само 1 ако ви прочета ще паднете колко е весел човек, как пише само какво мисли...леле!
    Кери...невероятна поетеса, целия форум й се кефише на таланта!

Много мога да изреждам...ама много, но нищо от това няма да се върне, ако ще и да крещя Няка поне да се държим добре един с друг, за да сме като един екип, за да ни е кеф да влизаме тук...Обичам ви! ♥
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    О, и аз я помня. Беше много весела. Но бтв, аз бях флуудерка в началото...
    Не бе6е флуудерка,просто преди всеки пи6е6е свободно в темите, а сега има такива правила, 4е само ако леко се отклони6 от темата и по4ват да ти правят забележки, 4е пуска6 тъпи и ненужни мнения...
    I CAN'T GET NO SLEEP

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от mani4eto
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    О, и аз я помня. Беше много весела. Но бтв, аз бях флуудерка в началото...
    Не бе6е флуудерка,просто преди всеки пи6е6е свободно в темите, а сега има такива правила, 4е само ако леко се отклони6 от темата и по4ват да ти правят забележки, 4е пуска6 тъпи и ненужни мнения...
    Еми има нужда от такива правила според мен, но нз...
    Чао, Алекс!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    а сега как мога да ви се разсърдя на всички ви, че забравихте мойта любимка leona.....

edit: също и Грахче, slun4ice...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Имахме една злополучна двойка, големи сладурчета, дето все писаха теми в "Любов" и си се обясняваха и бяха толкова сладички
    Някакви фенове на О.С. бяха май. Някой сеща ли се?
    Чао, Алекс!

Супер фен
    мисля, че бяха сет и wild baby наистина бяха много сладкииииии :P

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Lele kak si spomnqm sega to4no kak be6e foruma predii..I vsiki tezi oito vra4ka gi izbroi gi pomna mnogo dobre..A i tezi su6to koito 4esto vliaha o6te predi tq da se registrira to4no nay-starite potrebiteli koito ne sa vlizali ot meseci , godina i az nz ve4e.
    Az mnogo gi obi4ah i ovajava6 tezi hora i mi be6e super v toq forum stoqh 24/7 online i 4etqh,4etq, pi6eh...Mnogo mi lipsva tova ma ve4e vaob6te ne pi6a.Mnogo rqdko vlizam a i samo 4eta obiknovenno.I az si imah dosta lubimi potrebiteli ma sega me murzi da gi izbroq lol.Vsi4ki gi znaete de...Vsi4ki mnogo ga ovajavaha s kef im 4etqha mneniqta.
    Az neznam dali nqkoi mene me pomni pyrviq mi nick be6e Beyonce posle vaob6te ne pomna Betty bqh za malko i sega sum si Liz ot dalgo vreme..No vis4ki me znaeha kato Betty.No kakto pove4eto izbroeni ot vra4ka sprqha da vlizat i az sprqh.
    Mnogo gi obi4am si4ki
    No foruma nikoga nqma da e su6tiq..Korenno razli4en e.Mnogo mi e 4udno kakvo stana s tezi hora...
    I am the substance and the one who has no substance.

Голям фен
    Град
    София
    еххх жалко че не може да им се прочетат мненията и тн
    всичкоооо беше толкова интересноо
    нз не може да се пресъздадее обстановката която беше
    авее много хубаво бешее искамм пакк да е такааа
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Тази тема ме накара да съжалявам, че не съм разбрала по-рано за форума. Аз влизам вече от година(ама по-късно се регнах). Не е от самото начало , но не съм и съвсем нова . Не мисля, че на някого съм направила голямо впечатление. просто си чета и си пиша в общи линии. Нямам какво да кажа много. Но малкото, което помня е, че и тогава имаше някаква игра. Но всички се познаваха. Беше някакси забавно. Знаеха толкова един за друг. Личеше си, че са един екип, едно цяло, че държат един на друг. Впечатление от самото начало ми направиха Абнормалното(което део сега никой не е споменал ), Аврил, Аверчето, БСГ, просто аз ф, fire_of_satan, lunatrick, traffik, kellybundy,утопиа...Може би вече им е омръзнало от повтарящи се теми, от нови и нови потребители с еднакви въпроси. Може би до болка втръснало. ФОрумът вече не е същия. И за краткото време, което съм тук го усещам. Единственото, което се чудя е на квкао ще прилича след още една две години
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Аз започнах да влизам преди малко повече от година и ми се стори много готин форума, имаше доста интересни хора, тук-таме интриги Абе харесваше ми
    За MUCKATA - наистина много просто момиче, ама аз редовно я бърках с MuCinKa Защото никовете са подобни, иначе после като взех да влизам редовно ги оправих кой накъде е ) А преди имаше много ценни потребители - много ми харесваше Аврил^Лавин - това момиче винаги беше в опозиция ))
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    sofia
    hehe super be6e naistina, as malko po-kusno se regnah ot kolkoto vlizah vuv forum no si 4etqh s interes i mi be6e dosta zabavno
    Vsi4kite si gi spomnqm, bqha veseli hora, a Radostinka predi nqkolko meseca mi be6e pisala 4e e 6tastliva s mija si .
    Naistina be6e 4udesno, eh vremena

Супер фен
    Град
    някъде...
    Eх...хубаво беше .Въпреки,че аз съм регистрирана през април 2004(не е началото на форума,за което съжелявам).В началото въобще не пишех,но четях и имаше наистина интересни хора.Вие ги изброихте повечето,мога да добавя може би само The goodbye girl...
    Форума беше и е бил едно страхотно място и се радвам,че го хванах в края на разцвета му се пак!
    Прочетох всичко което казахте до сега е така - нямам какво повече да кажа..само,че съжелявам....форума не е такъв вече
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Супер фен
    Лиз аз те помня с Beyonce ама с Betty ...не после като почна да се пишеш Лиз си пишехме :P

Liz, как няма да те помня, ти беше луда фенка на онази Hilary Duff (не знам как се пише) И до ден днешен си пишем с теб Много сладко момиче и много далеч от нас
    Slun4ice - тя имаше сестра, която пишеше във форума но ни напусна по-рано - Naughty_Girl се пишеше :P Slin4ice беше по-голямата и даваше много добри съвети
    leona - на нея съм й сърдита, че спря да пише Тя е най-красивото момиче за мен във форума! Стахотна е! Май обаче имаше проблеми с влизането в сайта
    А Ri4i^ помните ли я? Тя ми е комшийка и тийна не й се отваря...но и няма време за него...иначе готини приятелства си заформи с форумците тук :P
    ^Avril_Lavigne^ - тя не ме харесваше в началото, щото една друга форумна й беше натъпкала главата с глупости за мен Но после тя ми писа и ми се извини като каза че въпросната форумка била под моето и нейното ниво И за напред много се разбирахме двечките :P Тя е от моя любом град - Созопол
    Lady Di - с нея хич не се имахме, само се заяждахме, но всъщност тя даваше едни от най-точните и остроумни мнения, а и беше модераторка :P

ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

хммм... и аз кат монка съм от 1 година тука
    абе нещо няам големи спомени оттогава... не знам що и да си кажа честно мноо малко хора си спомням оттогава- ^Avril_Lavigne^, slun4ice, Naughty_Girl, Maverick, LunnaSvetlina, Съни, BABY_SEXY_GIRL, Nekasa4a, Liz, blizalka иии нз, май са тва
    пффф да бееее, и врачка щях да я забравя
    абе преди беше някфо по яко... ся преди 2 години нз как е било, ма определено преди 1 беше супер и си влизах с удоволствие. сега по навик

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Аз мога да кажа, че съм тук от почти самото начало на форума ( може да погледнете кога ми е регистриран ника) и тогава вярно ме кефеше много повече. И дизайна беше по-готин, но хората бяха по-важното. Не, че сега също няма готини хора тук, обаче на фона на многото идиоти, които влизат се губят. Помня, че като влизах в началото тук бяха само Утопия, Лунна Светлина, Оллас, GeRyTo, Гал, rosskata, и изобщо доста по-малко хора и като влезеше човек във форума имаше по 1-2 нови теми на ден в раздел и се питаха истински работи и се отговаряше свестно, а не като сега по 3-4 теми на час, половината измислени и само глупости писани за отговори. Не, че някой толкова ме е забелязал - имам 700 и не знам коло мнения за 2 години и половина, но точно заради флууденето и тъпите отговори вече не влизам толкова редовно, а и дори когато влизах отоговарях само по теми, където мога да помогна или да изразя някакво мнение, а да пиша просто за идеята

Фен
    Град
    големото село софия
    на мен ми харесва най-първия дизайн на сайта.. един готино-червен .. супер по-яко беше... и всичко беше подредено по-яко

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra
    на мен ми харесва най-първия дизайн на сайта.. един готино-червен .. супер по-яко беше... и всичко беше подредено по-яко
    определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си